Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ..DizAjnoVi..

    svasta

    avatar

    17.03.2008. (23:02)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    imas na blogeditoru box "komentari", podijeljeno na tvoje komentare na tudjim blogovima, i komentare od drugih na tvojim blogovima. Povremeno baci pogled na to i vidjet ces nije li doslo do slicne zloupotrebe. Jednostavno i efikasno. Jasno, to radi do ljudskog broja od par sto komentara, kad pocne bit u tisucama, mislim da moras unajmiti gorespomenute odvjetnike da to rade za Tebe :-D.

    avatar

    18.03.2008. (01:09)    -   -   -   -  

  • puzz

    Moj prijedlog ti je da prijeđeš na neki ozbiljni blog servis (blogger ili wordpress) koji ima mogućbnost moderiranja komentara. Tako da svaki put kad netko pošalje komentar -- ti dobiješ mejl i onda samo klikneš na "Izbriši" ili "Objavi" link i to je to.

    avatar

    18.03.2008. (07:56)    -   -   -   -  

  • jimbo

    Ma to se više neće ponoviti, a ak se i ponovi samo vozi i izbriši...

    avatar

    18.03.2008. (10:56)    -   -   -   -  

  • šarli

    @astrosailor: znam, to i inače učinim. No, ovo je bila ekstremna situacija: post star godinu dana, sasvim nezanimljiv, nikakav odjek isprva nije imao - ukratko, nije mi padalo na pamet kontrolirati toliko daleko u prošlost je li se neki post odmetnuo i postao tuđi poligon. Istina, moja greška, ali koji su to likovi ...
    @puzz: to mi nije lagano. Iako, što kažeš, logično je. Vidjet ćemo.
    @jimbo: hvala. otprilike slično i ja mislim i tako ću valjda i učiniti.

    avatar

    18.03.2008. (23:16)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Po ovome što impliciraju odvjetnici neimenovane stranke, ti si odgovoran za sav sadržaj svojega bloga neovisno o tome što ga nisi sve baš ti stavljao na blog. Samim tim, trebao bi imati kontrolu nad svim sadržajem, a očigledno ju nemaš. Izgleda da administrator nije svjestan toga.
    Sadržaj bloga je vlasništvo autora, to sam komentirao još kod 2trefovog slučaja, međutim, izgleda da autoru (nositelju bloga) pripadaju i potpisani komentari, jer njega se smatra odgovornim za njihov sadržaj.
    Moram priznati da nisam proučavao odredbe Zakona o medijima na koje se rečeni advokati pozivaju, a niti opće uvjete poslovanja blog-hr-a ako ih uopće imaju napismeno (a trebali bi). Ovo sa komentarima mi malo ne drži vodu, ali moguće je da sam u krivu. Treba vidjeti.
    U svakom slučaju si postupio razumno i savjesno, iako bilo bi dovoljno obrisati same komentare, a post ostaviti. Klevetu ili uvredu počinio je autor komenara, a ne ti.

    avatar

    18.03.2008. (23:51)    -   -   -   -  

  • paor

    a zašto bi ti obrisao svoj post, jel ti ne stojiš iza njega, što je sa ostalim...

    čitam taj sporni post i jedini dojam nakon toga je - euklid je plašljiv

    avatar

    19.03.2008. (09:20)    -   -   -   -  

  • šarli

    @ hvala.
    @paor: Nisam obrisao post iz plašljivosti. Post mi je čak bio i drag. Nego nisam želio ostaviti ni najmanjeg povoda da se ista ekipa nastavi na to kvačiti. Doduše, njihovi komentari s postom uopće nisu imali veze, nego im je on služio samo kao zborno mjesto. A meni se sad neće i nemam vremena svaki dan ići rovati po blogu do prastarog posta i čistiti uvredljive komentare. I k tome, tko zna, koliko bi to trajalo.

    avatar

    19.03.2008. (16:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...