Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • hebatga

    bez veze. zasto nisi podastrio malo ljudima tko je Eliot S. i kako je progonio ljude sa Wall Streeta i kako je mnogima ujnistio karijere i zivot svojim razbojnickim nastupima kao javni tuzitelj koji je ucjenjivao ljude nezgodnim privatnim informacijama da bi priznali krivnju na sasvim drugom polju. zasto nisi malo pisao o proganjanju Dick Grassa i o tome kako je licemjerno proganjao i same ringove prostitucije (jedno 2 mislim) prije nego se i sam u jedan upleo. na kraju krajeva zasto nisi napisao nista o cinjenici da je Spitzer bio najveca nada Demokrata za PRVOG ZIDOVSKOG PREDSJEDNIKA USA kroz koji broj godina? Zasto nista o tome samo gluposti o koliko kosta prostitutka kao da je to bitno?

    avatar

    16.03.2008. (21:18)    -   -   -   -  

  • Insider

    hebatga@- tvoj komenar me neodoljivo podsjeca na film Wall Street.Pretpostavljam da si gledao, pa se sjecas one Gekkove prostitutke ili mozda bolje reci kurtizane, koja je "klinca" drzala na oku i odradila svoj dio posla.Uostalom nikad nisu prestale spekulacije oko Levinske i razloga zbog kojeg je ona cuvala onu cvoju umrljanu vestu toliko dugo nakon afere sa Clintonom.Kasnije je ona posluzila kao dokaz "crimena".

    avatar

    17.03.2008. (09:23)    -   -   -   -  

  • LEPI-CANE

    JEBOTE ČOVJEČE JEL TI RADIŠ TAMO ŠTO KAD IMAŠ TOLIKO VREMENA LAPRDAT O GLUPOSTIMA PO OVOM BLOGU?????

    avatar

    17.03.2008. (11:10)    -   -   -   -  

  • macko90

    Pridruzite se u svjeckoj utrci do vrha u clikanju,klikajte za Hrvatsku i dokažite da smo u svemu najbolje uvjek !!
    Igra je vrlo jednosavna klikaš tipku click dok nedođe do 82 zatim turboclick i skupljaš brzo bodove za svoju zemlju tako do 999 i onda ponovi sto više puta možeš.
    Stranica je:
    http://www.clickclickclick.com/
    šaljite ovo dalje da se proširi kako bi nas što više igralo

    avatar

    17.03.2008. (15:42)    -   -   -   -  

  • bane

    Što je 'klijent br.9' dobio za 4300 dolara? Dobio je prostitutku koju si ne moze svaki jadnicak priustiti, dobio je u neku ruku prostitutku za koju znas da je zbog visoke cijene donekle cista. Kao i sve na ovome svijetu tako i u prostituciji postoje hookers koje su su high class i low class. Postoji Ferrari i Porsche, te postoji Mustang i Corvette. Poanta je ta da bogatas nece uzeti prostitutku koju si svaki lik moze priustiti, vec ce uzeti high class hooker iz etabilirane i provjerene agencije medju bogataskom elitom. Svaki covjek ima svoj platezni rang i toga se drzis kada su u pitanju i prostitutke. Zasto jesti Big Mac kada mozes imati steak :-).

    avatar

    17.03.2008. (20:56)    -   -   -   -  

  • vanilla

    ma koštao ga je, budem i ja prostitutka za umnu konverzaciju

    avatar

    17.03.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • barba

    ma on bi nju morao tuziti za povredu odnosa s musterijom. ali stvarno tko mu je smjestio?

    avatar

    18.03.2008. (14:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...