Komentari

ordinarylove.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Možda bi i moglo, kada bi se mogli dogovoriti oko mjerila, definirati moral i veliki poredak stvari...Do tada, možda je i bolje da postoji više varijanti, da su tuđe istine relativne, a naše apsolutne. Ne bi li bilo nemoguće živjeti stalno preispitujući....??? Čovjek nije takvo biće, u svojo osnovi....sviđalo nam se to, ili ne!

    avatar

    14.03.2008. (12:22)    -   -   -   -  

  • rosso.bianco.black.®

    "homo sum, nihil humani a me alienum puto." ipak, dobro razumijevam neizgovoreno i vrlo dobro procjenjujem ljude posljednje dvije godine, a mozda je samo stvar u tome da me dosta toga jednostavno prestalo iznenađivati.

    avatar

    14.03.2008. (12:55)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ja tako uglavnom idem sama pa se ponekad nekom pridružim komfora radi. jedine likove koje još obrađujem su oni iz romana.

    avatar

    16.03.2008. (23:58)    -   -   -   -  

  • raymond

    dobro si to napisala. finta je onda valjda u tome da se okružimo onima zbog kojih ćemo poželjeti skinuti te svoje ljušture. ne sve i bar nakratko :)
    kt tunstall ima veze jer su baš ti stihovi nekako imali smisla i pogodili su u neke stvari koje nisam imala hrabrosti napisati iz niza razloga.
    pozdrav od studentice pravnog faxa :D

    avatar

    18.03.2008. (18:25)    -   -   -   -  

  • emanuelamia

    za početak da pohvalim tvoj blog,sviđa mi se dizajn..Slažem se s tobom ...mi ljudi smo komplicirana vrsta..zarobljeni u svojim mpredrasudama ..i koliko god se trudili uvijek pokleknemo..drago mi je da si se dotakla ove teme..mislim da ću od sada posječivati tvoj blog..ima puno ljepih stvari za pročitati..

    avatar

    18.03.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...