Komentari

zuzayok.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • oldbat

    Čitala san Strafordske supruge. I tek na kraju shvatila da bi to triba bit SF. A bogami nije. Jer kad iziđen na ulicu pun grad tih supruga. Sve nešto umiljato i podložno i pobožno. Sad, ja san malo Bepina pa ne razumin jesu li to izvrsne glumice ili su iz Stradforda. I ako su glumice, kome glume i zašto ?

    avatar

    12.03.2008. (15:55)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    na ovu temu muški šovinističkih svinja mogla bi komodno enciklopediju napisat ,,s obziron ča san sve prošla ,,,ali ,,jeben ti ali i ko ga je izmislija ,,ako se neš sama izborit za sebe ma ko če ti pruži ruku spasa ,,,,,je sve bi oni to tili da je ručak skuvan ,,,dok kuvaš da svojin malin zamamnin dupeton mašeš baš onako kako bi to njemu pasalo ,,,,da ti se osmjeh sa izbjeljenih zubića neskida ,,da ka treba klimati glavon klimaš ka da si makla ,,,da legneš kad treba leč da sedneš kad treba sest ,,,da ti cike svako malo izađu udanit frišku ariju ,,,da kad lola doma dolazi da si cila atento napučenih usnica i u naletu strasti ,,,,,,grrrrrrrrrrrrrr ,,,,,ja san sve to štopala na vrime ,,,od moga dupeta niti d nevidi ,,,od osmjeha mi vidi samo zube koji su spremni za napad ,,,režin lajen grizen ,,,kad me se takne a dok me se nedira iman donekle miran život ,,,,sindrom lučice je na daleko poznat ti znaš o čemu govorin ,,,,,ima več dugo da san prestala bit nečija budala ,,,,u službi braka nepalin niti svitlo u doba največega mraka ,,,ča manje vidin boje mi je ,,,,,a za tete koje gucaju s osmjehon na lici i propagiraju zdravi bračni život mogu samo reči ma bravo zaslužili ste oscara ,,,,,

    avatar

    12.03.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  • Wish-master

    A jeste li čule da muški ejakulat odlično pogoduje tenu lica. :)

    avatar

    12.03.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • misko

    Usprkos svemu navedenome, što mi ne pada na pamet pobijati, još uvijek vlada pravilo da su žene te koje žele dom, okućiti se, a muškarci još uvijek to izbjegavaju dokle god i kako god mogu.
    Pa sad ... znaju li žene uopće što žele?
    Kladim se da ne znaju! :):):)

    avatar

    12.03.2008. (17:11)    -   -   -   -  

  • čiovka

    A šta si se ti raspisala, ne mogu te stizat!
    Napadaj grintavitisa, a?
    A šta ćeš.... iden i ja malo grintat!!! ;-)

    avatar

    12.03.2008. (18:35)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Vidim da je biometereološka prognoza katastrofalna.....
    "ća se tu more" neću komentirati, iako me svrbe prsti, morao bih biti previše bezobrazan....Ionako je pojam "kučka" precizno definirala i sama....
    No, zaistinu, ako se makne trunčica režanja s tvog posta, što je tu tako loše? Kuhati delicije svojoj ljubavi i sebi uz spektakularni vizualni doživljaj? Ne kupuju li žene sve nabrojane rekvizite isključivo da ih muškarci u njima gledaju? Ili, drugačije rečeno, nisu li žene u njima najljepše, najpoželjnije....? Oko usisavanja i pretjerane urednosti...nije li malko nategnuto prebacivati krivnju na muške? Popaj je nekada kontrolirao prašinu??? I najvažnije, ovdje ispada da se žene sexaju da bi udovoljile muževima.... Nemam riječi na tu tvrdnju, osim da vam je zbilja bolje usisavati ako je to točno... I ne unesrećivati muškarce!!! Jedino mi nikada neće biti jasno zašto ste se udavale....mogle ste imati puno manje prašine, djece i obveza uopće!
    Bolje da prestanem....dok je tlak zraka ovakav, a?

    avatar

    12.03.2008. (19:24)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    hahaha, svaka ćast, na poslu sam i smijem se ko blesava, vidim jedan predstavnik muške vrste me blijedo gleda, žuža kad dođeš u grad častim te pićem za ovo.

    avatar

    12.03.2008. (19:36)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    To šta muški oće njihov je problem. Oću i ja živit u drugoj galaksiji pa koga briga ?
    Triba uvik stat oprezno i svaku malo puštat kučku vanka iz sebe.

    avatar

    12.03.2008. (19:41)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Gdje god ne postoji obostrano iskazivanje ljubavi, nesebičnost, poštovanje, međusobno uvažavanje, razumijevanje, suradnja, podjela poslova...ne želim sudjelovati. Ne želim "one man band" u kojem ću ja sama raditi ovo ili ono da bih nekome udovoljila niti očekujem da se muškarac tako ponaša - kao netko tko je tu samo da bi meni udovoljio. Sve se dijeli na dvoje. :-) Ako previše očekujem, radije ću solirati. :-)

    avatar

    12.03.2008. (19:45)    -   -   -   -  

  • zuzayok

    evo ste me povukli za jezik truncicu :))
    dok se jos moze komentirat,kazu nocas jok:)))
    vidim da su zemske u svojim kometarima okrenile to na zezanciju........jer moj post je zezancija.......tako izbacim frustracije,a strefile su me ovih dana da se ne smin ni sebi ispovidit:)))
    vec san falila svoga popaja u postovima,dakle ne trpam vas sve u isti kos......oladite malo:)))
    Ali da ima ovakih muskaraca i zena,to je istina..........zasto svi odma misle da se to odnosi na njih..........
    ovo je jedna strana medalje,a postoji i druga,treca........ali ovo o cemu sam pisala,zaista je pisalo i u monitoru i na iskonu,vijest dana deboto........
    to me da prostite na izrazu raspizdi............jer takvi clanci nas zene vrijedjaju,mene osobno da,mozda ima onih koje ne.........vec sam jednom rekla da kad pisem post,pocnem i ne znam koja ce bit tema.........napisem prvu ric i krenem,post se sam slaze,ide vrlo brzo i klik na send.......pa sta ispadne.......jer nije me briga,koem se svidja nek cita,kome ne.....nek ne cita:)))
    ja san vam pacifista u dusi i necu se sad osvrtat posebno na komentare,svak ima pravo na svoje misljenje:))
    blog mi je zabava,ne zelim nikog uvridit,ispusen se ovde i drago mi se druzit s vama........da se zna:))
    ne, ZNA SE, ofkors
    kad komentator komentira neciji komentar mora prvo razmislit zasto je to neko napisa.........kakva je njegova zivotna prica,ako je ne zna,bolje da ne komentira.........
    pitaj bloga oce li ovi komentar otic,jer popodne nisam nikome komentirla i ne znam stanje na blogu
    necemo se tute karat.........mislin svadjat,karat se mozemo,to je uvik pozeljno......evo ja iman cipkane mudantice za ne daj bloze.........ako zatriba:))
    jerbo ja nisan moja svekrva,ona one bolje oblaci kad ide u doktora,a to van je skoro svaki dan i ako je ne daj bloze udre auto na cesti da ne bude mrtva i jos u sporkin i starin mudantama.........
    svi bi je vidili i ogovarali posli na sprovodu..........ajme sporkuje:))
    u malom mistu van se te price brzo prisire i nadodaju..........
    eto ja rekla svoje za sad........jos cu se ja javit,cin obavin chat s popajen.....moglo bi bit sta zanimljivo:))

    avatar

    12.03.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  • Wish-master

    Evo na primjer - ja san te oma skonta :):):)

    avatar

    12.03.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • skaska

    ja čitam sam ženske. muški mi sam kroz šake prolaze

    avatar

    12.03.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • Katja

    Život od nas napravi kučke, to je vrsta samoobrane. I neka je.

    avatar

    12.03.2008. (21:52)    -   -   -   -  

  • blues sveženski

    evo još jedne kučke. Pridružujen se čoporu.

    avatar

    12.03.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • tigastibobi

    Ca te puca PMS? hahah ooo bloze moj ...potpuno se slazem,,,men are pigs , but not all men..ima i zene koje su se dale u karijeri i ocekivaju da kad dodju doma da im je vecera gotova uz to jos i vruca...da im je prasina i roba cista i podovi izlizene..i dica nahranjena i okupana..jebiga nismo svi isti..samo ca ,,,gutat svake monade te more vrlo brzo ugusit..zato ti ja samo pijen posli sexa kad san dehidriran..jer san nedavno prestao pit otrova hahah eeeeee bas mi je bio dobar film Stepford Wives i Nicole Kidman..ubija bi se da mi je takav zivot :)

    avatar

    13.03.2008. (00:55)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    dobar dan žužić !!!

    avatar

    13.03.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    aaaa

    avatar

    13.03.2008. (11:12)    -   -   -   -  

  • fulvus

    Onaj koji je to napisao, nek si sam popuši kad je faca. Imat će lijep, bijele i zdrave zube. A žene nek pusti na miru. Svi bi oni bili sretni imati robote koji ništa ne pitaju, a rade sve i udovoljavaju u svakom pogledu. Sjećam se da je jedna S supruga i lovu štampala...e da je meni takav muž....

    avatar

    13.03.2008. (11:35)    -   -   -   -  

  • oldbat

    jutrooooooooooooo

    avatar

    13.03.2008. (11:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...