Komentari

mazoregs.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ~¤~Zd-mazoretkinje~¤~

    prvaaaaa!
    ej,cure hvala na komentarima!
    e,tila san vas pitati na koje natjecanje necete ici drzavno ili regionalno?
    pusa iz zadra!

    avatar

    13.03.2008. (10:56)    -   -   -   -  

  • Martina

    ej cure....ja samo da se ispricavam jer nisam dosla na probu...nisam imala prijevoza a ni seka....pohvatat cu ja to vec....velika pusaaaa......

    avatar

    14.03.2008. (16:09)    -   -   -   -  

  • GOSPIĆANKE

    za "najljepšu purgericu", nikad ništa loše nismo prokomentirale za vaše putovanje u Španjolsku. Ovakvim komentarima samo potkopavaš svoju ekipu,a to nikako nije u redu od tebe.
    Budi sretna što si imala tu mogućnost otputovati (ako si uopće jedna od onih koje su putovale), a nemoj nas vrijeđati. Takve osobe kao ti i jesu krive za ova neslaganja između timova.
    Mi pokušavamo biti sa svima u dobrim odnosima, i nijedna cura iz tima nikad nije ništa rekla protiv druge ekipe tako da mislim da ovo nismo ničim zaslužile.

    Ako ubuduće bude ovakvih komentara bit će jednostavno izbrisani bez ikakvih objašnjenja i odgovora jer osobe koje tako komentiraju iovako ne govore u ime cijelog tima niti u ime trenera, a kad dobijemo komentar sa linkom službene stranice bilo kojeg drugog tima onda ćemo to raspraviti.

    Naglašavam da mi NIKAD NIŠTA nismo prokomentirale protiv Zagrebačkih mažoretkinja niti protiv mažoretkinja iz drugih gradova, a kamoli da smo ostavljele kakve komentare na blogovima.

    Naš stari blog je bio mjesto na kojem su se neke cure dolazile svađat, ali to više ne dolazi u obzir!

    avatar

    17.03.2008. (15:43)    -   -   -   -  

  • ..:Svetojanske mažoretkinje:..

    Hellou =).... ewo ovak, kao prvo- boli vas briga za ovakve komentare ko od najljepše purgerice... nek priča ko kaj hoće... al važno je da se priča, kaj ne? A sad, jel to dobro ili loše... ma baš vas briga... takve osobe su ljubomorne... to vam je jedino objašnjenje... pa i nas su drugi vrijeđali na blogu Sesvećanki, govorili su nam da smo kopije ZG mažoretkinja, da smo na ovom državnom platile sucima za 5. mjesto juniora i seniora... a to su sve gluposti jer mi znamo da smo to ostvarile svojim trudom i napornim treninzima...
    A za propuštanje natjecanja... nije važno jel regionalno il državno, al nemojte... mislim da nema ničeg ljepšeg nego sudjelovati i biti dijelom toga... al nije moje da vam govorim... nek vaša trenerica odluči...
    Pozdrav i nadam se da se vidimo u Biogradu!

    avatar

    18.03.2008. (10:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...