Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Pročitao sam od Hine izvješće State Departmenta o stanju ljudskih prava u Hrvatskoj za 2007. godinu, i navodi se Vaš slučaj odnosno slučaj koji je isfabricirala udba-naša sudba;-)
    Drago mi je da su u izvješću spomenuli Vaše uhićenje koje je politički motivirano i predstavlja udar ljudska prava i slobodu novinara i medija, te demokraciju u cjelini.
    Izvješće je jedna lijepa, oštra pljuska Uredu predsjednika Republike i Državnom odvjetništvu kao i tajnoj službi.
    U normalnim političkim sustavima takvo bi izvješće dovelo do ostavki onih koji su zakuhali Vaše uhićenje, ovako, u našem sustavu takvi napreduju, nadajmo se,međutim, u konačnici slomu snaga zla u našoj zemlji. Pozdrav!

    avatar

    12.03.2008. (15:56)    -   -   -   -  

  • maratonac

    Ma zamisli tko se našao pozvan da komentira stanje ljudskih prava u Hrvatskoj !?
    Oni isti koji i dan danas otimaju i muče ljude, koji i danas progone crnce u južnim državama, koji ubijaju i pale pola svijeta i kradu im resurse, naftu..... ma baš su oni pravi primjer !

    E pa kad takvi nekoga uzmu u zaštitu, onda to više govori o onome koga štite i njima samima nego o onima od kojih ih štite.

    Stoga Peratoviću, odjebi i ti i oni i sve tvoje pristaše ( uključujući i tebe i tvog brata koji sami sebi pišete postove sa pohvalama i podrškom samom sebi , a sve pod raznim nadimcima).

    Jadan si.

    avatar

    13.03.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • Breda

    Ma što god bila istina otebi, zanimljivo je da dioizvješća gdje se ti spominješ nije aktualan niti jednom mediju.Točnije,ne znam koja je to novina,radio ili tv postaja prenijela.Zašto?Drži li jedan vlasnik sve ili što je to?

    avatar

    13.03.2008. (21:36)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @ Breda, što ćeš kad najoštrije pero (Ivica Đikić), najoštrijeg tragikomičnog tjednika (Feral Tribunea) sustavno radi na prešućivanju ove teme kako u svojoj redakciji, a tako i u drugima gdje kao Mesić-Karamarkov "umanjivač štete" relativizira moj slučaj. Zar čudi kad se zna da je Đikić prvi najavio Karamarkov povratak na čelo hrvatske špijunske scene, a promovirao je Mesić-Karmarkovu pomirbu u neslužbenog biografiji Drugog hrvatskog predsjednika "Domovinski obrat". Nadalje s Gordanom Malićem i Karamarkom odlazio je na ručkove, a novinarima drugih redakcija aranžirao je kave sa šefom SOA-e i na nekima i sam kavendiso i čibučio.

    avatar

    13.03.2008. (23:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...