Komentari

prometugradu.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Death of a Planet

    Ništa od novog zakona i visokih kazni ako se zakon ne provodi. Uz vozačke bi se trebala oduzimati i vozila jer je činjenica da voze i bez vozačkih dozvola.
    Primjer je iz Splita kada je momak ubio baku na autobusnoj stanici, a već su mu oduzeli vozačku i vozio je bez nje.

    Ja hvatam zalet i bit će kaos :P Preporuke vozačima da se unormale ili će biti kazni ko u priči 8)

    avatar

    10.03.2008. (10:10)    -   -   -   -  

  • Mladi u Puli(i u RH)

    pa ja citam slavenove postove, neznam nesto si krivo shvatio u mom komentaru nisam ja njemu nista lose rekla, barem ja tako mislim... meni su njegovi postovi odlicni. reci slobodno sto imas za rec, prihvacam kritiku i naravno voljela bih je cuti da vidim u cemu sam pogrijesila...

    avatar

    18.03.2008. (07:23)    -   -   -   -  

  • Mladi u Puli(i u RH)

    e, da, hvala ti na tvoje misljenje u onom kratkom komentaru... vidim da si tolerantan sto se tice osobnog odabira?! osobnog ukusa?! ja volim citati razne stvari, i ako je nesto kvalitetno rado cu procitati, neki takvo sto nikada nebi uspjeli napisati... a zasto nisi procitao moj post i komentirao moj post, umjesto da komentiras koje blogove citam, tj. to sto citam slavenom blog?! nista, pozdravljam i ja tebe, i zelim ti jako ugodana dan u nasoj kisnoj puli...

    avatar

    18.03.2008. (07:26)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    I meni se to na žalost dogodilo.
    Ali moje dijete nije preživjelo.
    Kako se može stupiti u tu udrugu, ja već dugo to pokušavam saznati, svuda samo piše da postoji, ali ne znam gdje.
    Sandra, Stelina mama

    avatar

    18.03.2008. (09:54)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Hvala puno na adresama, svakako se želim javiti u te udruge, jer ja tamo i pripadam.
    Ja sam roditelj čije je dijete izgubilo život na cesti. Mi na žalost ne znamo je li vozač bio pijan ili drogiran (samo o tom slušamo neslužbeno, službeno se bojim da nikada nećemo ni saznati jer će se štititi institucija - Hitne pomoći), a u ostalom i onako je svejedno jer pijan ili trijezan, drogiran ili ne, ubio je moje dijete na pješačkom prijelazu kada joj je na semaforu bilo zeleno svjetlo. Ja ne mogu razumijeti kazne za takve zločine. Propisana je maksimalna kazna od 10 godina, a tih 10 godina nitko još do sada nije dobio. Čak ni oni koji su ubili više osoba odjednom????? Ja to ne mogu razumijeti. 10 GODINA ZA NJEZIN ČITAV ŽIVOT,
    MOJ ŽIVOT I CIJELE NAŠE OBITELJI.
    Uništeno je nekoliko ljudskih života dok god budu disali.
    Stela je bila zdravo dijete, nije nigdje pogriješila, nije istrčala negdje gdje nije smjela,sada je mrtva i pokopana, lišena svog dragocjenog života. I ni dan danas nije bilo ni suđenja, ni ničega.
    Država tu s ovim sramotnim zakonima pokazuje koliko im je stalo do vlastitih građana, a pogotovo djece. Nema zaštite, nema pravde.

    avatar

    19.03.2008. (19:20)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Imamo odvjetnika koji nam je rekao da on razumije da je to za nas dugo čekati, ali da za sud nije. Da je sud u Zagrebu prezatrpan i da ćemo doći na red, te da budemo strpljivi.
    Naravno da to nije normalno.
    Naravno da nemamo nikakve iluzije da će biti pravde.
    I naravno da nam Stelu ništa neće vratiti, ali to nije način razmišljanja zar ne?
    Napravljen je zločin i trebala bi slijediti kazna.
    Kazna i to pravedna s obzirom na okolnosti koje su u ovom našem slučaju.
    Ja znam koja bi to bila da se mene pita naravno, ali to mogu samo sanjati u ovoj našoj
    predivnoj državi.

    Odštetni zahtjev je riješen. Meni su to krvavi novci, većinu smo morali vratiti jer naravno nismo imali svoj grob te smo ga morali kupiti našem djetetu.
    Ni to nije išlo glatko, a kako će tek ovaj dio koji mene jedino zanima ne znam, znam samo da se bojim da neću moći proživjeti još jedno "ubojstvo" ako bude izrečena nekakva mizerna kazna za ubojicu moje malene djevojčice za kojom umirem.
    Svaki dan sve jače i sve više...
    Vrijeme nosi samo još veću bol i agoniju.

    avatar

    19.03.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • Mladi u Puli(i u RH)

    prihvacam tvoj odabir da ti nije bliska tematika kojom pise slaven, naravno tvoj odabir i tvoje misljenje, postujem to ali nikako ne prihvacam sto si se javio na moj blog nakon sto si vidio da ja komentiram slavenov blog pozitivno i iscekivanjem sljedecih postova, no stavimo to na stranu, ponovno cu naglasiti tvoj odabir zasto i kako i zbog cega, ocito da ti covjek jako smeta, umjesto da samo gledas u drugom smjeru, da, decko je talentiran i njemu se ocito to svida, svatko svira svoju pjesmu... neznam kakav je to dijalekat kojim pisem ali da i na to odgovorim; rodena i zivim u puli vec 16 godina, nikad se mjestom stanovanja nisam makla, putovala sam tu i tamo, istarskih i slovenskih korjena sam(mozda zbog toga), njemacki znam i razumijem ko da mi je materinji, a nije, znam engleski, znam cak zucnuti i na talijanskom. pa si ti sad mozes razmisljat kojim ja dijalektom pisem, iskreno znali su me pitati od kud sam neki jednom u sto godina(tako se kaze, zar ne) ali od tu sam. poznam jako dobro svoj grad, mozda ne svaku ulicu, ali necu se izgubit. i zelim nesto promjeniti u tom gradu, tako da nije bitno dali pisem pulezanskim dijalektom?! ali kad smo vec kod toga, pula je u istri, ća nebi onda svi tote morali kušeljat po istrijanski? A? e da i zelim ti naglasiti da je moj osobni odabir kako ja pisem, te naravno kako pricam, mozda i ne pricam tako kako pisem, ali kad pisem ne razmisljam puno o dijalektu, razmisljam o poruci koju zelim prenijeti onome tko cita...
    lijepo te pozdravljam, i molim da vise ne raspravljamo o mom odabiru koga cu citati, tj. mozemo o tome raspravljati na nacin da ti kazes svoje misljenje a ja svoje, a ne da kazes npr.: "cuj meni je tvoj odabir potpuno jadan" jer onda ne trebamo raspravljati ni o dijalektima ni nicemu... jer nema veze sto se sad radi o decku koji pise nazovimo kvalitetne price gay tematike, moglo se raditi o tome da se meni svida crvena boja, a tebi zelena?! mozda banaliziram, ali o ukusima se ne rapravlja.

    avatar

    19.03.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Sutra izlazi članak u večernjem listu.
    Priče o roditeljima i obiteljima koje su izgubile
    djecu u prometu. I mi ćemo biti. (NAŽALOST)

    Pozdrav,

    Sandra

    avatar

    21.03.2008. (14:11)    -   -   -   -  

  • ..

    ..

    avatar

    21.03.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • Mladi u Puli(i u RH)

    heh imas pravo citati nije isto sto i gledati u tome se potpuno slazem. iako ono svatko nek radi sto hoce iza zatvorenih vrata dok ne namece to drugima, sto se mene tice, a pisanjem to ne namece vec samo opisuje... ispricavam se i ja tebi, nisam to uvidjela bila. a cuj nije svaki dan svakome isti pa se mogu i kako kazes "raspizditi" i ne smeta mi sto si iskren, bolje iskren nego mazati oci, pa ja sam ti iskreno odgovorila... ali iskreno se ispricavam sto sam bila lose volje i na neki nacin napala te, nadam se da ces moc razumijeti, sad bih rekla da smo izjednaceni...
    ajde pozdravljam te, nadam se da ces ti uspjeti nesto napraviti u vezi prometa u puli koji svakim danom postaje sve ludi i hm opasniji...

    avatar

    21.03.2008. (18:15)    -   -   -   -  

  • podravec

    Ne znam zasto ne mogu upisati komentar na post koji je iznad ovoga objavljen. No evo i mene. Lijepo te opet citati. Hvala ti sto nam pruzas ove informacije, jer treba sto vise ukazivati, ali najgore je sto ima toliko onih kojima to nista ne znaci.

    avatar

    27.03.2008. (08:46)    -   -   -   -  

  • prometni prekršaji

    @Podravec,hvala na komentaru i podršci,što se tiće tog posta,neznam nešto nije sjelo kako treba pa sam ga maknuo a bio je namjenjen Sandri.A ukazivati treba jer vidiš šta se sve dogodilo ovih zadnjih dana,stvarno,toliko tih luđaka koji s tolikim promilima u sebi sjedaju za volan.

    avatar

    27.03.2008. (18:18)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Kod mene na blogu je nakon posta s peticijom ostavljen ovaj komentar:
    Tifanny
    Baš vam čitam blog i sve ove članke koje pišete, dođe mi da vas pitam zašto to sve jednostavno ne ostavite iza sebe, pa nemojte živjeti u prošlosti...to što je bilo, bilo je, svršena je to stvar...nema povratka nikako....ostavite to iza sebe, nemojte živjeti u prošlosti, nikakve riječi i vaša mišljenja o svemu tome neče vratiti mrtve....to će za par god. postati svakodnevnica, i mi to ne možemo spriječiti, uvjek će se naći neki pojedinci koji neke stvai ne mogu shvatiti...to ne možemo spriječiti...uvjek su i uvjek će stradavati nevini, s tim se moramo pomiriti...život ide dalje i ne pita boli li ili ne!!!

    29.03.2008. (13:43) - -

    Šta reći na to? Je li to jedan od ovih ubojica koji nose nečiji život na duši pa to silno želi zaboraviti, i ne razumije kako oni koji su to doživjeli ne mogu?

    PRESTRAŠNO!!!!

    Sandra, Stelina mama

    avatar

    29.03.2008. (15:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...