Komentari

maniac.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • strateg

    SRS 37%
    DSS 7%
    SPS 6%

    Šta je sa Majom Gojković?

    avatar

    08.03.2008. (21:00)    -   -   -   -  

  • Voja Trbuhozborac Koštuni

    Narode moj jeste! Istina je! Istina je da smo pukli ko zvečke, da smo se izjebali ko niko do sad. Istina je da je 3/4ne beogradskih a 2/3ne ostalih opštinskih odbora prešlo na stranu Borisa Tadića. Istina je da nas je sjebao onaj glupi Velja, kad sam se i pajtao sa njim. Istina je i da nam je stranka velika otprilike koliko i SPS. Sve je istina! Istina je i da sam zavoleo vlast i istina je da sam teškom mukom raspustio skupštinu ali šta mi je drugo preostalo. Čak mi je i Dejan Mihajlov rekao da je to pametno, pošto sve ode u kurac. Istina je i da sam se navukao na pajdo.

    avatar

    08.03.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • Taško

    Daće dobri Bog, a šta ako ne bude tako? DSS + SRS +SPS + Velja dobiju većinu? Pa formiraju vladu? Pa nam Crni Đavo odredi sudbinu? Ne zaboravi, Tadić je JEDVA pobedio! Pa nam EU izmakne za duže vreme? Čekanju nikad kraja! Pobedi CRNA koalicija? Pa se Šešelj vrati iz Haga? A mi svi ostanemo u NEVIĐENOM kurcu? Pa se do kraja svojih kratkih života borimo da nam se JEBENO KOSOVO vrati? Kome? Kada? Nikad i ne nama! Ovo je anti-kosovski boj! Nek idu s milim bogom, ionako smo ga izgubili, a ova mala/velika grupa pedera nam radi o glavi, pocrkali dabogda!!!

    avatar

    09.03.2008. (05:09)    -   -   -   -  

  • Eurochild

    Biće nerešeno, 50% - 50%. Prevagnuće jedan poslanik iz Sandžaka (126 - 124) u korist dekokrata. Radikali gube strpljenje ('muslimani vas doveli na vlast..'). Izbija gradjanski rat koji će trajati decenijama. Jedne noći prelazimo granicu negde kod Bačkog Monoštora,.. pobočke.

    avatar

    09.03.2008. (12:24)    -   -   -   -  

  • mirjana bobic mojsilovic

    Srbijo ne beri brigu. Srs, sps, dss, ns su istorija. Naprednjaci pobedjuju sto posto. A ako zaskripi tu je i kec iz rukava. Covek u naj boljim godinama, koji se vraca. A to je.....(fanfare)...VUK! Vuk naredjuje „juriiiis!“ i stvar je gotova. Frogs end gren madrs ce biti ponovo sa nama!! Vuce, vuce, vuce, vuce...

    avatar

    09.03.2008. (13:32)    -   -   -   -  

  • toliko

    vuk dlaku menja,al cud nikako.

    avatar

    09.03.2008. (15:58)    -   -   -   -  

  • sunce

    A tu je i Palma, jel?

    avatar

    09.03.2008. (22:45)    -   -   -   -  

  • scole

    palma stari demokrata pravi naprednjak.

    avatar

    09.03.2008. (22:50)    -   -   -   -  

  • Dear2World

    Mail pod naslovom: Srbija, bez buducnosti, zarobljena u proslosti ...

    "Mi hoćemo da se glozmo sa celim svetom, iako je sasvim blizu pameti da kad se već naiđe na glozenje, da je celom svetu svakako lakse i prirodnije da nas same saglođe, nego da mi sve njih saglođemo. A mi onda kao ono mala deca, bacakamo se i nogama i rukama, vristimo da usi zaglunu, kako je ceo svet dusmanski raspolozen prema nama, kako nam ne da ni da zivimo, a kamo li da se razvijamo i jačamo. Kao da je neko lud kad mu mi neprestano pruzamo pesnicu, da drzi da je to limun ili narandza. Od jednog pitanja narodne i čovečanske egzistencije mi smo u larmadzjskom bunilu napravili na nasu stetu evropsko pitanje. To je bio prvi gorki plod novovremne vajne srpske drzavničke mudrosti i sokačkog patriotizma. Ako se iskreno zeli pomoći srpskom narodu, onda se treba okaniti sviju dosadanjih fanfaronada, jer je upravo samoubistvo pretiti celom svetu i izazivati ceo svet. Da valja jednom pojmiti da Evropa nije nasa Poturica, njene odluke nisu odluke jednog naseg seoskog zbora koje se mogu prevrnuti nasom dzevom. I u prvom redu da se valja okaniti apelovanja na silu, već da valja pozivati se na svoje pravo i respektovati tuđe pravo, a naučilo se da se praska i da se dize pleva na vetar. I onda, razume se, nije moglo da izađe drugo do ono sto se zadimilo iz vasarske dzeve po pivnicama i kafanama u Beogradu. A kad se politički probančilo, konta se podnela na isplatu onom jadnom narodu koji danas kao i uvek treba da se moli milostivom Bogu - sačuvaj me, Boze, od namet prijatelja, od neprijatelja sam ću se čuvati. Onaj narod tamo ne moze se činiti odgovornim za politička smetenjestva nekolicine krakelera po pivnicama i kafanama u Beogradu. Sve sto oni rade, rade na svoj račun i njihova je odgovornost."

    *"Moze li se pomoći nasem narodu u Staroj Srbiji?" - Đorđević Manojlo - Prizrenac, Beograd, 1891.

    P.S. Da, da... nije greska u kucanju niti vas oči varaju, lepo pise, 1891. godina.

    avatar

    10.03.2008. (16:16)    -   -   -   -  

  • Đorđević Manojlo-Zrenjani

    p.s. tako ce biti i 2091. Idem ja odavde da me neko ne pronadje. Vec nas istrebljuju nevine a mi se inatimo!!

    avatar

    10.03.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • molotov

    ma daj da mi polako smaramo te vojine kabadahije i ludake.
    sokak po sokak, pa nek im gore stanovi i automobili.
    meni je dosta zajebancije.
    nek se paze od danas, da im ne postane toplo.

    avatar

    11.03.2008. (11:11)    -   -   -   -  

  • molotov

    ma daj da mi polako smaramo te vojine kabadahije i ludake.
    sokak po sokak, pa nek im gore stanovi i automobili.
    meni je dosta zajebancije.
    nek se paze od danas, da im ne postane toplo.

    avatar

    11.03.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  • reakcija

    Prikupljanje podataka je počelo.

    avatar

    13.03.2008. (07:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...