Komentari

pletenje.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • romantales

    Ni ja ne vjerujem u tablete, ali ne vjerujem niti u nošenje crnine. Nisam crno nikada nosila radi žalosti, moja tuga je uvijek bila sa mnom bez obzira što na sebe obukla, a crnina me samo bacala u depresiju.

    avatar

    07.03.2008. (17:06)    -   -   -   -  

  • nema me

    hm, imamo sličan plan za izlazak iz finacijske krize... možda da obučeš crninu? navodno onda ljudi manje troše...

    avatar

    07.03.2008. (17:07)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    vrijeme liječi... (kad dođeš malo k sebi ja ću te razveseliti velikom hrpom fine vunice.. može?) - još uvijek je neraspoređena i nepoklonjena...

    avatar

    07.03.2008. (18:28)    -   -   -   -  

  • Jana

    @Romantales, znam, već smo si o tome bile pisale. Danas sam opet probala s crnim koncem, al jednostavno ne ide. Mislim da ću ipak prste zaposliti bijelim ovaj put.
    @Creativa, jel ovo s crninom neka šala?
    @Seoska idila, ne znam liječi li, ali svakako malo pomaže.

    avatar

    07.03.2008. (18:58)    -   -   -   -  

  • Angie

    isto draga moja isto psihičko i financijsko stanje. sva sreća da crnine imam od ranije, igle nemogu primiti u ruke, izaći iz kuće jako teško, spavati noću nikako. je istina je s vremenom se navikneš živjeti s tugom ali istina je ona nikad ne prestane. ladice se otvaraju na pozitivna sjećanja jednako kao i ona bolna pred kraj. al znaš kaj bumo mi to zajedno, s našom ekipom koja je predivna. mi to možemo i zaslužujemo osmjeh na licu. grlim te svim srcem

    avatar

    07.03.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • sestincanka

    draga ako ti bude tako lakše,ma ti pleti bilo kakvu vunu. radi ono što će ti pomoći da ublažiš svoju tešku tugu. sve smo mi tu da ti damo podršku i ako trebaš rame za plakanje javi se.

    avatar

    08.03.2008. (07:50)    -   -   -   -  

  • posjetiteljica

    Ja sam isto protiv nosenja crnine;moja je mama umrla prosle godine,ja sam crno nosila jedva mjesec dana jer to jednostavno nisam bila ja (smetalo me) sto nikako ne znaci da mi mame nije bilo zao, u mom srcu njezinim odlaskom ostala je velika praznina...Ja mislim da se za pokojne treba moliti (oni koji vjeruju ) i u srcu cuvati lijepe uspomene na njih a oblaciti se prakticno i uobicajeno,sto ce zlobnici reci to je njihov problem (da imaju srca ne bi bili zlobni...).
    Ja bi za jedno kratko vrijeme uzela tablete za spavanje tako da se tijelo preko noci bolje odmori i da covjek ima vise snage za zivot iduci dan.Dobronamjerni pozdrav.Posjetiteljica.

    avatar

    08.03.2008. (14:04)    -   -   -   -  

  • dada

    Draga Jana pokušaj sa tabletama ali nekim blažima. Ja naprimjer imam već godinama probleme sa spavanjem ( 20g ) ali na to se brzo navikneš i onda ništ koristi tako da sam ih davno odbacila i dalje se mučim. Kod takvih problema te mogu rijetki razumjeti samo oni u sličnoj situaciji. Drži se ti meni zlato moje !

    avatar

    08.03.2008. (18:07)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Mislim da ima nešto bolje od tableta; isplakati sve suze, izjadati se do iznemoglosti, pričati i pričati ali nekome koga voliš i kome vjeruješ i znaj bit će ti malo lakše. . .pozdrav

    avatar

    08.03.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • Tedica

    Mislim da je jedino rješenje dobro skuhana kava na pravom mjestu s pravim ljudima! Da vidiš kakve je pletenice Jelena dala ugraditi, upišala bi se.

    avatar

    08.03.2008. (19:15)    -   -   -   -  

  • nymphea

    jel može ovako: ja te odvedem na šetnju ili na sok ili u kino ili na slatkač... biraj. sa ili bez vune i igala za pletenje. samo reci kad i gdje. možda je to bolje od tableta! čuvaj se. mislim puno na tebe!!

    avatar

    09.03.2008. (16:53)    -   -   -   -  

  • Lorna Doone

    A ja strpljivo čekam da me nazoveš u strahu da te ne opterečujem!
    Tu sam ti... uvijek.

    avatar

    09.03.2008. (16:55)    -   -   -   -  

  • Anajecestoime

    Mišica, vidiš da smo svi uz tebe.
    Ne nosi crninu ako ti se ne nosi, ne pleti ako ti se ne plete, ne gutaj nikakve tablete ako ti se ne gutaju. Slušaj samu sebe i svoje tijelo, tako je najbolje.

    Gadno je kad se zbog drugih ili zbog bogtepitajčega pokušavamo utrpati u nekakve klišeje koji nam ne pašu.

    Svi smo tu za tebe. Ako treba kava u dobrom društvu, zovi, samo zovi....

    avatar

    09.03.2008. (17:48)    -   -   -   -  

  • incoknito

    Draga Jano, ja ne znam sta da ti kazem da te utjesim jer utjehe nema :( Samo mislim da bi mozda bilo truncicu lakse biti okruzen ljudima koji te najvise vole, tvojim najblizim. Zato utoni u san na kaucu u zagrljaju svoje kceri ili sina, provedi jedno tiho popodne sa tatom...bez rijeci...i bol se lakse podnosi kad nisi sam...veliki poljubac.

    avatar

    11.03.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • majčica

    Tebe sudbina doista udara, no vjerujem da je to sad doista dosta. I ni riječi o crnini, doziva tugu...

    avatar

    12.03.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...