Komentari

slavonijanino.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Girly girl

    Čini mi se da sam shvatila smisao priče. :) Prema mojem shvaćanju, mi smo sjena. Na početku mi se činilo da je mačak Bog, no sad više nisam sigurna... Sad mi se nekako čini da je mačak možda naša druga polovica. To može biti i naš prijatelj. U svakom slučaju - osoba s kojom smo se zbližili i više nismo sami. Nadam se da sam barem nešto pogodila. :p Stvarno me zanima tvoje objašnjenje. :)

    avatar

    05.03.2008. (15:48)    -   -   -   -  

  • Natural Blondie

    Hay! Evo, i mene, sory šta ti nisam prije komentirala, nisam imala vremena....lijepa priča....slažem se s predhodnim komentarom....u neku ruku, svi smo mi sjene, koje jednom u svom životu tragaju za sobom, žele shvatiti bit postojanja, jer su sebe putem izgubili...a nitko od nas nije naviknuo na samoću i u isti mah tražimo svoju drugu polovicu, neku osobu koja će biti barem donekle slična nama, ali ponekad, iako možda ne pronađemo tu savršnenu osobu, pronađemo nekoga tko nas razumije i uz koga se osjećamo dobro....a u isti mah tada shvatimo da smo pronašli i sebe...kada prihvatimo druge i sebe, onakvima kakvi su, da su na neki način isti ko mi, jer i oni su samo pojedinci koji traže komad sreće na svijetu.....pozz

    avatar

    07.03.2008. (13:29)    -   -   -   -  

  • Timemetropolis

    Svi smo mi sjene, svatko na svoj način, netko se više pokazuje netko manje, ali opet smo skoro svi i mačak. Jako lijepa priča, u kojoj će se naći dosta blogera koji je budu čitali.

    Sjena opisuje traganje u životu, koje skoro nikada ne prestaje, izgubljenost i nepostojanje koje jednostavno malo po malo čovjeka ubija i uništava.

    A mačak je taj koji pokušava to promijeniti, iako zna da možda neće uspjeti i da je to možda sve uzalud ali on to želi, on želi pomoći sjeni u traganju za životom, pomoći joj da se vrati na svoj put i da ne bude više izgubljena i sama.

    Kad sam čitala, našla sam se, kao što sam ti i rekla, u večini djelova priče. Svi mi tragamo za svojim životom, svi smo mi na neki način izgubljeni, možda ima više onih koji su jako izgubljeni i ne mogu nastaviti sami, pa se tu sputavaju i polako počinju nepostojati i nestajati. Treba nas samo netko pogurati i uputiti na pravi put kao što je mačak sjenu.

    Stvarno divna priča, zaslužila je izaći na naslovnicu bloga, ali jbga nije.

    avatar

    11.03.2008. (00:35)    -   -   -   -  

  • °°-NoGoMeTaŠiCa-°°

    cudni post ali lijep

    avatar

    15.03.2008. (13:23)    -   -   -   -  

  • jer moj je život igra bez granica

    pa ta sjena je ubiti dobra...neko ko nas stalno prati i koje uvik uz nas..mislin da svako ima svoju sjenu

    avatar

    17.03.2008. (15:39)    -   -   -   -  

  • Timemetropolis

    Kolega Sretan Uskrs tebi i tvojim bližnjima!

    avatar

    23.03.2008. (18:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...