Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • tyche

    Aaa, to ti je njima najveci gust !!! Sjecam se moje pokojne psice Ramone, ona je obitavala stalno u kuci, imala sam ooogromno dvoriste. Elem, susjeda je cetvrtkom uvijek cistila ribu i glave, repove i iznutrice ostavljala za macke skitare koje su uredno navracale u dvoriste.
    AAAA kad se Ramona uspije uvaljati u taj drek nije joj bilo vece srece - vidjela sam je jednom na djelu - legla je ledima na alu foliju punu ribljih smradova i VALJALA se lijevo - desno i u svim smjerovima ne bi li sto bolje utrljala taj smrad u dlaku ! Nakon toga, ma sta radila, sve sam ostavljala i ekspresno je trpala u kadu i ribala - neopisiv je to smrad bio, ali za mog psa - najfiniji parfem !!!
    Na kraju sam bila prisiljena zamoliti susjedu da riblje iznutrice ostavlja na povisenom mjestu gdje moj pas nema pristupa pa se zabava okoncala.

    avatar

    04.03.2008. (10:11)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Bravo Vi! Pusa, Luki+Goldie :))

    avatar

    04.03.2008. (10:33)    -   -   -   -  

  • red sonja

    ahahahaha... moja Lea će vas skinuti s trona! odmah! lako kad je blato u pitanju... tako se uvalja da joj još samo oke ostanu crne, a sve ostalo smeđe. a zamisli da imate svinjac u blizini... pa se mala zaigra u blatu i smradu... a joj, a joj... sva sreća da i potok imamo pored kuće, pa samo uskoči...

    avatar

    04.03.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...