Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Cheddar

    thank you. ja ne vidim Obamin APPEAL - at all. Ne da sam sad procitala njogove policy platforms ali trebalo bi makar nesto od toga da RESONATE through media -- i ja nedobijam nikakav* dojam. Otisla na njegov youtube channel da vidim o cemu toliki hype i onda sam jos bila vise razocarana: zvuci kao neki self-help guru.
    rock zvijezda -- too much of a compliment.
    ali.. eto... --to jeste sto amerikancima treba: jedan idol. Sto je zakrpa za odsutnu ili slabu Figuru oca. No vjerojatno ce Mccain odigrati tu ulogu, mnogo bolje, my bet.

    avatar

    02.03.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • Mali južni zmajić :P :P

    eeeeeeeeeeeee prejeben ti je blog!!! Šteta kaj imaš tak malo kommova...

    avatar

    02.03.2008. (23:09)    -   -   -   -  

  • Mali južni zmajić :P :P

    a ja ću ti ih povečat...

    avatar

    02.03.2008. (23:09)    -   -   -   -  

  • Mali južni zmajić :P :P

    1

    avatar

    02.03.2008. (23:09)    -   -   -   -  

  • Mali južni zmajić :P :P

    2

    avatar

    02.03.2008. (23:10)    -   -   -   -  

  • Mali južni zmajić :P :P

    3 i tako dalje

    avatar

    02.03.2008. (23:10)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    zalosno je kakvim se sve trikovima protivnici sluze. a jos mi je zalosnije to sto ce i vecina "obicnih, prosjecnih" biraca koja ne prati debate i slicno, ipak dati svoj glas protiv crnog politicara i protiv osobe koja nosi ime osama, pardon obama. i koja bi mogla biti musliman.
    prijatelj iz n.y.c mi je nekoliko godina prije nego su se predale kandidature rekao: prije ce amerika birati bijelu zenu nego crnog muskarca. dakle bolje zena nego crnac. naravno, nije tu mislio na biranje unutar stranke vec na predsjednicke izbore. dakle ako bi doslo do izbora mccain-obama, da bi se americi mogao dogoditi upravo antipaticni mccain.
    (antipatican mi je otkada je bio (isto prije nego se kandidirao) u jon stewart comedy show.... gori je i od starog lisca donalda rumsfelda koji je barem osim prepredenosti imao i sarm)

    avatar

    03.03.2008. (12:48)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Meni je, ne samo jasno nego i potpuno normalno da na svjetl oiziđu SVE činjenice iz života jednog političkog kandidata bilo koje stranke. Pa ako već misli služiti narodu neka narod zna i koga bira. Umjesto da je odam opalio po Clintonici za objavljivanje slika, trebao je stati na kraj svim paranojama koje su uslijedile ireći: Jesam to sam ja, obukao sam to zbog toga i toga i takav sam i takav. Ovako je samo pojačao strah i oko sebe stvorio atmosferu kako je zaista ono što mu se pripisuje. Kako je veliki broj njegovih "kolega" ili pod istragama ili pod suđenjima, a ujedno su mu i financijeri kampanje, mislim da se naraod sa punim pravom može zapitati - tko je zapravo Barack Obama? Po meni i sve što sam čuo i vidio zaključiti je - musliman, sa sumnjivoj muslimanskom prošlošću okružen još sumnjivijim likovima iz sadašnjice... Sve bi mu se to vrlo brzo moglo obiti o glavu...

    avatar

    03.03.2008. (13:02)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    pitanje koje me kopka pomalo. baš sam guštala čitat ... osobno mislim da su Ameri baš za prvog ozbiljnog Afroameričkog kandidata mogli malo pomnije birat nekoga kome bi se teško moglo nać išta...neki dan sam se našalila na ovu temu, ali činjenica je da su ( nakon koliko? 8 godina? Bushizma ) demokrati neobično hrabro kao kandidate lansirali jednu ženu i jednog crnca...
    pozdrav i zanima me how is it all going to end! :)))

    avatar

    03.03.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • bum

    Prica se da ce gospon Obama biti ubijen ako uspije postati predsjednik.

    avatar

    03.03.2008. (15:46)    -   -   -   -  

  • Arsla

    Dajci, procitaj njegovu knjigu "Audacity of Hope" i bice ti stvari malo jasnije. Barack je upravo covjek kojeg USA treba - fresh blood, positive image in the world. Nije tajna da je za vrijeme Busha Amerika izgubila ugled u svijetu. Mnogi je nisu volili puno i prije Busha, ali otkako je glupi Texan na vlasti, ugled Amerike je otisao u k***c.

    avatar

    03.03.2008. (17:06)    -   -   -   -  

  • NF

    Ja bih radije povratak "Clinton"ere, al Obama je svakako manje zlo od republikanaca, barem mi hrvati imamo izoštren osjećaj za manje zlo ;)

    avatar

    03.03.2008. (17:47)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Proizvodnja poluistina ili laži je tehnologija preuzeta iz predratne njemačke a onda je do savršenstva razvila upravo Američka politika. Danas je to normalan način komunikacije sa biračkim tijelom. Razotkrivanje poluistine je također poluistina. Lijepi pozdrav.

    avatar

    03.03.2008. (17:57)    -   -   -   -  

  • ...:::b.S.iLLuSiOn:::...

    odličan blog...a i barack je...za razliku od one babe..

    avatar

    03.03.2008. (20:54)    -   -   -   -  

  • Cheddar

    ja necu da kupujem Barakovu knjigu, jer on treba da zna da kaze svoju "poruku" u dosta krace texta. SNAP. SNAP. SNAP! knjige su proizvodi desetak editora, ne mislim da je od tolikog znacaja jer knjiga je subjektivna, zapravo, i bizniz kreiranja imidza. drama i dobrota me ne zanimaju. upravo. my point. above. knjiga nije osnova na kojoj treba politicare suditi nego njihov rekord na poslu, -idealno washingtonu. ko je vise 'lukaviji' (for lack of a better word), i ko ima vise iskustva!? barack nema dokaz da moze da se snalazi u washingoton-u. mislim da je to najvaznije. moze da nauci - ali sto bi on bio pripravnik? fiddling while rome burns? (tj. citava pojam pisati knjige o kandidatima mi je bezveze. biografije poslije termina-ok). sada, najvazinje: americki zivot je san koji se odrzava po strogom principu Merit-a; i to je nesto sto obama zaobilizi. prodaje se u ime Nade i svojih osobnih drama i prepreka koje je prevaziso. Mccain kada pocne tako da prica o "how much he suffered and survived and what a big character he got as a result" -- prosut ce ga ko' rizu ;)) Ja cu biti happy ili sa mccainom ili sa hillary! Yep. either works for me. obadvoje su mnogo mnogo impresivniji od obame -bez obzira na stranke. iako mi se cine blizu centra, obadvoje. ali nemojte obamu please! opet, ja ne sumjam da on nije "divan covjek," da nema dobre ideje, ali nece ih moci izvesti.....nece moci da URADI posao. on nema political trust i reputaciju da suraduje. i ja mu ne vjerujem, sumljiv je - mnogo vise nego sto su nepovjerljivi/sumljivi hilary & john. (svi imaju svoje mane, ali negativno glasati je najveca greska). svaki predjednik ce praviti greske jer to dolazi sa teritorijom, ali nema govora da barack moze da bude bolji voda, commander in chief, i da pravi bolje odluke od mcaina ili clintona. elem.....nastavljam se cuditi koliko ljudi padaju SAMO na 'dobrotu' i na 'underdoga' ......
    i kladim se za John-a!
    $15 bucks! :)

    avatar

    03.03.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  • blueeyedguy

    Možda bi bilo dobro kada bi se "češljanja o prošlosti" događala i hrvatskim političarima. Trebala bi se usaditi svijest našim ljudima da ipak biraju pravog kandidata, a ne da nasjednu njegovim ili njezinim (lažnim) obečanjima.
    Ja sam od početka bio za Hilary Clinton. Ona ipak ima iskustva u politici, a vjerujem da je iskustvo trenutno potrebno našoj dragoj Americi. Dok, Obama, hm... On je "zelen".
    Ne vjerujem da bi Obama nešto uspio znatno promijeniti, a sada se dovodi u pitanje i njegova prošlost. Iako znamo da amerikanci u izborima gledaju svakakve stvari na političarima kako bi napravili svoj izbor. Pa su tako govorili da Hillary ne pokazuje dovoljno svoje osječaje, dok na jednoj tv emisiji nije zasuzila jedno oko. E sad, ako je to važno za dobroga političara...
    Bilo kako bilo, svijet se djeli na podjednike i gubitnike, a u ovih par mjeseci vidjet ćemo tko će ispasti gubitnik, a tko pobjednik.

    avatar

    04.03.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • Minerva*Riranje

    Kako god da demokratski izbori ispali, mislim da ne može biti gore od onog što je u zadnjih 8 godina predstavljala republikanska stranka. Stoga, za nas van SADa, bilo kakav pomak je dobar pomak, a ove njihove unutrašnje polemike i 'ko je baba 'ko je deda priče, sve to primam s rezervom i humorom.

    avatar

    04.03.2008. (14:33)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    bas kao sto je prosli put kao glavni protukandidat Bushu izabran najantikarizmaticniji moguci tip (tj Kerry), e ne bi li Bushova pobjeda bila sigurna, tako je sad odabran tip cije ime podsjeca na "Osama", odn (Saddam) Husein - takodjer ne bi li Clintonicina pobjeda bila dodatno osigurana......

    avatar

    06.03.2008. (18:15)    -   -   -   -  

  • Emery

    I found a great deal of helpful information above!
    deaf culture | free payroll calculator | business casual men

    avatar

    31.01.2012. (11:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...