Komentari

mkronike.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • pegy

    Moj je problem što nisam baš neki ljubitelj kina. Moj Netko bi išao, a ja stalno nešto izmičem. :)) Puno su mi draže kućne projekcije. :) Znam da to nije isto, ali ... :) Što se tiče recepta, moram reći da nisam baš ljubitelj ni griza. :) Ali zato volim čokolino. Više sada kao odrasla nego kad sam bila dijete. :) Bio si me pitao za njušilicu, nisam ništa mijenjala u kodu tako da stvarno ne znam zašto ti javlja grešku.

    avatar

    01.03.2008. (12:24)    -   -   -   -  

  • Marv

    Probaj gris s kraš ekspresom, vidjet ćeš da je to slastica ravna čokolinu. :-)
    A što se filmova tiče, iako ne razumijem kako netko nije ljubitelj kina jer meni nikad ništa nije moglo kino zamijeniti, film Juno već imam na cd-u pa ako ga želiš, dam ti ga pa pogledajte doma. Imam i No Country, a Sweeneya još ne, ali ne vjerujem da bi se tebi svidio...

    Ne znam što ti ne valja s kodom (stare verzije firefoxa su točno pokazivale gdje je greška, a nove ne pa ni ja ne mogu provjeriti), ali već te poduže ne vidim u njušilici.

    avatar

    01.03.2008. (13:04)    -   -   -   -  

  • jezdi

    ispravak netočnog navoda - postoje obožavatelji braće Coen kojima se nije osobito dopao No country for old men. ono, okej je, neloše, al mi je sve skupa nekako off. u svakom slučaju miljama iza Lebowskog, pa i O, brother. doduše, jubavnajveća, koji je također obožavatelj Coena, složio bi se s tobom - njemu je film mrak :) Juno nam se svidio oboma. a na ovo treće brijem da ga neću moći nagovoriti. meni bi se možda i svidio, Bubimira gledati ponovo i ponovo i ponovo... :)

    avatar

    02.03.2008. (00:31)    -   -   -   -  

  • Marv

    O brother i Lebowski su vrhunske komedije, meni je O brother čak jedan od najsmiješnijih fimova koje sam ikad gledao, a Lebowski jedan od najdražih filmova uopće. No nikako ne bih rekao da je No Country lošije ostvarenje - samo je žanr skroz drugačiji.
    A glede Sweeneya - obavezno to pogledajte, obavezno!

    avatar

    02.03.2008. (11:25)    -   -   -   -  

  • trill

    Imam doma i Juno i No country. Juno sam odbijala gledati jer mi opis koji kaže: komedija o trdnoj tinejdžerici nije bio baš nešto primamljiv, dapače, kontradiktornog li opisa :), ali sam kasnije čula pa i tu kod tebe da je film stvarno dobar i da ga vrijedi pogledati.
    No country mi je preoručio moj kolega s posla. Kao, izvrstan film za mene i nek ga gledam kad čekam Huluvuicu dok se vrati iz vana. :)
    Dakle, samo mi je još Johnny Depp iz tvojih preporuka ostao. Kao da njemu trebaju preporuke :) Pogledat ću svakako :))
    Čokolino i njegove inačice, pa nisam baš ljubitelj. Vjerujem ti na riječ da je dobro :)

    avatar

    03.03.2008. (10:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...