Komentari

misakvecernji.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Micho

    Prvi!!!

    avatar

    28.02.2008. (01:18)    -   -   -   -  

  • Micho

    Pozdrav Mišku i Vedrišu

    avatar

    28.02.2008. (01:19)    -   -   -   -  

  • knjižničarka

    nice, pozdrav

    avatar

    28.02.2008. (08:31)    -   -   -   -  

  • Čujem

    Zanimljivo. Ja se uvijek pitam zasto takva istrazivanja stanu u jednom trenutku. Preliminarni rezultati pokazuju da 'neceg ima' u tome pa bi bilo (barem meni) logicno intenzivirati eksperimente, a ne zadovoljiti se postojecim rezultatima. Ako u cijeloj prici stvarno postoji trunka znanstvene istine onda bi, po meni, to znacilo da smo dosli do trenutka gdje cemo svojim saznanjima preci prag ogranicenja nasih umova , odnosno naseg shvacanja istih. Ne govorimo o pokusaju stvaranja cipsa sa drugim okusom nego zalazenja u sferu samospoznaje koja je do sada bila zakljucana.
    Kad cujem kakva sve (bizarna i nepotrebna) istrazivanja bivaju financirana, cisto sumnjam da novac u ovom slucaju moze biti zapreka jednom od vaznijih mogucih otkrica.

    avatar

    28.02.2008. (08:53)    -   -   -   -  

  • trločina

    a sjetimo se i cunamija u indoneziji gdje su sve životinje na vrijeme pobjegle od smrtonosnog vala upotrebljavajući svoje 6 čulo... čovjek bi valjda kao 'naprednija' vrsta trebao isto imati to čulo, ali šta možemo kada nas od djetinjstva znanstvenici uče (lažu) da to ne postoji...

    avatar

    28.02.2008. (12:18)    -   -   -   -  

  • TITO

    Glupost je bila i ostala Glupost

    Jos jedno KRESINO remek-djelo od clanka neznase koji je bolji onaj prosli kratko brzinski ili ovaj dugo brzinski tekst.

    Naucnici za ovo remek-djelo od clanka nemaju objasnjenje, pa ga pripisuju halucinacijama i bujnoj masti, u metodi neuromarketinga koristi se magnetna rezonanca, elektroencefalografija,itd.

    Ja mislim da su kod KRESE, za sada nepoznati elektromagnetni talasi u pitanju pa ga zato
    predlazem za pulitzerovu nagradu.

    SRAMI SE PARAZITU KRESO !!!

    SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU

    avatar

    28.02.2008. (13:01)    -   -   -   -  

  • Borgov Locutus

    dajte molim vas nek netko više bannira ovog spammera TITA jerbo je postao suviše naporan s tim svojim ispadima.

    pozz Krešo & keep on rocking

    avatar

    28.02.2008. (14:23)    -   -   -   -  

  • z

    Najbolje je koliko to dobro radi kad se čovjek jednom izvježba. Slušati sebe.

    avatar

    28.02.2008. (15:13)    -   -   -   -  

  • borgman

    u prostoru u kojemu se krećemo, i samo nekoliko sekundi naprijed je vrlo dugo vrijeme. A to je "stablo vjerojatnoće" stalno povezano sa našom podsvješću. Vjerojatnoća je teška nepoznanica, ali kada podsvijest "izračuna" kako skoro svi putevi vode u "Rim", onda nastupa predosjećaj. Nekome kasno, a nekome dovoljno... a to je već vezano za "sreću"----

    avatar

    28.02.2008. (16:12)    -   -   -   -  

  • vegetarijanc

    Гробар из Никшића говори четири језика

    avatar

    28.02.2008. (16:53)    -   -   -   -  

  • vanilla

    Ja mislim da mogu predvidjeti svoju budućnost preko glazbe, ili tuđu preko snova... pps obzirom da svake večeri nešto sanjam počela sam to i zapisivati, te sam sanjala neku nepostojeću sestru blizanku od frendice, kojoj je ime Marija, godinu dana i više došla je na svijet njena sestra, koja se trbala zvat marija, ali su ju nazvali Nina, ali pop je rekao da bi bilo dobro da ima neko kršćansko ime, tako da je to ime Marija.... to je samo komadić... inače sam opsjednuta snovima,

    avatar

    28.02.2008. (18:24)    -   -   -   -  

  • Morwenna

    ok, ja sam za sebe nekako uvjerena da mogu predvidit budućnost (velike zasluge za iznose koje moj otac podiže na kladionici dobivam upravo ja), bojim se o tome okolo pričat jer kad god bih nekom nešto rekla o tome, svi bi me ismijali i mislili da sam luda.
    nemam toliku sposobnost da mogu u točno vrijeme pogodit točnu stvar ko Nostradamus, ali neke stvari jednostavno znam.

    ajd, pozdrav!

    avatar

    28.02.2008. (21:34)    -   -   -   -  

  • jupi

    TITO IMA NEIZLJEČIVI POREMEĆAJ OSOBNOSTI, TO JE EVIDENTNO I KONAČNO ! TIME SE ON HRANI KAO SVOJOM POSEBNOŠĆU I ODLIČNOŠĆU PA JE NEIZLJEČIVO SRETAN! TO ŠTO GA DRUGI "NE RAZUMIJU", NJEGA UOPĆE NE ZABRINJAVAM JER ON RAZUMIJE SAM SEBE I ŽIVI SRETAN U SVOM SVIJETU U KOJEM JE ON SAM I STVORENJE I BOG I SVIJET !
    ŽIVIO NAM TITO, TITO, TITO
    ŽIIIIIIVIIIIIOOOOOOOOOO !!!!

    avatar

    29.02.2008. (00:46)    -   -   -   -  

  • Irida

    Poziv!
    posjeti moj novi portal i zaželi mi sreću. magicus. info magazin

    avatar

    29.02.2008. (07:55)    -   -   -   -  

  • igor

    Pozdrav svima.
    Prvi put pišem komentar iako već dugo pratim i čitam kolumnu.
    Naime, nije da baš vjerujem u sve to ali me strašno intrigira sama pomisao da možda ipak ima nešto u tome (ne samo uz ovu temu nego općenito na bilo koju priču unutar "Na rubu znanosti".

    I da podijelim s Vama svoje neugodno iskustvo noć prije nego je moj otac doživio srčani udar i nekoliko dana kasnije preminuo.
    Bila je subota i naravno s ekipom sam izašao van. Popio sam 2-3 pive, a kako sam slab "kapacitet" već me počelo lagano mantati. No osjećaj koji sam proživljavao nije bila samo puka blaga pripijenost nego nešto puno teže. Kao da sam lebdio i bio izvan događanja, izvan svog okruženja. Silom sam se trudio da budem fokusiran na razgovor između prijatelja ali mi to nije uspijevalo. Ponavljam, sigurno se nije radilo o pripijenosti jer feeling je bio, pa ne mogu baš opisati ali nešto jako neugodno.
    Do sada nisam pridodao puno pozornosti tom osjećaju ali kada sam pročitao gornji tekst...

    avatar

    29.02.2008. (10:09)    -   -   -   -  

  • Scorpio

    ve o čemu piše on banalizira i to do krajnosti. Sa svim fenonomenima on se odnosi ne sa skepticizmom nego ih banalizira.onaj koji ne vjeruje u to kaj opisuje ne treba o tome pisati.Stvarno je mali novinarčić koji nije i u kom slučaju dorastao fenomenima koje opisuje. Malićki daj se bavi temama ala kanalizacija u zagrebu ili kak je problem pesekima posrati s na mjestu parkia,a ne temama kojima nisi dosrastao niti ineletkualno niti misaono.Pusti da o tome pišu ljudi poput legendi istraživaćkog novinarstva kao što je Drago Plećko , koji je i sam doživo i vidio ono sa druge strane,a ne takvi mamini sinovi koji se boje i zapušit joint jer se i toga boje!Stvarno si jadnićak i tko ti je dao (osim ong koje je to namjerno učinio), da se ti javljaš sa svojim jadnim člancima.Stoga, dećec mani se toga kaj definitivno ne kužiš i piši o kanalizaciji i problemima sa drekom zagrebćanaca jer niti to ne kužiš, a kamoli ovo!

    avatar

    29.02.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • KYZO

    Uopće nije bitno tko se treba baviti ili ne znanstvenim radom ili novinarstvom.Mislim da je ovaj fenomen u domeni svake osobe koja je na neki način spremna porazgovarati sama sa sobom.
    Svaki od nas ponekad ima predosječaj pa je pitanje samo možemo li ovo istrenirati ili nas nasumce pogađaju informacije.
    Za kraj bi molio da se na blogu piše isklučivo o temi jer će inače postati nakupina baljezgarija koja nikome ne služi.
    HVALA!!!

    avatar

    29.02.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • far away eyes

    bok,Misak...
    Nako procitanog teksta ne mohu ne komentirati jer me isti tren fleš vratio u sjecanje kad sam sa 11-12 god isla u maškare..islo nas je nekoliko...naselja su velika..medusobno udaljena jedna od drugih...i tako nakon sto smo pokosile nase naselje,te druge cure su zvale da idemo do drugog..udaljenijeg naselja..
    Taj tren nisam nikad zaboravila..sjecam ga se jos i danas,svake pojedinosti...osjetila sam strasnu neugodu..cudan osjecaj..koji mi na neki cudan nacin..tada totalno ne shvatljiv nije dozvoljavao da idem sa njima...ali u tom trenu ja taj osjecaj nisam razumjela...
    Sutradan,u skoli..moje se frendice nisu pojavile..bile su pretucene zbog novaca koje su skupile..bas kao i ja...
    No,na srecu bile su ok..ali i dosta preplasene...a ja,ja sam ostjetila jezu i vratila mi se prosla vecer i osjecaj...sjecanje na ono sto mi je kao reklo "NE..NE IDI..."

    Pozdrav,Misak :)

    avatar

    03.03.2008. (22:17)    -   -   -   -  

  • Ivan

    zanimljivo, ovaj zadnji komentar, valjda intuicija.
    http://mynet.blog.hr/

    avatar

    18.03.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  • AdminMax V

    Ima jedan blog koji je također namijenjen predviđanju događaja... RekaoSamTi.com - tu je ujedno i web servis koji služi za predviđanje događaja također na znanstvenim osnovama.

    avatar

    18.12.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...