Komentari

mistressninella.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Uranova Pikula

    preumorna sam od svega da bih pisala
    samo sam rado ovdje i eto šutim...ali te razumijem, ili si to utvaram?

    avatar

    26.02.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • CYAN

    Što je to razumjeti nekoga ? Koliko je to duboko ? Vrlo često nikoliko. Gotovo da jedva zagrebe površinu, bude samo odraz lista u morskom valu. A život ispod vala, sam val, vjetar oko njega,
    ono kamo val ide, to niti ne dodirnemo. Prečudan je mozak da bi ga razumjeli. Ili se sa tudjim tek tako poistovjetili. Mozemo samo biti na slicnim valnim duljinama i truditi se da se nastavimo gibati u priblizno istom ritmu, da ne dodje do interferencije valova i potresa. I to je to.

    U filozofiji se može naći jedna paradoksalnu izjava: "Ne postoji istina". Paradoksalna jer ističe da ne postoji istina. Ali, da bi bila točna, sama doktrina mora biti netočna. Nisam se zelio uvlaciti u filozofske rasprave, vec samo, kako N. lijepo kaze, malo sasipam misli u lavor zivota.

    Ako kazem da je sve relativno, mnogi ce pomisliti na Einsteina, iako rijetki znaju o cemu on u stvari govori. No, ja niti ne mislim na njegovu teoriju per se, vec na bit koja je savrseno izrecena u engleskoj poslovici "Love is in the eye of the beholder". Ilitiga po naski, sve zavisi sa kojeg balkona gledas. I ne, nema to veze sa dioptrijom oka, ali ima veze sa dioptrijom mozga.

    A za dragu mi N. ciju dioptriju jako volim citati, uprkos pametnim latinskim izrekama,
    evo i s moje strane par odgovarajucih...
    "Onaj koji se boji da ce patiti...vec pati, jer se boji"...ili jos bolje
    "Ako ne znas kuda ides, onda nikada tamo neces ni stici"

    a evo i sam sebi jednu da posvetim...

    "Nema rijeci bez znacenja. Cak i one koje su prazne,
    odaju prazninu onoga koji ih govori "

    avatar

    28.02.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Pročitala , riječi su ponekad suvišne. Volim tvoj blog.
    Laku noć

    avatar

    28.02.2008. (23:50)    -   -   -   -  

  • a bottom

    ja kao sub želim nekome kao što ste Vi činiti ono što bih želio da Vi činite meni... poštovati Vaše želje i Vašu osobnost. to što se sadržaj Vaših i mojih želja 'deklarativno' dijametralno razlikuje, nije uopće bitno. D/s odnos može biti moralan kao i svaki drugi odnos ako su partneri moralni ljudi. moral je u emocionalno-seksualnim vezama tek široki okvir pristojnosti u ponašanju, dopuštene su velike razlike u interpretacijama situacija i one se toleriraju ili ne, sa pravom ili ne... konačni ishod te igre nije baš predvidljiv i ta igra nije najbolji poligon za prakticiranje moralnog zakona. Vaša spremnost da me držite zaključanog u podrumu nakon što ste me u prtljažniku automobila ilegalno prebacili preko granice, Vaša želja da me posjedujete i da pristanete na prijenos svih mojih prava na Vas... sve to nije pravno valjano. ali ako ja sanjam o nečemu takvom i ako ste Vi spremni na nešto takvo, ne postoji nikakav zakon koji bi bio viši od Vaše volje u tom odnosu. to je čar bdsm-a, D/s odnosa... zakon koji po svojoj bezupitnosti ne priznaje nikakve prigovore. i spremnost da se bude podanikom takvom zakonu, zakonu Vaše volje.
    toliko o moralu. Vi ste žena kojoj se iz daljine divim. pomisao da ste ovaj tekst napisali nogu dignutih na stol izmamila mi je smiješak. drago mi je što postojite. moje poštovanje

    avatar

    29.02.2008. (13:28)    -   -   -   -  

  • master

    Il faut savoir ..charles aznavour...
    ili je mozda bolji jacques brel....no me quitte pas....

    avatar

    02.03.2008. (04:18)    -   -   -   -  

  • robust

    Ljepota misli...

    avatar

    03.03.2008. (10:20)    -   -   -   -  

  • LS: Stock exchange of paranoid toughts

    djordjevitj_bojan@hotmail.com to mi je msn... pa ti ako nadjes za shodno, dodaj me...

    avatar

    04.03.2008. (02:08)    -   -   -   -  

  • LS: Stock exchange of paranoid toughts

    pa jel to znaci da si me dodala ili ne? ;)

    avatar

    04.03.2008. (15:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...