Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • fulvus

    to su samo dječje bolesti, uhodavanje. Već ćeš naći pravi način za njegu, nemoj se obeshrabriti lošim trnovitim početkom. Uživat ćeš još dugo u svom psu. Veliš, pas se uhodao kod veterinara? Moj se boji, trese se ko prut.

    avatar

    26.02.2008. (11:35)    -   -   -   -  

  • podrugiput.blog.hr

    Već neko vrijeme planiramo nabaviti psa. Odlučili smo se baš za retrivera jer smo o tom psu čuli sve najbolje, a posebno o njegovom odnosu prema djeci. Listam ja tako blogove i odjednom shvatim da sam na nekom potpuno nepoznatom blogu, ali slike Tvog peseka me zaintrigirale. Možda čudno zvuči, ali ne znam kako sam došla do Tvog bloga. Možda je to ipak neki znak:) Ostavljam pozdrav i molila bih te da mi kažeš gdje bih mogla nabaviti ovako lijepog psa!

    avatar

    26.02.2008. (15:03)    -   -   -   -  

  • mopsron

    Evo , ako vam je to utjeha ovaj moj je kao beba svaki tjedanbio kod veterinara, ostavili smo novaca i novaca, ali sada je koliko toliko dobro...
    Držimo fige da sve brzo i dobro završi i da izraste u predivnog psa ;), iako je već sada divan;)
    P,S, nisam znala da je jadničak i na piletinu alergičan, to je česta pojava koliko sam mogal iz iskustva zaključiti......ovaj moj bi se prodao za piletinu...
    Pozdrav!

    avatar

    26.02.2008. (16:57)    -   -   -   -  

  • ina

    e hvala, znam da je maltezer kompliciran pas, moja ga je sestrična imala, imao je 1 mjesec, i u sred noći je cvilio... Morale smo ga po cjele dane pazit.. Taj pas jednostavno treba cjelodnevno čuvanje, igru, i ljubav(mada svi psi trebaju puno ljubavi). A jadni tvoje pesek fakat mi je žao! nadam se da će brzo ozdravit, držim mu fige... ajde hvala na informacijama i pozz

    avatar

    26.02.2008. (17:43)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    konačno se ne osjećam idiotski kad trabunjam o mojoj pufi ko da je to jedan i jedini razlog za smijeh..i cvokotoanje po magluštini i dnevnih 5km..a ona je mali debeli smotuljak..stvarno su nevjerojatni, koliko ljubavi i koja komunikacija

    avatar

    26.02.2008. (20:04)    -   -   -   -  

  • tojs

    imam ja doma retrivera i isto tako je alergičan na hranu...dok je bio manji sve mu je živo bilo..stalno smo s njim bili kod vetrinara...sada ima 2,5 god...postao je puno otporniji...tako će vjerojatno i tvoj!!

    avatar

    26.02.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  • Šnauceri

    Milijun današnjih obveza je iza mene i sa zadovoljstvom čitam o toj slatkici i baš mi je drago da vam ipak ide u pozitivu.
    Jedno, meni važno, proljetno leglo je tu već od 10.02. ali nema ženki. A cure su mi prirasle srcu i vjerujem da otkrivaš zašto. Jedna lijepa dama se parila prošli tjedan u istoj toj obitelji, pa se ovaj put nadam da su cure dobile bitku i da će ovaj put biti više cura nego dečki.
    Pozdrav, Š.

    avatar

    26.02.2008. (22:18)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ma, narvno da će biti sve dobro!!!! :))) Ne sumnjam! Pseća ljubav je dobro - igraju se zajedno na livadi; i baš su pravi prijatelji - a ja sam sretna i zadovoljna!!!! :)))
    Pusa, laku i ugodnu noć bez češkanja-grepkanja žele Luki+Goldie

    avatar

    26.02.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...