Komentari

framari.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Miha

    la la la la, 3:1, la la la laa

    avatar

    25.02.2008. (14:21)    -   -   -   -  

  • tonka

    buahaha....3:1...pa naravno čim su došle navijačice dečki poludjeli i lopte počele letiti prema mreži...=)

    avatar

    25.02.2008. (17:03)    -   -   -   -  

  • Andelic

    Ma bilo je predobro druženje..i super vrijeme, atmosfera prijateljski-užarena...navijačice odlično raspoložene i framaški duh koji prožima sve to zajedno...doista je prelijepo što smo se okupili i družili cijelo popodne..rezultat nije bitan,,,bitno je naše druženje i prijateljstvo... i da..Krnjevo jest pobjedilo Trsat 3 : 1ali dva gola su im takva sreća....najpravednije bi 1 : 1 bilo da je ostalo..:) a nismo spomenuli da su framaši sa Žabice kasnije pobijedili KRNJEVO ! ! ! ha.nek se zna ! ! ! a i momci sa Krnjeva su ranije otišli, na Križni put su žurit morali kao...pa nisu posljednu tekmu sa Pehlinom niti odigrali..a vidjeli bi kakvo bi stanje u skupini bilo da us ostali i odigrali :):):) hi-hi-hi...ma ajde...trebali bi ovakva sportsko - rekreativna - framaška druženja i češće.. pozdrav!

    avatar

    25.02.2008. (22:57)    -   -   -   -  

  • blaz

    ma da naravno...krnjevo rules!!!oduvijek se znalo da se na krnjevu dobar nogomet igra.velike zahvale naravno navijačicama.bez njih ne bi mogli dobit...to nam je jednostavno dalo jedan poseban osjecaj,moralna potpora...da stisnemo na kraju i NAKANTAMO IH 3-1 !!!!eto...naravno tu je bilo i nerestnih slucajeva...zabica nas je pobjedila.ali moramo napomenuti da smo bili umorni, falilo nam je igraca, bili smo ozljeđeni,žabica je imala sreće, sudci su bili protiv nas, čak noris je bio za njih i jos mnogo toga...:)

    avatar

    26.02.2008. (08:23)    -   -   -   -  

  • tomazi

    bio je to jedan predivan sportski događaj.. svaka čast svim momcima na dobroj i fer igri.. ali naravno i svim mnogobrojnim navijačicama bez kojih ne bi bilo isto.. =) tribine su bile ugodno popunjene.. Anđelo evo iskreno mi smo svoj cilj ostvarili - pobijedili smo trsat !! hahaha =) krnjevo je i dalje ostala nepobjediva utvrda za trsat!! =) to ćemo ubuduće češće organizirat...

    avatar

    26.02.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • Miha

    formacija sarmi u trbuhu: 4,3 2, 1 piva!

    avatar

    26.02.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • Miha

    dajtemi neke slike sa Trsata tko je slikao!!

    avatar

    26.02.2008. (14:21)    -   -   -   -  

  • lule

    opalaaa..jel se to meni čini ili opet stižu neke žalbe? da je trebalo ostat 1:1? ma daaa..hehe idući put će bit drugačiji raspored utakmica,idući put krnjevo odmara između tekmi.. =) imali smo malih poteškoća sa ozljedama i umorom..al ipak,ljudi moji,3:1 govori sve... još puno treninga dečki,velik je trsatski park,nije da nemate di trčat...hehe :) A žabica? bravo bravo za njih,samo čekamo revanš!! a ipak smo igrali po prvi put,pa ajd,nema veze..oprostit ćemo im..hehe Glavno da je gradski derbi prošao u korist Bronx-a.. mislim,čemu sumnja uopće.. :)
    Auuu koliko je bilo navijačica mogli smo komotno pustit njih da igraju..i opet bi krnjevo pobijedilo!! =) dada!! Anđelo,a niš sad,od prošlog poraza je trebalo gotovo godinu dana da skupite snage i novih igrača,koliko će sada trebati?

    avatar

    26.02.2008. (18:02)    -   -   -   -  

  • mala-bubbless

    eeee....
    da ne bi ispalo da je samo Anđelo s Trsata ovamo-evo i mene...pametna se našla za tipkati...=)
    kao prvo..što imam za reć je čestitat teška srca Krnjevu na pobjedi....ali...
    kao što ste primjetili bilo je jako tiho na tribinama...a zašto..jer mene nije bilo...hahahaha....
    i zato dragi moji, je Trsat izgubio....no dobro...možda i jesu malo igrači sami krivi...ali....
    ipak mi imamo veoma mladu momčad za razliku od vas staraca....pa ono...još se nisu dovoljno izigrali i skužili te vaše cake...ali....
    ne ću braniti nikoga....zato jer smo mi cure bile zakinute s te strane,pa se još uvijek ljutimo...
    ali....
    slijedeći turnir...ima da cure igraju....i to protiv vas muških...pa ćemo da vidimo kakv će onda bit rezultat...jer sudeći po onome na Krku što sam vidila-niste baš bajni... =P
    hehehehe...šala mala..... osim ovoga da cure drugi put igraju...
    big pozzz svima....
    BVB

    avatar

    26.02.2008. (18:25)    -   -   -   -  

  • kike

    e da, da! iduci turnir mi cure igramo! martina vi's mogle bi odigrat protiv cura s krnjeva, to bi dobile (tonka pojma nema), ma dobile bi i muske- bilo koje, i one s pehlina... hehehe.. uf bilo je u ned predobro! prekrasno vrijeme, a tek ono sto smo imali za gledat- ma presavrseno! hahaha.. =)

    avatar

    26.02.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • tonka

    nas dobile...hm nema čanse...i ja nema pojma...curo ti bez mene na terenu ne funkcijoniraš...hihihihii...=)

    avatar

    26.02.2008. (23:19)    -   -   -   -  

  • mala-bubbless

    hahahahaha...ma ne ne...mi cure kad se udružimo....ooooo...ludiloooo....
    i to cure sve protiv muških....a koji će to smijeh biti....
    kad se mi udružimo-girls power...weeee...idešššš...hehe =)

    avatar

    26.02.2008. (23:34)    -   -   -   -  

  • blaz

    ne kuzim..kao cure ce igrat nogomet međusobno...ša to znaci.staracki dom krnjevo(izbabi) protiv starackog doma trsat(izbabi:)

    avatar

    27.02.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • mala-bubbless

    ne ne zbla....krivo si skužio.....
    cure (babe) će igrati protiv vas (djedica) i to će biti mix...cure i s trsata i krnjeva protiv vas muških mix... ....tako da.... ludilo...a to zato jer smo ovaj put bile zakinute...
    tako dečki-pazite se... =)
    pozzz

    avatar

    27.02.2008. (23:07)    -   -   -   -  

  • kike

    ma cekaj i ja sam sada zbunjena?! znaci pomjesat cemo se mi cure i odigrat tekmu protiv muskih? svidja mi se to!! ubojita kombinacija: tonka-kike, i jos kada nam se ostale cure pridruze!! hehe.. pa to ne da cemo dobit, to rasturamo s 8:0! uuuuu, pa ni jedna muska ekipa nam nije ni do koljena!! hehe.. samo decki pazite se da ne zavrsite kao dudu.. ma bez brige, nije ga nista bolilo tako da ni vas nece, hrabri ste vi!!! hihihi..
    ae ljudovi vidimo se sutra pa onda u pulu!!!

    avatar

    28.02.2008. (12:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...