Komentari

mysterymj.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Mario

    Pa sta reci osim da si sretan sto imas normalne rodjake koji su civilizirani. Van nasih granica se puno normalnije gleda na homoseksualnost, a ove nase duse balkanske su jos nedorastle za prihvatit nesto sto je sasvim normalna pojava.

    avatar

    23.02.2008. (18:04)    -   -   -   -  

  • i mi smo tu2

    baš mi drago da je to dobro prošlo,ma nego gle to ti je tak vani,ja imam nečake u švedskoj, najstariji ima 24 godine, drugi ima 17 i nećakinja 12, njima je to nešto skroz normalno, baš kad sam bio išli smo po stochklomu i prošli pored nekog gay kluba i dođe meni ovaj najstariji ak hoću da večeras možemo u njeg ad aje str8 friendly i da je muzika i atmosfera super, ja sam ostao paf. kasnije mi je objasino da je to kod njih normalno, vani su oni na neki zdrav način od malena okruženi time, baš mi je rekao d aje njgov prvi izlazak sa curom bio u jedan takav klbu,a večina lubova im je gay friendly, tamo je skroz normlano d auđeš u klub vidiš frajera i žensku u žvaljjenju, amalo dlaje dv atipa il idvije ženske i niko im niš neće. men ise to sviđa jer mladi čim počnu izlaziti su nekako naviknuti n ato i to im nije strano niti im je to neko špansko selo......

    avatar

    23.02.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • Rezzy

    super. jako je bitno da imaš podršku od, ako ne cijele, onda bar od dijela familije.

    avatar

    25.02.2008. (13:43)    -   -   -   -  

  • 2bgay.net

    Lijepo od njih :)

    avatar

    25.02.2008. (19:01)    -   -   -   -  

  • Iv@n

    fora...al nisu ti bratiči malo prestari za hrvanje i igranje hm ;)))

    avatar

    26.02.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • mysteryMJ

    Istina, ovdje se na to gleda sasvim normalno.....i niko to nedozivljava kao tabu! A moja braca...jesu li prestari za hrvanja i valjanja po podu.....mislim da ne. A to je valjda njihov nacin izmjene dodira i prisnosti.....kroz neku igru i zezanciju. Jebiga , ipak nisu topli kao mi....pa da se mazimo medjusobno! :-))
    Mada nekad postoje i trenutci kad se zavale u krilo kad kolektivno gledamo film recimo....svi zajedno na okupu sa roditeljima....i to se dozivljava sasvim normalno......i tak.....ima svaceg. Ali takvi odnosi su samo u krugu familije.....tako nesto recimo , nebi nikad napravili nekom svom frendu kad dodje.
    Jao....bas danas je bio mali ´´problemcic´´ kad su im frendovi dosli , i kad je jedan od njih surfajuci po netu vidio ukucane adrese od nekih gay stranica....pa su poceli pitat tko to gleda i slicno. Pa je mladji rekao da ga boli kurac tko gleda......da gleda svoja posla.....odma mu je odbrusio. Malo mi je bilo neugodno sto su u tu situaciju dosli radi mene, ali ok je sve proslo.

    avatar

    27.02.2008. (03:46)    -   -   -   -  

  • 2bgay.net

    I meni je osobno tvoj blog simpa, vidim da sam već ostavio jedan komentar, ali još jedan ne škodi. :) Uživaj, divno je imati braću koji te kuže i gledaju i dalje kao oke tipa. :)

    avatar

    02.03.2008. (00:52)    -   -   -   -  

  • RomeoBoy

    Ej, full mi se sviđaju tvoje priče, imaš zanimljiv način pisanja i prepričavanja svojih događaja!
    A i sipa izgledaš!

    avatar

    11.03.2008. (20:35)    -   -   -   -  

  • Tonino

    Moram reći evo ovako ukratko , sasvim slučajno sam bio na jednoj stranici , i javio se ovom dečku , i evo dopisujemo se par dana , prvo moram kazat Blog je stvarno cool , volim iskrene ljude , iako se još nismo upoznali osjećam tu iskrenost u ovom blogu.
    Veoma se veselim susretu uživo , i moram reći još da mi je dečko skoz cool ;)
    Eto tako uratko , pusa Misteryu ;) Toni.

    avatar

    19.03.2008. (01:37)    -   -   -   -  

  • mladi18

    hey, if you remember... reko sam dečku da sam ga prevaril... i guess what? još smo skupa, imam najboljeg dečka na svijetu...pozz

    avatar

    20.03.2008. (22:32)    -   -   -   -  

  • mysteryMJ

    Hvala hvala Toni.....godi čuti tako lijepe riječi! I ti se činiš ok dečko.
    Što se bloga tiče, trudim se biti što realniji u svojim pričama.....

    avatar

    22.03.2008. (13:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...