Komentari

bezuvjetnaljubav.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • safiris

    Podsjetio si me na jedan san koji sam sanjala neposredno prije rata ...vidjela sam uplakanu ženu nalik na Majku Mariju kako je prikazuje katolička crkva, veo je bio više sive boje kao i more ili rijeka po kojoj je plutao njezin brodić, nosili su ga valovi, i cijeli san je davao osjećaj tuge , nevremena i neizvjesnosti, kada sam upitala tko je to , rečeno mi je bilo Ljubav ... i tada je došlo ratno doba ... nikada nisam pomišljala da bi Ljubav mogla plakati ... tvoje buđenje je puno ljepše , a kada Ljubav uputi poziv tko bi to odbio ...sviđa mi se i cvjetni autić:):) Želim ti suncem okupan vikend u zagljaju Ljubavi!

    avatar

    22.02.2008. (11:05)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    Ljubav je naš vječni Dom, naš Zavičaj, veličanstveno mjesto nezamislive ljepote,
    neustrašiva magija najčistijih mirisa, boja, zvukova i pouzdane radosti.
    Laka Ti noć...

    avatar

    22.02.2008. (23:29)    -   -   -   -  

  • poezija duše

    sviđa mi se ova tvoja mješavina snova, stvarnosti i iluzije..
    u kojem od njih prebiva tvoja ljubav?
    ugodan ti vikend želim i još pokoju cvjetnu vožnju...

    avatar

    22.02.2008. (23:29)    -   -   -   -  

  • Brbela

    Ona postaje dio tebe i ti postaješ dio nje, to je to, gubljenje dualnosti i postizanje jedinstva – jednostavno – bezuvjetna ljubav.
    Tako pure :)
    Linkam te, sanjaru :)

    avatar

    23.02.2008. (11:18)    -   -   -   -  

  • tratincicamala

    Koliko li samo lica ima ljubav...
    da barem uvijek prepoznamo kad nam se smiješi...
    da imamo vremena opaziti ju...
    osmjehe ti ostavljam...

    avatar

    23.02.2008. (23:07)    -   -   -   -  

  • triesduja

    Novo na blogu:
    Rezultati rasprave na temu zašto su mladi često vrlo agresivni i skloni nasilju

    avatar

    26.02.2008. (18:20)    -   -   -   -  

  • safiris

    Nadam se da nisi utopljen u obavezama i da i tebi sija ovako divno sunce, ako je naišao oblak, neka ga zagrljaj otpuše u drugom smjeru:)

    avatar

    29.02.2008. (07:55)    -   -   -   -  

  • poezija duše

    tako je to s mnogima ovih dana...
    valjda rezultat ovog prerano razbuđenog proljeća, premalo sna ili tko zna čega sve ne...
    pozdrav, tihi, noćni...

    avatar

    01.03.2008. (00:45)    -   -   -   -  

  • safiris

    Ne znam što je to sa komentarima, neće mi se nikako otvoriti kada kliknem na njih na tvojem novom postu, ali eto na ovome je sve ok ... možda je ovo samo prijelazna faza što se tiče tvojeg posla, tko zna što moraš još naučiti i uvježbati, možda strpljivost, preciznost ili koncentraciju, ali iz nekoga razloga se nalaziš baš tamo ...ja imam tu sreću da radim posao koji toliko volim, samo baš zbog toga mi je teško prihvatiti ponašanje mnogih ljudi, od sebičnosti, okrutnosti pa sve do neosjetljivosti prema patrnji drugog ljudskog bića, pa se često pitam što je to njih natjeralo da izabero ovo humano zanimanje(ja radim kao medicinska sestra)...da samo čuješ njihove riječi i razmišljanja, sledio bi se, a mjesto i ta vrsta zanimanja su idealni za duhovno uzdizanje na tisuću načina uz prisustvo radosti što možeš nekome olakšati bol i strah ... jedino što je teško , to je ostati svoj na svome putu , ali i to je dio ovozemaljske škole ...inače, volim šerafe i raditi nešto kreativno, graditi, izrađivati, jedino može biti malo dosadno ako se jedna te ista kretnja stalno ponavlja, onda to vodi u monotoniju, ali ako ubaciš koju mantru, eto ti meditativne vježbe :):) šala-mala, ali znam kako je sennzibilnom biću biti stjeran u neki mehanički kutak , ono u što ja vjerujem je da si poslan tamo da osvjetliš i taj dio svijeta ... a zagrljaj svjetlosti je uvijek uz tebe i grli te!!!

    avatar

    02.03.2008. (19:21)    -   -   -   -  

  • safiris

    A vidi ti njega!!!Opet si obrisao najnoviji post, pa kad pročitam prijašnji komentar o šerafima, samoj sebi izgledam smješno :):)Baš me znaš nasmijati svojom nepredvidljivošću, zato ti šaljem jedan nasmijani zagrljaj da ti olakša rad i donese zanimljive događaje!!

    avatar

    04.03.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...