Komentari

walkingcloud.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • latte macchiato

    snovi.. da li ti se ikad desilo da si sanjao nešto i to toliko stvarno da si to čak posložio u ladice realnosti, dodao tome i boje i mirise i nikad više nakon toga nisi bio siguran da li je to bio san ili java?!

    avatar

    21.02.2008. (21:08)    -   -   -   -  

  • walkingcloud

    latte macchiato---jednom sam vodio ljubav sa čudesno ljepom ženom, na tek pokošenoj travi motovunskie livade, uz zvuk zrikavaca i boju ljetnog nemilosrdnog Sunca.
    Na bijelim plahtama, i ispod bijelih plahti koje je tek lagani povjetarac tjerao da nas drže budnima svojim plesom. I sve te sjenke, svi ti mirisi i zvukovi i njene velike smeđe oči tada su bile jedina stvarnost.
    Sada, čini se to kao predivan san...., ali samo san.
    I da .Često mi se dogagađa baš ovaj scenario iz tvog pitanja.No, to je dobro? Zar ne?
    Jer ostvarujemo svoje snove.

    avatar

    22.02.2008. (10:19)    -   -   -   -  

  • latte macchiato

    da, zna to biti zbunjujuće, ali kad malo razmislim - dobro ti kažeš, snovi se ostvaruju, kao da je to mala stvar!!?! ;)

    avatar

    22.02.2008. (17:42)    -   -   -   -  

  • Helix

    Hej, dobro ti jutro, što se događa. Čini mi se da sam pročitala nešto baš lijepo o filmovima o Puli, i dok sam ja malo razmislila sve je nestalo!

    < img src="http://img170.imageshack.us/img170/9193/oblakmalawz3. jpg" alt="Image Hosted by ImageShack.us"/>

    Hajde probaj ovaj kod prepastati u svoj boks. Trebala bi ti se pojaviti ona sličica.
    Ja "hostam" s ImageShack. Prvo se registriraš tako da uvijek imaš sve svoje slike i kodove na dohvat ruke. Dobro je imati i neki fotošop jer moraš malo obraditi sličicu, smanjiti, pooštriti i slično

    avatar

    24.02.2008. (11:57)    -   -   -   -  

  • Helix

    u kodu moraš maknuti sve razmake, to znaš

    avatar

    24.02.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • walkingcloud

    Helix--uf,da samo znaš. Internet koristim tek nekih tri,četiri tjedna(malo me posramila ova izjava) ,no rapidno dobro napredujem( ova me ohrabruje) , photoshop imam i kužim osnove, ovaj imageShack ni 5%, želim avatara, (ali ne sviđaju mi se ponuđeni na net-u).,Have no time, sada, trenutno,ali usvajam tvoje savjete(hvala,zaista), jer trebati ću ih još( želim li biti pravi bloger)

    avatar

    24.02.2008. (12:44)    -   -   -   -  

  • Helix

    A htio si onu sličicu za avatar? Hoćeš da ti je priredim pa da pokušaš staviti (malo sam nametljiva?). Pa što onda ako nisi ranije koristio internet. Nisi imao potrebe, volje... nitko ne koristi sve što ovaj krasan svojet nudi. Eto ja sam totalno izluđena ovom novom katastrofom koja se desila u Puli. Meni je to katastrofa! Naravno, sreća što nema i ljudskih žrtava.

    avatar

    24.02.2008. (14:42)    -   -   -   -  

  • walkingcloud

    Helix--neee,dapače,baš mi godi tvoja zainteresiranost,a za avatara bih ipak nešto manje intimno. Onu sličicu sam htio iskoristiti za post bez puno riječi.Prihvaćam pomoć,naravno,i zahvaljujem,a mislim da će ti se u konačnici i svidjeti kada saznaš gdje je snimljena.

    avatar

    25.02.2008. (00:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...