Komentari

patria.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • ronnqe

  ma ti si budala i manijak, ja cu razbiti manekena, za to vrijeme se upucavaj ovoj, a joj da, neznaš joj ni ime.... hahahhahahahahhah

  avatar

  19.02.2008. (21:03)    -   -   -   -  

 • čičkuša

  i šta je bilo onda jesi joj prišo ili ne????

  avatar

  20.02.2008. (09:05)    -   -   -   -  

 • zaboravljena

  hey...tnx na commu...
  dobar ti je post...a šta ćeš što taj klinac slini za njom,ali probaj nešto,možda joj se ti svidiš...
  svatko ima svoju priliku... =)
  pozzich

  avatar

  20.02.2008. (16:28)    -   -   -   -  

 • ante

  MESIĆ POZVAO NA POVRATAK SRBA U HRVATSKU

  Sjetimo se kako se je Stjepan Mesić hvalio 1993. Godine, na trebini HDZ-a u Bjelovaru , kako je on osobno istukao na aerodromu u Amsterdamu jednog Srbina, koji mu je doviknuo „ustaša“ , a tom prilikom njegov Ante Berić, tjelohranitelj ga dokosurao. Danas Stjepan Mesić govori: „Neazdovoljan sam brzinom povratka Srba“. Kojeg li licemjerstva, radi kojega su mnogi platili glavom.


  Mesić je u intervjuu odbacio ocjene da se Srbi ne vraćaju zato što Hrvatska koketira s ustaštvom, navodeći da se s tim odavno završilo. Istaknuo je da nijedna politička stranka u Hrvatskoj ne baštini ideale Nezavisne Države Hrvatske, koju je nazvao zločinačkom. “Mi u Hrvatskoj svojoj djeci moramo objasniti da je NDH činio zločine, da je to bila organizacija koju su uspostavili koljači - koji su na prostor Hrvatske doveli okupatore”, rekao je Mesić u intervjuu televiziji IN, a prenosi Beta.

  No, Mesić ne govori o tome - kako bi mi pošteni Hrvati - trebali reči svojoj djeci – kako su partizani i komunisti upravo bili ubojice i koljači... Koji su svojom ideologijom prevarili i iznevjerili mase građana.

  Beogradski mediji i Hrvatski prenose da je Mesić rekao i da nije zadovoljan brzinom povratka Srba. Prema njegovim riječima, za to postoji nekoliko razloga: sporo obnavljanje infrastrukture, neobavljanje zadataka na nižim razinama i to što se dio Srba dugotrajno smjestio u drugim državama.

  Mesić kao glavni vladar - zašto nije dao izgraditi sve ove godine potrebne infrastrukture – iako su potrošeni brojni i visoki inozemni krediti - kuda je otišao taj novac?

  Onaj tko će poštivati državu Hrvatsku, njene zakone i običaje je dobrodošao. Uostalom ti Srbi koji bi se vratili bi došli na svoju zemlju, a mi kao demokracija i moderna država trebamo raditi na tome... Ali ako bi opet krenuli sa idejama "krajina" i ostalim separatističkim principima - mogu komotno nazad u Srbiju jer u tom slučaju ovdje za takve nema mjesta niti su dobrodošli...

  U Bjelovaru, 18.07.2008.

  VOĐA POKRETA ŠTIT
  Branko Stojković

  CROATIA / BJELOVAR
  www.stit-bjelovar.hr

  Telefon: 095/814-82-90
  Email: brankostojkovic152@yahoo.com

  avatar

  18.07.2008. (09:30)    -   -   -   -  

 • ašma rtna

  cemu potreba za takvim pricama

  avatar

  26.01.2009. (20:19)    -   -   -   -  

 • ašma rtna

  cemu takve price ne vidim nista smjesno ni poucno

  avatar

  26.01.2009. (20:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...