Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • astrosailor

    Slika kanarinca je haha, a opis reakcije klinca je...cisti realizam, kaj bus. Bit ce bolje, naucit ce i on jednog dana cijeniti dobru konfiguraciju dlaka na glavi :-D

    avatar

    19.02.2008. (04:29)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    točno mogu zamisliti njegovu nevjericu... to da je glas poznat ali osim njega ništa više. znam sebe kada skinem naočale da ih obrišem: čudni dječji pogledi: poznajemo li je? i samo gledaju, ne komentiraju, ali ja znam taj pogled. kao da sam napravila ne znam što... a kamoli tako drastična promjena frizure :))
    vjerojatno ti dobro stoji, a njemu daj malo vremena da pospoji glas s izgledom :))
    osmijeh i pozdrav!

    avatar

    19.02.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Jesi možda nedavno počela raditi nakon porodiljskog ? Reakcija na novu frizuru i boju je stvarno drastična, nisam znala da bebe mogu tako odreagirati.

    avatar

    19.02.2008. (12:40)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    astrosailor - to je neka vrsta kanarinca, ali se ne mogu sjetiti kako se zove :)))
    lapidarij - sad me barem manje čupa za kosu, ali se naviknuo :)
    champs-elysees - radim od kuće, držimo ga doma i ne ide u jaslice iako smo ga upisali. Bojim se sad kad je sezona gripe. Po pitanju reakcije: kad je bio puno manji (4-5 mjeseci) prvi put sam se ošišala, ali tada nije uopće reagirao. Ali sad je već veliki, ipak ima 13 mjeseci i jako reagira na promjene. Moji su mi pričali kako je moj brat skorz poludio kad se tata jednom obrijao (nosi brkove i bradu). Jedva su ga smirili, a imao je već više godina. :)

    avatar

    20.02.2008. (09:50)    -   -   -   -  

  • Psiho

    Mame uvijek uče o svojoj slici, a znamo da su djeca naše najslađe ogledalo. Zbog toga je rekacija bila učinkovita. A najbolje je uz mamu, pa sam iskoristio priliku.

    avatar

    20.02.2008. (17:47)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    huh...ja još nisam uspjela doći do frizerke.... zasad ju jedino iznenadi kad operem kosu pa se španciram okolo s turbanom na glavi...a njoj veselo :)))

    avatar

    21.02.2008. (17:04)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    a tebe nikak polovit, nema te tjednima i onda te ja malo dulje ne obiđem a kad ono postova ko u priči :)) ono sa matejom je predivan post. o tom posjetu celju si već jednom pisala zar ne? ali zar je to bilo 2005????? tako davno? nemrem vjerovati... vezano uz frizuru, vjerujem da ti je kratka kosa puno lakša za održavanje... jedino nisi napisala što je mužić rekao? :)

    avatar

    21.02.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    Pea, tko zna, možda prođe i manje vremena :)))) Ali do onda moram doći do arhive
    mama sepia - kad sam prvi put išla kod frizerke imala sam strašnu grižnju savijesti. Još sam isključivo dojila i imala sam osjećaj da ga uskraćujem za hranu... :)
    cranberrie - polako se oporavljam od maloga, a mozak mi počinje razmišljati i o drugim stvarima osim pelena i kakica... :)))

    avatar

    21.02.2008. (21:11)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Glavno da sebi lijepo izgledaš, a mali će osjetiti da je to ponovo njegova draga mama ( i ja sad idem na promjenu frizure ) Pozdrav

    avatar

    23.02.2008. (08:20)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Ni Vito sad ne ide u jaslice iako je upisan. Krenuo je sa 17 mjeseci, izdržao 1,5 mjesec bez boleština, a onda je krenulo, non-stop, gnojne angine, upala uha, na kraju crijevna viroza, pa smo rekli - dosta. Od kad je doma (čuvaju ga bake naizmjenice) je potpuno zdrav, niti kašlje , niti šmrca, ni gripu nije pobrao od mene.

    avatar

    26.02.2008. (11:18)    -   -   -   -  

  • Meta Woolf

    :))) sjećam se kada sam i ja došla doma ošišana na kratko. moja se kći, tada malo dijete također prepala i plakala par sati :) djeca ne vole promjene

    avatar

    01.03.2008. (09:58)    -   -   -   -  

  • astrodrom

    :-) I ja sam se kao malo dijete bojala tate s opranom kosom. Tko zna zašto? :-)

    avatar

    05.03.2008. (18:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...