Komentari

berix.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Tup...aaa

    idem cestom i toliko postanem sretan da bih najradije zapjevao i zaplesao nasred ulice. A ponekad jednostavno samo mirno sjedim, ne radim ništa i topim se u sreći. Da li je to povezano sa brain tunerom (koji bi trebao uravnotežiti neke stvari u mozgu) pa mi je mozak potaknut time počeo pojačano proizvoditi neke neutronsmitere koji izazivaju osjećaj sreće ili je to povezano sa time što su mi po putu otpali neki otpori prema onome što stvarno jesam ili oboje? Ne znam.

    Prvo bi rekla da si u ravnoteži jer sve si to ti... ponekad ti je dovoljno samo mirno sjediti i osječati sreću i zadovljstvo unutar sebe, a ponekad ju imaš potebu izraziti i izbaciti... međutim imaš i jedan ali... u onoj pravoj ravnoteži ćeš biti kada ti tvoje osobne (individualna) teorije Istine postanu opipljive... a postaju stvarne kada ih pokušaš sprovesti u praksi....
    Stoga bi te pitala jedno pitanje.... zašto ne pjevneš čisto za sebe? Ne trebaš iz sva glasa jer prva bi bila koja bi ti dobacila koju kovanicu da zašutiš ;) :P ... ali bi ti bila i prva koja bi ti se nasmijala ... pridružila ti se... sakupili bi i koju kovanicu više ;) :D... i pozvala te na kavu... ;)

    "Eliminiraj osjećaj krivice. Koračaj slobodno. Život je svuda. Opusti se i uživaj."

    Osjećanje krivice udaljava te od sadašnjeg momenta i zatamnjuje ti budućnost. Ovo je tvoj život, živi ga!

    Prihvati sebe onakvim kakav jesi... u bilo kojem trenutku... izrazi se...

    avatar

    16.02.2008. (10:28)    -   -   -   -  

  • neazess

    Ako naiđete na ulici nekog tko ničim izazvan odjednom počne (bez sluha) pjevati i (bez ritma) plesati od sreće, ima cca. 30 godina i dosta sijedih - tada postoji mogućnost da ste naišli na Berixa. U tom slučaju smijete ga zvati na kavu, neće vam zamjerit.
    Ma da? To si bio ti?!!? Jesi za kavicu? ;D :P :D :D

    Ti osjećaji sreće su ponekad poput euforije, i iako nikad nisam probao neku drogu (niti ne namjeravam) pretpostavljam da bi neke od njih imale takav učinak.
    Droga nije ništa drugo nego kemijska tvar koja npr. potiče gomilanje određene vrste tvojih vlastitih neurotransmitera u sinapsi. Jedan moj pšrofesor bi rekao "Svatko ima svoju drogu" misleći pritom da svaki organizam ima kemiju i da o toj kemiji ovisi kakva će mu vanjska kemija pasati. Tako da zapravo učinak bilo koje droge svatko može postići i bez nje, ali uz više truda i vremena. Tako znamo da neke vrste muzike potiču lučenje opijata ili endorfina (što isto radi i fizička aktivnost). Ovo sretno stanje mi zvuči kao navala endorfina u mozgu. No kod toga često može doći i do problema: s vremenom se stvara sve više receptora za te specifične neurotransmitere, pa ti treba sve više i više da bi ponovio osjećaj euforije. U konačnici česti nusprodukt dugotrajnog uzimanje droge "za dobro raspoloženje" završava neizlječivom depresijom (jer mozak kreira toliko receptora da više ne može proizvoditi tu količinu neurotransmitera) - nije li to paradoksalno? Naravno, to je posljedica "kemije", jer kemija djeluje brzo. Prirodni put, poput tvog, je puno bolji jer je sporiji i postupniji pa samim time ne dolazi do takvog brzog i naglog disbalansa.

    3 sata i drugi dan na poslu funkcionirao jako dobro i bio bistar kroz cijeli dan.
    Stvarno ću morati isprobati jednom te tvoje spravice i cd-e. :D

    @Kate: Key word je kratak.
    Hehehehehehe, rekla bih ti sad - baci oko i na druge blogove pa ćeš vidjeti da je zapravo kratak, ali neću ti to reći jer bi se neki mogli zabrinuti da se to odnosi na njih :D.

    avatar

    16.02.2008. (12:36)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Tup...aaa: zašto ne pjevneš čisto za sebe?
    Ako sam sam pjevam i plešem, a ako nisam onda ponekad pjevušim.

    pridružila ti se... sakupili bi i koju kovanicu više
    :-) :-) :-) Možda bi se skupilo i za kavu.

    Prihvati sebe onakvim kakav jesi... u bilo kojem trenutku... izrazi se...
    To i činim. Npr. prihvaćam da postoji trenuci gdje mi nije OK prihvatiti sebe i izraziti se na način koji bi okolina smatrala da je spontan i slobodan. :-) Prihvatiti sebe, u mojoj stvarnosti, znači da smo spremni prihvatiti da su i naši mehanizmi bijega, strahovi, programi ega i sl. sasvim OK - kako i ne bi bili kada čine dio Sadašnjeg trenutka.

    Eliminiraj osjećaj krivice
    Hm, ili ti vidiš nešto što ja ne znam, ili ta poruka nije bila namjenjena meni - nemam baš nekih osjećaja krivice. Imam ja svojih strahova i što bi drugi nazvali "negativni" programi, ali krivica nije jedan od njih.

    @Nea: Ma da? To si bio ti?!!?
    Naravno. Ja sam tebe odmah prepoznao jer budimo realni, koliko ima prosvjetljenih komada u Hrvatskoj? :-P :-)
    Kavica svakako može, nadam se da ti neće smetati što ću na kavi plesati i pjevati. :-D :-D

    Tako znamo da neke vrste muzike
    koje vrste?

    pa samim time ne dolazi do takvog brzog i naglog disbalansa.

    Netko tko pročita tvoj komentar mogao bi pomisliti da zbog toga jer imam napadaje sreće da ću polako, ali sigurno postati depresivan. :-)

    Stvarno ću morati isprobati jednom te tvoje spravice i cd-e. :D
    Npr. recimo, sutra... :-P

    pa ćeš vidjeti da je zapravo kratak
    potpisujem

    avatar

    16.02.2008. (20:23)    -   -   -   -  

  • Tup...aaa

    :-) :-) :-) Možda bi se skupilo i za kavu.
    He he he... a znaš kako ćemo najbrže skupiti za kavu?
    Tako što ćemo milušiti (čitaj pjevušiti) Nei, a ona će nam platiti kavu da prestanemo. ;) :DDDDD

    gdje mi nije OK prihvatiti sebe i izraziti se na način koji bi okolina smatrala da je spontan i slobodan
    Trošenje sebe kako bi "prehranio" osjećaj krivice... npr. ako uradim ovako, razočarat ću ovoga ili onoga...

    Naravno i tvoj iskaz je točan jer sve je stvar osobnog izbora... hrabrosti, snage volje...

    Jesi kad probao izači iz okvira "normalnog" društveno prihvaćenog ponašanja?
    Pa malo istestiraš svoju okolinu (i sa time sebe, svoj dobiveni osjećaj) sa svojim pjevom ili mrdoguzom ;) ? Dobit ćeš ili kratki pogled ili osmjeh ili nezainteresiranost drugih.... jer si jelte... malo... švik-švik ;) I ako dobiješ npr. povratno da si švik-švik zašto bi te to trebalo brinuti?

    Naime, moji slučajevi (spontanosti ili testiranje situacija) su da nikako ne uspijevam ispasti švik-švik, već upravo suprotno... štosna.... a ono ostalo... ako ispadnem malo švik-švik me ne brine... pa ne mogu sa svima biti na istoj valnoj duljini... jelte ;) :P

    avatar

    16.02.2008. (21:42)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Berix: koje vrste?
    Uglavnom se priča o klasici, posebno Mozartu. No, ja bih po iskustvu rekla - svakom njegova - sam ćeš najbolje skužiti što ti u kojem trenutku paše. Ja npr. jako volim afričke bubnjeve...:D.

    Netko tko pročita tvoj komentar mogao bi pomisliti da zbog toga jer imam napadaje sreće da ću polako, ali sigurno postati depresivan. :-)
    Uh, kvragu...a pokušala sam to nježno reći...;D :D ;D.

    Npr. recimo, sutra... :-P
    Da, nikako ne mogu prije jer moram prvo odgovriti na nekoliko mailova ;-)))).

    @Berix i Tup...aaa:
    Kavica svakako može, nadam se da ti neće smetati što ću na kavi plesati i pjevati. :-D :-D

    Tako što ćemo milušiti (čitaj pjevušiti) Nei, a ona će nam platiti kavu da prestanemo. ;) :DDDDD

    Dragi moji, zapjevajte i zaplešite i ja ću vam se pridružiti iste sekunde. Jako volim pjevati i plesati, a još kad nisam jedina koja radi švik-švik budalu od sebe - ništa me neće zaustaviti :D (btw. to nije stvar osjećaja krivnje, već socijalne anksioznosti - jednog programčića kojeg se dosta teško riješiti ovim racionalnim uvjeravanjima).
    Pozitivno u cijeloj priči može biti to da ćemo tako zaraditi hrpu novaca (možda i novčanice počnu padati) - od slučajnih prolaznika, naravno koji će uložiti životnu ušteđevinu samo da zašutimo ;D :D. Hmmm, možda bi bilo isplativo otići s vama na kavu...o tome nisam prije razmišljala...;-))))).

    avatar

    16.02.2008. (22:35)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    vidi, vidi - sad smo već trio - ako nastavimo ovim tempom ubrzo ćemo biti pravi jedan zbor švikova... I sve je krenulo u tom smjeru da nam to postane fini izvor prihoda. :-)

    @Nea: Da, nikako ne mogu prije jer moram prvo odgovriti na nekoliko mailova
    mailovi? to mi se čini da isto može čekati do sutra :-)

    a pokušala sam to nježno reći.
    ma ja se zapravo grebem za tješenje koje će mi biti potrebno kada dođe do te neminovne depresije :-) A di ćeš bolje osobe za tješenje od psihologa...

    @Tup...aaa: nikako ne uspijevam ispasti švik-švik, već upravo suprotno... štosna
    pih, ispao bih i ja štosno da izgledam kao HB :-P

    Jesi kad probao izači iz okvira "normalnog" društveno prihvaćenog ponašanja?
    Ne jer mi nije spontano - stvar je u tome da napravim ono što mi spontano dolazi kao rezultat interakcije mojih unutarnjih programa - u ovom slučaju jedan program kaže "pleši", drugi kaže "ne pleši" - s obzirom da je "ne pleši" u tom trenutku jači, moje tijelo ne pleše - meni je to sasvim OK (zašto ne bi ni bilo) i na neki način sam promatrač toga. Tebi očito dolazi drukčije - što ne znači da je tvoje bolje od mojeg (ili obrnuto). Ili kao što bi rekla jedna pametna psihologica:
    btw. to nije stvar osjećaja krivnje, već socijalne anksioznosti - jednog programčića kojeg se dosta teško riješiti ovim racionalnim uvjeravanjima :-)

    BTW, u kojem si ti gradu? (ja još malo u Trstu, pa onda opet Rijeka)

    @obje: baš mi je drago da se družimo pa makar na ovaj blogersko-komentatorski način :-)

    avatar

    17.02.2008. (00:31)    -   -   -   -  

  • Tup...aaa

    Aaaaa neeee mooogu da vjeeeeerujeeeeem! Di te samo nađoh?!!!!
    Daj Nea višeeeee....
    Em voliš afričke bubnjeve, a mene pak trans uhvati na njih (ima jedna dobra grupa u Ri :D samo ne znam kako se zove... tu i tamo naletim na njih... BeriX! pomagaaaaj kako se zove ta grupa? ;) vidim da će konačno neka kafca da izroni! :DDDDDDD Viiiiiii! ).
    Morat ću se malo više raspitati za njih gdje su i kad su pa te vodim na jedan trans Nea ;)
    Em ne gledaš TV pa ti se drugi čude kako nisi čula, vidjela za BLA događaj... eh eh, THE SAME moj slučaj!
    Em se ne bojiš otkaza, a nit gladi jer ćeš se već snači... zar moraš i tu biti kao i ja?!

    Vidim da se ne uznemiravaš ako kasniš na posal, stoga pretpostavljam da se ne uznemiravaš i živciraš ako ćeš kasniti i negdje drugdje zbog gužve onda smo i tu iste jer meni dođe na isto... kasnit ću živcirala se ja ili ne... Nadam se da nismo i tu iste... :P
    Ako pak jesmo onda su nam roditelji prešutili za sestru blizanku ;) i još ako ti jedno (lijevo) oko i obrva baca na HB? Čiste sijamke!!!! ;))))
    I plačaš kavu bez da ti BeriX i ja pjevamo i plešemo... ;) :D

    Trenutno sam u fazi željno iščekivanog otkaza, a radim tek 8 dana :DDDD... No prije ću ja dati otkaz nego oni meni. U mjesec dana su otišle 3 osobe sa tog radnog mjesta, a ja ću biti 4. U samo tri dana smo se zakačili samo tri puta, ostaloh 5 dana je bio na putu :D. Mislim da bi ste i vi giljali od tamo da pred vama stoji perfekcionista-picajzlasti koji mora imati sve pod kontrolom i kojemu smeta sve tuđe i drugačije, a pogotovo ako krivo udahneš. Sve bi bilo ok sa time da su to granice normale, uključujući malo ljudske kulture, taktičnosti iiii još... međutim barbić je to lipo spakira u paket - BOLEST.
    Nea... šaljem ti jednoga na liječenje... imala bi posla sa njime.... a mogla bi i privatnu ordinaciju otvoriti... A i ja bi ti dolazila (pogotovo nakon njega) da malo bacimo čakulu uz ne(s)icu ;) i da mi izlječiš od neizlječivoga. Što kažeš na to? Ha? ;) :D

    I tako zatvarajući jedna vrata posla koji vam nije struka ali je bio dobro došao kao nešto privremno dok ne uleti nešto u struci otvaraju vam se druga vrata za posal koji vam je struka... i ušla sam u drugi krug! Hmmm.... Berix-če u kojoj ti firmi radiš? Da ne bi upala nedje kod tebe? Traže li oni popunu kakvog radnog mjesta? :-? hm...

    Ili... Nea... bit ću i van svoje struke ako otvoriš svoju ordinaciju... pristat ću ti biti tajnica ;) ... od koje ćeš imati višestruke koristi... mogla bi te ta tajnica izmasirati ili napraviti neki kozmetički tretman, nešto izkemijati ili izprogramirati... imala bi što god poželiš! :D A ja konačno neki posal sa ugodnom radnom atmosferom u kojemu ću moči uklopiti sve svoje struke! :PPP

    avatar

    17.02.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • K@te

    @Tup...aaa: Mislim da bi ste i vi giljali od tamo da pred vama stoji perfekcionista-picajzlasti koji mora imati sve pod kontrolom i kojemu smeta sve tuđe i drugačije, a pogotovo ako krivo udahneš.
    Moj mužić još uvijek nije pobjegao od mene 8)
    Berix-če u kojoj ti firmi radiš? Da ne bi upala nedje kod tebe? Traže li oni popunu kakvog radnog mjesta? :-? hm...
    ...
    mogla bi te ta tajnica izmasirati ili napraviti neki kozmetički tretman, nešto izkemijati ili izprogramirati...

    Pa ako programiraš, vjerujem da bi te Berixova firma rado zaposlila.

    avatar

    17.02.2008. (14:20)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Tup...aaa: samo ne znam kako se zove
    Nikad čuo za tako nešto u Rijeci - grupa koja svira afričke bubnjeve?!?

    Pa ako programiraš, vjerujem da bi te Berixova firma rado zaposlila.
    Ne nužno - trenutno se ne primaju novi ljudi, barem koliko ja znam.

    I tako zatvarajući jedna vrata posla koji vam nije struka
    Koja je tvoja struka?

    avatar

    17.02.2008. (15:37)    -   -   -   -  

  • Tup...aaa

    Zaboravih još ovo...

    to nije stvar osjećaja krivnje, već socijalne anksioznosti - jednog programčića kojeg se dosta teško riješiti ovim racionalnim uvjeravanjima
    Potvrđujem da je to anksioznost, kojoj bi dodala krivicu koje društvo nameće.

    Drušvo nas osuđuje i nameće svojim reakcijama (prijekornim, začuđujućim ili izbjegavajućim pogledima) krivicu... napravio si nešto krivo, neuobičajeno, nešto drugačije od večine... i sa time strah ili neugodnost izražavanja sebe u nekome trenutku.

    Ljudi robuju iracionalnim strahovima jer oslobođenost uma i jednog bića donosi krah na kolektivnom planu. Stvaranje osjećaja krivice pripomaže kao zaziranje od udarca biča da se ne istupi iz šeme.

    Oooo K@tjuška ;)
    Jesi li imala koristi od BeriX-oog sadašnjeg trenutka ili čekaš da se vrati?

    Moj mužić još uvijek nije pobjegao od mene 8)
    A oni prije? :P ;)
    Ostani u granicama normale, balansiraj... inače te šaljem(o) Nei 8-)

    Moja struka su sve nabrojane, a najzainteresiranija sam za zadnju struku 8-D... informatičar... orijentiran više kreativnom stvaranju i slaganju sličica ;)... web designe, obrada slika, izrada kataloga, brošura itd... međutim ova firma se bavi programiranjem, baze podataka i održavanje postojećih programskih aplikacija, a ja sam sa progamiranjem u povojima, no BP me interesiraju pa sam spremna uči i u te vode... programiranje, ako oni budu spremni za mene 8-P.

    avatar

    17.02.2008. (18:29)    -   -   -   -  

  • K@te

    @Tup...aaa: Jesi li imala koristi od BeriX-oog sadašnjeg trenutka ili čekaš da se vrati?
    Večeras namjeravam konstruktivno iskoristiti neke trenutke ;)
    Moj mužić još uvijek nije pobjegao od mene 8)
    A oni prije? :P ;)

    Iako sam postarija, ovaj mi je prvi u životu.
    Ostani u granicama normale, balansiraj... inače te šaljem(o) Nei 8-)
    Hvala, no ne osjećam potrebu za psihološkom pomoći.
    informatičar... orijentiran više kreativnom stvaranju i slaganju sličica ;)... web designe, obrada slika, izrada kataloga, brošura itd...
    U tom slučaju te ne bih zvala informatičarkom, nego grafičarkom ili dizajnericom. Kužiš se u ono o čemu ja nemam pojma (osim golog HTMLa).

    avatar

    17.02.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    @Tup...aaa:kojoj bi dodala krivicu koje društvo nameće
    Ako ga i nameće, to je zato jer ne zna bolje i zato jer su tako naučili.

    Ono što me zanima, koliko si ti dobra u tome da prihvatiš osobu onakva kakva je u tom trenutku i prepoznaš da je to ono koliko ta osoba može u tom trenutku - pa makar to nije u skladu sa onim što ti misliš da bi ta osoba trebala biti? Pa makar ta osoba u tom trenutku imala anksioznost, strahove, mehanizme bijega, krivicu i sl.?

    Ako sam dobro shvatio, ti radiš u nekoj riječkoj informatičkoj firmi? Volio bih znati u kojoj - ako ti nije OK ovako javno to reći, možeš mi poslati mail. Meni nije OK javno reći kako se zove firma u kojoj radim jer je ovo ipak anoniman blog (iako određeni ljudi u mojoj firmi znaju za ovaj blog).

    @Kate: Večeras namjeravam konstruktivno iskoristiti neke trenutke ;)
    hej, nadam se da neće biti samo trenuci :-) :-) :-)

    avatar

    17.02.2008. (20:59)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Tup...aaa: Em voliš afričke bubnjeve, a mene pak trans uhvati na njih (ima jedna dobra grupa u Ri
    Da i na mene slično djeluju. Ja ih pronalazim ponekad i drugim vrstama muzike (do određene mjere), na kraju krajeva - od toga skoro sve i potječu :-).

    Em ne gledaš TV pa ti se drugi čude kako nisi čula, vidjela za BLA događaj
    Zapravo gledam ja tv, ali ne pratim vijesti, dnevnike, rijetko čitam novine... Takve informacije su mi obično dosadne jer se uvijek vrte oko ekonomije, politike i crne kronike. A moj "idealni svijet" nema niti jednu tu stavku :D.

    Vidim da se ne uznemiravaš ako kasniš na posal, stoga pretpostavljam da se ne uznemiravaš i živciraš ako ćeš kasniti i negdje drugdje zbog gužve onda smo i tu iste jer meni dođe na isto... kasnit ću živcirala se ja ili ne... Nadam se da nismo i tu iste... :P
    Kašnjenje na posao je stil života ;D. Kašnjenje općenito - zna biti moja boljka (takva sam i kod odgovaranja na mailove :-)), no obično ju ne volim ako znam da me netko drugi čeka. Ipak, čovjek ne može uvijek protiv sebe...;D :D.

    i još ako ti jedno (lijevo) oko i obrva baca na HB?
    Ovim pitanjem možda riskiram da ću ispasti čudakinja ili tipična plavuša, ali - što je HB?

    Trenutno sam u fazi željno iščekivanog otkaza, a radim tek 8 dana :DDDD...
    Ja ga stalno željno iščekujem - onda bih imala dobro opravdanje, ali eto, nikako da mi se dogodi... ;D :D ;D. Priznajmo istinu: ljudska priroda je većinom takva da smo lijeni za stvari koje "moramo". Ja osobito (zato bih da ništa ne moram...hmm, vidi, vidi - pa i ne moram :D).

    a mogla bi i privatnu ordinaciju otvoriti...
    Pa, možda bih i mogla :-))))). Kad se stvar razvije uvjeti rada su sljedeći: radi se od kuće (vlastite), kad i kako ti odgovara, samo da je sve obavljeno na vrijeme (bez kašnjenja ovaj put, molim ;-)). Jedino ne znam koji bih ti posao smislila. Tajnica mi ne treba, dizajnirati volim sve sama (kao odraz onoga što jesam :D)...možda snubljenje klijenata i pacijenata...vidim već si počela - samo tako dalje ;D :D :D :D.

    Drušvo nas osuđuje i nameće svojim reakcijama (prijekornim, začuđujućim ili izbjegavajućim pogledima) krivicu... napravio si nešto krivo, neuobičajeno, nešto drugačije od večine... i sa time strah ili neugodnost izražavanja sebe u nekome trenutku.

    Socijalna anksioznost je strah od negativne evaluacije - nije krivnja u pitanju već jedan evolucijski baziran strah da ćemo zbog loše procjene biti izbačeni iz ljudskog čopora. Može se javiti i u vrlo tolerantnoj okolini - nije do okoline - to je do nas - i sasvim je prirodno, duboko usađeno, genetski nasljedno...Loša reakcija okoline ju može potencirati, ali najlošija reakcija okoline je: "to ne biste trebali osjećati". Jer tada sasvim normalan čovjek, koji nije na čistom prosjeku nekog kontinuuma po kojima se stalno raspoređujemo, počne misliti da nešto nije u redu s njim i da bi se trebao mijenjati u skladu sa danas preporučenim turbo komunikativnim (ali ipak socijalno odmjerenim, punim samo ljudima svojstvenih bullshita) pristupom (a meni su, btw. ljudi koji su u skladu s njim nekako svi isti...ne mogu si pomoći :)). Zapravo, da ne pišem sage ovdje, ako te zanima moje mišljenje i pristup tome pročitaj post.

    Ostani u granicama normale, balansiraj... inače te šaljem(o) Nei 8-)

    Eto, to je to snubljenje klijenata - definitvno ću te zaposliti :D

    Hvala, no ne osjećam potrebu za psihološkom pomoći.

    No, čini se da češ ipak trebati malo poraditi na vještinama snubljenja :P ;D :D. Ha, ništa - zarada - prema učinku :D :D :D.

    Pa makar ta osoba u tom trenutku imala anksioznost, strahove, mehanizme bijega, krivicu i sl.?
    Po meni je to najvažniji dio.

    Eto sve sam vas prokomentirala od jednom i uobičajeno napisala golemi komentar :D.

    avatar

    18.02.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • K@te

    No, čini se da češ ipak trebati malo poraditi na vještinama snubljenja :P ;D :D.
    Pritom je bitno znati ne samo KAKO, nego i KOGA snubiti. Prikladni kandidati su oni kojima treba psihološka pomoć ili koji su nagovorljivi (ili oboje). Ja nisam ništa od navedenog :P

    avatar

    18.02.2008. (15:35)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Kate: Iz perspektive jednog psihologa današnjice: svakom treba (je dobrodošla) psihološka pomoć, a psiholozima supervizija ;-)))))).
    Znači, ostaju nam još samo - nagovorljivi :D.

    avatar

    18.02.2008. (16:59)    -   -   -   -  

  • vm2

    skoro od samog početka čitam ovaj blog, sviđa mi se. jako. meni je vrlo poučan, no tek me spominjanje bubnjeva potaklo da se prvi put javim. za sve ljubitelje bubnjeva preporučam nastup japanske grupe Za Ondekoza u Dvorani Mladosti 20.2.2008. ja sam bila na njihovom nastupu u HKD-u ,mislim pred dvije godine i ostavili su me bez daha.u pravom smislu te riječi.još jednom, toplo preporučam.
    Namaste.

    avatar

    18.02.2008. (22:24)    -   -   -   -  

  • Tup...aaa

    @Kaaaate:
    ovaj mi je prvi u životu.
    A ja bi (ako smijem) nadodala... i zadnji ;-)
    Neka čitanja mi daju naslutiti lijepu povezanost, podršku i razumjevanje između vas dvoje :D
    Prekrašni ste mi :DDDDDD ;-) Kiss

    U tom slučaju te ne bih zvala informatičarkom, nego grafičarkom ili dizajnericom.
    Najiskrenije... neka me se zove kako god tko hoće... na tim papirima piše svaša od kemičara do kozmetičara, a na jednom piše i informatičar po struci. Papiri me najmanje interesiraju i znače, a ja se usmjeravam, učim i bavim sa onime što me interesira... ovisno o periodu života.

    @Nea:
    što je HB?
    Helly Berry

    svakom treba (je dobrodošla) psihološka pomoć, a psiholozima supervizija ;-)))))).
    vidi ti snubilice... prestani!... oduzet ćeš mi posal! :P
    Al K@ate je tvrd orah, ne da se ona nagovoriti tek tako.... aaaa..... :mislisenatežesivevijuge.... K@ate? Što kažeš da skupa odemo do Nee? ... popiti nesicu ;) :DDDDDDDD

    A na onaj svakom treba (je dobrodošla) bi rekla... da stoji... :D jer kad nas boli zub idemo kod zubara, kad nas boli grlo idemo kod dotora, kad nas boli duša zašto se ne bi otišlo kod neke stručne osobe na tom području?

    Nea? Mogu li se naručiti kod tebe i biti ti prvi pokusni kunić u privatnoj ordinaciji? ;) Čist onako... nemam bolova.... al ti bi već nešto izvukla... K@ate? Ideš samnom? u dobrotvorne svrhe... da pokrenemo Nei posal ;) BeriX? pridružuješ nam se? :D... dobit ćemo besplatnu nesicu... idemo? :D Stoga pošto će nam drugi odmah pripisati da smo luđaci možemo se tako i ponašati.... moči ćemo pjevati i plesati nesputano gdje god i kad god! :PpPpPp
    ... a Nea će udariti pečat ;)

    Svi za jednog jedan za sve! ;)

    Nea... brzo pročitaj da drugi ne vide... kolika mi je provizija? :D

    @BeriX:
    Ono što me zanima, koliko si ti dobra u tome da prihvatiš osobu onakva kakva je u tom trenutku i prepoznaš da je to ono koliko ta osoba može u tom trenutku - pa makar to nije u skladu sa onim što ti misliš da bi ta osoba trebala biti? Pa makar ta osoba u tom trenutku imala anksioznost, strahove, mehanizme bijega, krivicu i sl.?

    Prihvačam nesavršenstva... jer to je trenutak savršenstva.

    avatar

    18.02.2008. (22:24)    -   -   -   -  

  • zmije_napale_banane

    post ti je super! Svrati malo kod Milovana :)

    avatar

    18.02.2008. (22:38)    -   -   -   -  

  • K@te

    @Tup...aaa: A ja bi (ako smijem) nadodala... i zadnji ;-)
    Zasad je to točno.
    Neka čitanja mi daju naslutiti lijepu povezanost, podršku i razumjevanje između vas dvoje :D
    Yeah, right!
    K@ate? Što kažeš da skupa odemo do Nee? ... popiti nesicu ;)
    Nakon nesice bi mi trebala stručna pomoć, ali neke druge struke. Za početak sam se kod Berixa predbilježila za cugu s tobom u Rijeci.
    kad nas boli duša zašto se ne bi otišlo kod neke stručne osobe na tom području?
    Naravno da je u tom slučaju to odlično rješenje, no mene duša ne boli. Jer za bol treba imat' dušu 8)
    K@ate? Ideš samnom? u dobrotvorne svrhe... da pokrenemo Nei posal ;)
    Ja ću joj poslati donaciju bez da mi pomaže.

    @ zmije_napale_banane: Kako je u školi?

    avatar

    18.02.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Tup...aaa: Helly Berry
    Hvala na informaciji. Nemam sličnih očiju :D.

    Nea? Mogu li se naručiti kod tebe i biti ti prvi pokusni kunić u privatnoj ordinaciji? ;) Čist onako... nemam bolova.... al ti bi već nešto izvukla... K@ate? Ideš samnom? u dobrotvorne svrhe... da pokrenemo Nei posal ;) BeriX? pridružuješ nam se?

    To bi baš bilo lijepo - na jednu grupnu terapiju ;-))). Dovoljno je zanimljivo promatrati dinamiku ove grupice i u virtualnom svijetu...bojim se pomisliti što bi tek bilo u stvarnom :-)). Nekako mi se čini da se ovdje uvijek najbolje složim s ljudima iz Rijeke. Nešto čudno raste u toj Rijeci :D. Još malo pa će vas biti toliko da ćete morati zauzeti cijeli autobus da dođete do Zagreba na tu "kavicu" i onda ćete zaključiti da je bolje da ja jedna dođem u Rijeku....uh, muko moja...:-)))).

    @Kate: Ja ću joj poslati donaciju bez da mi pomaže.
    Ej, pazi ovo tup...aaa. Ako nastavimo dovoljno navaljivati možda donacija i poraste samo da ju pustimo na miru (to ti jr ko ono pjevanje i plesanje na ulici :-)))).

    @Svi: Jesam li spomenula koji put da ste mi svi ludo zabavni? :D :D :D

    avatar

    19.02.2008. (09:46)    -   -   -   -  

  • K@te

    @Nea: Nešto čudno raste u toj Rijeci :D.
    Aha. Berixu je naraslo iza uha pa mora na operaciju.

    avatar

    19.02.2008. (09:58)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Kate:
    :D :D :D :D. Ako je to ono što je imala i moja "bolja" (:-))) polovica, onda je to samo blagi ambulantni zahvat, a raste i u Zagrebu :D.

    avatar

    19.02.2008. (11:15)    -   -   -   -  

  • blog Sadašnjeg trenutka

    eto, napokon sam otkrio kako imati puno komentara - dosta je da se nađu par cura na druženju. :-) :-) :-)

    @vm2: Za Ondekoza u Dvorani Mladosti 20.2.2008
    zvuči zanimljivo - šteta da sam trenutno u Trstu.

    @Tup...aaa: Prihvačam nesavršenstva... jer to je trenutak savršenstva.
    To je lako napisat - baš me zanima da li si takva i u stvarnosti. Kad dođe više do te legendarne kave baš ću vidjeti da li ćeš moći prihvatiti sva moja nesavršenstva koja čine dio trenutka nesavršenstva...

    A ja bi (ako smijem) nadodala... i zadnji ;-)
    a to se nikad ne zna - možda umrem sutra, možda Kate shvati da bi joj netko drugi bolje odgovaro - sve je to dio nepredvidljivosti života. :-)

    ;) BeriX? pridružuješ nam se?
    Ja sam već njezin klijent (psss, nemoj joj to reći jer bi mi inače mogla počet naplaćivat) i već mi je pomogla dovoljno tako da mi daljnja pomoć za sad ne treba. :-)

    @zmije i banane: Svrati malo kod Milovana :)
    uskoro - i baš se veselim tome.

    @Kate: no mene duša ne boli. Jer za bol treba imat' dušu 8)
    :-) :-) :-)

    @Nea: onda ćete zaključiti da je bolje da ja jedna dođem u Rijeku
    dopelji i svoju bolju polovicu pa ćemo ja i on uspoređivati ožiljke od onog što raste i u Rijeci i Zagrebu. :-)

    avatar

    19.02.2008. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...