Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Marole

    Ne bih se s tobom složio. Ja sam isto star (tako se osjećam), a dokaz je da sam nogometaš i da me djeca skupljaju preko Panninija, govorili bi da sam veteran. Ipak, sve što sad slušam je iz 21. stoljeća, a slušao sam masu starih stvari. Ako već postoji granica, to je kad prvi put, dok gledaš Dnevnik, kažeš Pssssssssss, i onda najava Otvorenog, i nakon najave, podređuješ svoje vrijeme, te večeri, Mislavu Bagu.

    avatar

    12.02.2008. (08:27)    -   -   -   -  

  • 1971

    Hm... Ne gledam dnevnik, ali zato cesto procitam novine od prve do posljednje stranice... Nekad sam ih citao djelomicno, pocevsi od zadnje... Mozda je to pocetni stadij, slijedeci ce vjerojatno biti Mislav Bago. :))))

    avatar

    12.02.2008. (09:26)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    klizava je ta granica... mlada sam a opet mi se ne ide van (trenutno, zadnjih par mjeseci), a opet ne gledam dnevnik baš često. mislim da sam u nekoj međufazi :))) ali definitivno starim :))

    avatar

    12.02.2008. (17:14)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    za mene čovjek postane star onda kad prestane izlaziti, a dane i večeri provoditi pred televizorom...to je za mene početak kraja...kissssssss

    avatar

    12.02.2008. (17:36)    -   -   -   -  

  • Ana

    A šta da kažem (ko da moram :)), što sam starija, to mi više ideja pada na pamet i zamjećujem sve više zanimljivih stvari na ovome čudnom svijetu koje bih htjela probati, obići, naučiti... I čudim se samoj sebi u mlađim danima kako sam mogla biti tako uplašena i shvaćati sve ozbiljno. I onda dođe taj valjda prijelomni trenutak kad čovjek kaže da su mi one godine i ova pamet.. Mislim da je to to, bar što se mene tiče.

    avatar

    12.02.2008. (20:53)    -   -   -   -  

  • LJUBINKA

    Možda je vrijeme da zavoliš drugu vrstu glazbe?! Da probaš sa "zvezdama Granda"?:)))

    avatar

    12.02.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    pocmljes starit kad zaboravis prije spavanja stavit fisek od pelena za inkontenciju na mlohavu cunu i mirno se upisas u snu. ili kad pisas na kapaljku ko kapi za oci pored vecej solje i mislis kako je to normalno, a zaboravijo si da si nekad piso mlaz ko mini vos ili sto je najgore kad se ujutro probudis sa napetom cunom pomislis kako si dobijo grc i to te uplasi, a onda se ispisas i cuna ponovo bude normalno mlohava i normalno visi pa zakljucis kako je to zbog tog sto ti je cuna bila puna mokrace. ima toga jos, ali mi se neda tipkat.

    Pajo Paksu

    avatar

    12.02.2008. (22:47)    -   -   -   -  

  • 1971

    @ana... Možda si u pravu. Čovjek ostari kad shvati da ima još lijepih stvari na ovome svijetu, kao npr. "Zvezde Granda" (što bi rekla Ljubinka). I, što je najbolje, za te lijepe stvari ne moraš daleko ni putovati, uskoro će svirat u (npr.) osječkom dječjem kazalištu. A možda preskočim tu međufazu i prijeđem direktno na Thompsona. Zapravo, razmišljam da ga nazovem i predložim mu obradu starog hita, pevali bi ga kao trio "Mitraljez, Ljubinka &1971" - "Šta ću jadan pored Drave kad ne znam da plivam". :))
    @Pajo... Jebiga, srušiše mi gostijonu Dilj gdje sam nekad tako piš'o u debelim mlazevima. Možda naprave komcertnu dvoranu za Ljubinkine Zvezde, pa ćem opet da pišam debelo. Od sreće.

    avatar

    12.02.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  • 1971

    A možda još ima nade... Prvo sam mislio da je Nora Džons zadnja za koju sam čuo, ondak se sjetih da sam čuo i za Ejmi Vajnhaus. Il' bar čit'o u novinama. :))) Jes' da ne znam šta ta pjeva ili svira. Al sam čuo za nju. :)))

    avatar

    12.02.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Ne znam za starenje, ali ovo što si opisao s mjuzom, kad se to meni dogodilo znao sam da sam definitivno postao stari konj. ;))))))j

    avatar

    13.02.2008. (05:23)    -   -   -   -  

  • Ana

    Ja sam mislila na neke druge stvari, ne na glazbu. Muž mi je glazbenik, dosta mi je glazbe u životu ;)

    avatar

    13.02.2008. (20:30)    -   -   -   -  

  • 1971

    Znam, nego se ja malo keckam s Ljubinkom preko tvojih leđa. ;) A to bi se moglo shvatit otprilike baš kao ono o čemu ti piskaraš. :))))

    avatar

    13.02.2008. (21:19)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    de dobro je, ej. nisam te bas nesto vidjo u birtiji dilj, a uskoro spremam napisat In memorijam birtiji, a imam i slika od čokija i sraleta, sebe, vugreka, konobarice, same birtije i jos neki gostiju i cuvenog rostilja u dvoriscu. slike gostiju birtije necu stavit, jer bi moro trazit odobrenje, a to mi se neda. evo ko najava: USKORO! POST KOD MASNOG! Nisam jos odabro naslov, al ovo je radni naslov.
    zivijoooooo

    Pajo Paksu

    avatar

    13.02.2008. (23:01)    -   -   -   -  

  • 1971

    Ajd ne kenjaj, Pajo. Kad je radila ona baba što je vozila Fiću ti još nisi shvatio da je to pored čega prolaziš svaki dan zapravo birtija, a ja se oblokavo tamo s cijelim pogonom autolimara.
    Sad si ti, kao, osloboditelj Dilja. Busaš se u prsa ko lažni ratni invalidi. :-p :))) BTW, dobar ti onaj o kiselom kupusu. Morat ću te jedared upoznat s Ljubinkom, ona ti je najvjerniji fan. Iako ne komentira.

    avatar

    14.02.2008. (16:21)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    he he tad je bijo vlasnik pokojni Pavo, a radila je Luca i ta sa ficom (sad se ne mogu sjetiti imena, al joj znam kci i zeta). Kad je Pavo umro mi skupili za vjenac i poslali nase prectavnike na saranu. A 70-tih godina je tamo bila pevaljka, ja cupo starog iz birtije dok je trpo istoj pare u sise. nakon toga je bijo mehanicki fliper koji nije znao tiltat. No nemam razloga da ti ne vjerujem. E bas bi volijo da me upoznas i zivijooooo i tebi i ljubinki!

    Pajo Paksu

    avatar

    14.02.2008. (20:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...