Komentari

romanticus.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • ericca_35

    Ohooooooooooohooooooooooo pa tko nam se to vratioooooo...tralalalalala....ijuuuuuuuhuuuu juuupppyyyyyyyyy, o jeeeeeeeee

    Pa dobro gdje si ti, što te nama u ovim vodama??!! A svako malo te in live grdim i kažem-PIŠIIIIII

    Što reći, krasne fotografije, krasan tekst a još da mi je bio s vama uživati i na guzi se ovako po snijegu spuštati....gdje bi nam kraj bio. Bosna je predivna i mislim da je zaslužila da što više tamo idem na planinarenje. Tebi Pusaaaaa :-)))))

    avatar

    11.02.2008. (10:47)    -   -   -   -  

  • Vinci

    u ovih devet mjeseci sam možda i 100 puta kliknuo na tvoj blog u nadi da ćeš nam napokon pokloniti novi post. već sam skoro izgubio nadu ;)
    sad više nema isprike za novo izbivanje s bloga. odsad očekujem tvoj bar jedan post mjesečno! :)

    avatar

    11.02.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Ericca: Vaaauuuuuu, kakva provala oduševljenja!!!!! He, da sam znao da ćeš tako reagirati već bih ga odavno napisao, nije u pitanju, hihihi. :-))))) A što se tiče planinarenja po Bosni i inim inozemnim zemljama, slažem se da je već krajnje vrijeme da svoju guzu i tamo prošećeš. :-))))

    # Da Vinci: Prijatelju, ganut sam tvojom vjernošću i upornošću, zahvaljujem ti što nikada nisi izgubio nadu u moj povratak. :-)) Tako me ugodno iznenadio tvoj komentar istog dana objave posta da naprosto jedva nalazim riječi kojima bih opisao svoje veselje. Naravno da će mi i taj detalj biti snažna inspiracija da od sada redovitije pišem nove postove.
    Veliki pozdrav velikom planinaru! :-))

    avatar

    11.02.2008. (14:45)    -   -   -   -  

  • Vidjeti viđeno

    Dakle - pogledao sam samo fotografije - jer me to najviše zanima... Moram reći da ima jako dobrih fotografija.... jedino bih predložio da se te neke fotke koje su npr. cvijeće ili slično slobodno malo obrade u photoshopu da budu još bolje.... Samo toliko... Pozdrav...

    avatar

    11.02.2008. (21:46)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    konačno, ja sam mislila da si odustao od pisanja. u početku sam mislila da je to zbog toga što ericca redovito piše, a uglavnom idete na iste izlete, ali žao mi je što i ona u zadnje vrijeme zabušava tako da uopće ne znam gdje se skićete. :-) a znam da se skićete. :-p
    inače, bosanske planine su mi potpuno nepoznate, nažalost, ali prema slikama i opisima vas koji ste bili uvuđam da mnogo propuštam.

    avatar

    12.02.2008. (07:52)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo griju ove proljetne slike u ovo hladno zimsko doba. Hercegovina ima krasne planine i možda ću ići na jednu od njih sa društvom ove godine. Lijepi pozdraw sa pogledom na Učku i Ćićariju

    avatar

    12.02.2008. (13:58)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Vidjeti viđeno - hvala na komplimentu za fotke, volim škljocati i redovito sa svakog izleta donesem brdo fotografija, pa se onda među stotinama kojekavih nađe i poneka relativno dobra. :-) A što se tiče photoshopa, jedva nalazim vremena da iz te gomile izdvojim ponajbolje, pa onda smanjim, prebacim u Photobucket, smislim i pišem priču, ubacim fotke ... ma tre bao bih još tri života da se bakćem i s photoshopom. Pozdrav!

    # šumarKA - evo me, ponovo sam među živima, mislim što se života na blogu tiče. :-D A da se skiće, skiće se, i to intenzivno, pa je možda i to jedan od razloga nepisanja postova. Inače, Bosna ima mnogo predivnih planina od kojih sam posjetio samo nekolicinu, a i ove godine planiramo koji puta tamo zabrijati. Možda da nam se jednom pridružiš? :-)) Planiraš li na Platak? Pozdrav lijepi lijepoj šumarki. :-))

    # Gogoo - za slijedeći post namjeravam opisati jednu pravu ledenu turu, a možda bi bilo dobro pričekati do ljeta pa je upotrijebiti kao osvježenje? :-)) Kako sam rekao i Šumarki, i mi namjeravamo još koji puta u Bosnu. Ali isto tako namjeravamo i ponovo na Učku i Ćićariju jer nas je oduševila, a ostatak družine nam je zavidan, pa žele i oni. Vjerujem da ćemo se vrlo brzo ponovo vidjeti. Pozdrav iz sunčane Slavonije!

    avatar

    12.02.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  • slavonka

    Zaluta na ovaj blog i uživah u preljepim slikama šaljem pozdrav iz slavonije.

    avatar

    17.02.2008. (21:33)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # slavonka - što može biti veća nagrada jednom blogeru nego pohvala drugog blogera. Hvala ti na komplimentu, drago mi je da uživala, time je moj trud imao svrhu. Pozdrav i tebi iz Slavonije.

    avatar

    17.02.2008. (22:44)    -   -   -   -  

  • Goran Majetić

    Poštovani, hvala na nastavku posta. Fotografije su kao i obično - odlične. Pred 3 mjeseca odlučio sam putem RSS-a prenositi vaše reportaže na portalu www.udruga-kameleon.hr, ali nisam imao što (mislim na nove). Čim je nova osvanula, eto je i na Kameleonu. Prenosimo i reportaže koje piše šumarKA, a bi i druge slične vašima, no nemaju RSS, pa pozivamo planinare da to uvedu na blogove.

    Srdačan pozdrav od urednika Kameleona

    avatar

    17.02.2008. (23:07)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # Gorane - čast mi je da su moji postovi privukli vašu pažnju. Nadam se da će objavljivanje ovakvih reportaža na više sajtova doprinijeti popularizaciji planinarstva kao i ljubavi prema prirodi i njenom očuvanju općenito. Pozdravljam vašu aktivnost po tom pitanju i želim puno uspjeha Kameleonu.
    Pozdrav!

    avatar

    18.02.2008. (22:13)    -   -   -   -  

  • borut

    vesna
    po komentarima vidim, ne da te se sjecamo, nego da nam nedostajes. Ovom divnom setnjom kroz prirodu ispunila sam svoju pauzu u sluzbi, odmorila se i sad nazad na posao, sturi papir , nacrti, racuni uhhh kako su daleko planine i planinsko cvijece
    pozdrav

    avatar

    20.02.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • romanticus

    # vesna - komentari starih prijatelja blogoljubaca mi bude najljepše osjećaje, a kada još kažu da im je čitanje mog posta i gledanje slika odmor u teškom poslu, naravno da se sav raznježim. :-) Zato mi takvi komentari zadaju još veću obavezu da više ne lijenčarim, nego da redovito izvještavam o svojim doživljajima. Pozdrav! :-)

    avatar

    20.02.2008. (15:42)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    juhhhhhuuuu romanticus, pa ti si nam se vratio sa super izvjestajem.
    A onaj film i veslo smijanje planinara...pratim te s vremena na vrijeme nadam se da ces sad biti cesce na blog.hr.

    avatar

    21.02.2008. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...