Komentari

imjinxed.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jos jedan blog jedne studentice

    hej,ti si to adresu promjenila,hvala sto si javila,za Valentinovo ne znam još ništa,dobila sam jedan poziv za koncert Prljavaca,al zasad ne znam ništa,jer ispiti ispiti me muce,a ti gdje ćeš ti? pozzzz

    avatar

    10.02.2008. (11:46)    -   -   -   -  

  • Kneginjica

    Nova adresa. Oke. Promijenit ću u linkovima i tag-a-feedu.
    Drago mi je što ti vožnja ide dobro, ja imam osjećaj da mi nikako neće ići i da ću biti loša vozačica. I okolina se slaže kad to kažem.
    Ipak, ne želim otvarati pismo prije nego poštar zakuca na vrata, jer... Možda se iznenadim. I sebe i ostale. :)

    A Valentinovo... S obzirom da ne mogu reći kako sam u sretnoj vezi (a niti u nesretnoj), vjerojatno ću jednostavno taj dan provesti kao svaki drugi. Trudit ću se biti vesela, ali vjerojatno ću biti pomalo sjetna i svjesnija svih sretnih parova oko mene - same.
    Pisat ću o Valentinovu sigurno na blogu.

    Pusa,

    Kneginjica

    avatar

    10.02.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • Dream_Maker

    Zagrljaj ostavljam.

    R.

    avatar

    11.02.2008. (14:13)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Joj, držim ti fige s tim vozačkim, znam da je mene bilo jako strah kada sam sve to polagala, ali ti zato mogu barem iz isustva reći da je strah suvišan i da ćeš se jednom tome slatko smijati :o) Meni je jako bitno da je instruktor smiren, da se ne dere i ne živčani, a čula sam za mnogo takvih slučajeva i onda imaš još veću trmeu, pogotovo pred ispitivačima. Užas!
    A ispit.. da, bolje uči, hehe, zvučim kao da sam ti mama, ali nije zato, nego i sebi to govorim u zadnje vrijeme, postalo mi je mantra. Imaš pusu iz Osijeka, draga 16 :o)

    avatar

    11.02.2008. (22:13)    -   -   -   -  

  • aibreann

    hey... ma položit ćeš ti taj vozački brzo. blago tebi što voziš svaki dan. :))) moj instruktor je mene uzimao u prosjeku jednom tjedno i to se otegnulo. :D i još je prodao auto večer uoči ispita... heh. a i za ovo s dragim te kužim, ma viđat ćete se više kad prođe prokleta veljača... ;) pusa

    avatar

    12.02.2008. (09:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...