Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • Teine budalaštine

    Ja također planiram podržati "tjedan nekopovine" - jer smatram da sve ovo ne vodi nigdje...

    avatar

    08.02.2008. (00:49)    -   -   -   -  

  • barba

    par stvari i ananasu:
    -ako konzumiras onoga iz konzerve: NE PIJ VODU nakon toga!!!
    -ako pak jedes friskoga, onda lipo uzmi noz za rezanje kruha, odstrani cupu i dno i onda makni koru (kao kod kapule) . E sad tvoj ananas izgleda ko da ima velike boginje, a sad treba i njih maknuti jer su one izvor ameba odnosno dizenterije. Ako malo bolje pogledas vidit ces da su spiralno postavljene i onda sa nozem zasici oko centimetar unutra s jedne strane i s druge strane tako da tri-cetiri budu na pruticu. Kad vice nema nijedne i anans je zut i izrezbaren-banzai!!!-i NE PIJ VODU nakon toga jer u suprotnom je sracka zagarantirana.

    avatar

    08.02.2008. (01:00)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Tako i treba. Jashta, otrovati sve neposhtivaoce svetog potroshachkog drushtva koji ne shvachaju da zivot na zemlji postoji iskljuchivo radi povechanja profitne stope i da su mega-prodavaonice jedine "katedrale duha" vrijedne spomena koje bi morale biti otvorene najmanje 20 sati i nedjeljom time omoguchavajuchi glupom lumpenproleterijatu da kupuje pljesnive kobasice (na akciji, brale).

    avatar

    08.02.2008. (01:07)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    Triput sam video ananas, mašala! :)
    Ma neznam, skeptičan sam prema ovome tjednu nekupovine. Govore oni njihovi predstavnici iz te Udruge na tv-u kako triba kupit danas sve šta nam triba, pa onda nediju dana ne kupovat ništa. Ono: napunite smočnice, pa žderite otamo marmelade i džemove, paprike i kiseli kupus. Više bi volija da su pokrenuli neku akciju poput shopdroppinga. Neprimjetno napunit Todoriću police našim nepotribnim smećem i uzvratit mu udarac njegovim oružjem. ;)

    avatar

    08.02.2008. (08:43)    -   -   -   -  

  • Tražeći sebe

    Poniženje je od njih stvarati bezglavu masu željnu svega...
    Sa svim se slažem a ova rečenica progoni (jer je tako točna).
    Ja se pridružujem "tjednu nekupovine" a kad prođe vidjet ćemo kako je bilo (mada se bojim da si ročno predvidjela rezultat). Pozdrav

    avatar

    08.02.2008. (10:05)    -   -   -   -  

  • Arhangel

    Prisjećam se starih dobrih trgovina na selu koje smo zvali "Zadruga", u kojima su iza bijelog drvenog pulta stajale prodavačice u plavim borosanama i u kojima je osim kruha i mlijeka bilo za kupiti svega nekoliko artikala... Imalo je to neki svoj čar...

    avatar

    08.02.2008. (10:36)    -   -   -   -  

  • 24 karata

    Ja nisam nikad bila nešto izbirljiva pa kad sam ja takva prestala kupovat u Konzumu, onda znaš koilko je sati. Meni mora nešto biti pokvareno i smrdjeti da bih ja obratila pažnju na to, a toga u Konzumu svakim danom ima sve više. Sve je manje brandova, sve više bofl robe koja je preskupa za tu kvalitetu: Jedini je problem ako nemaš većeg dućana u blizini, što je npr. moj slučaj. Ja srećom imam plac (koji propada zbog najamnina većih nego u shoping centru!) i tamo se stvarno snabdjevam full svježim artiklima. Tek sam tamo naučila što je sveježe, iako ima svega, ali naučiš probrati! MOj savjet ti je NEMOJ VIŠE NIKADA IĆI U KONZUM IZ PRINCIPA, umjesto da se žališ na blogu. ONI SU SHIT

    avatar

    08.02.2008. (11:33)    -   -   -   -  

  • strana alice

    ove godine za korizmu odreći ću se mobitela (telefoniranja, sms-a, kupovanja bonova itd..) a usput i kupovanja u super marketima..

    avatar

    08.02.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • Gokiii

    ma ovo je uzas

    potpuno podrzavam tjedan nekupovine

    avatar

    08.02.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Mora da je manćmelou bio od crvenke jel da? Ak je ništa čudno što si otrovana :).....

    avatar

    08.02.2008. (13:43)    -   -   -   -  

  • oldbat

    odličan post

    avatar

    08.02.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    ma koji konzum
    par puta sam ušla u onaj u sopotu, sve voće i povće im je trulo
    ma katastrofa

    avatar

    08.02.2008. (14:05)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    08.02.2008. (14:10)    -   -   -   -  

  • Just As I Am

    Ja sam se otrovala 2 puta u SC-u. A u navedenom lancu isto kupila potencijalne razarače želuca! Bojkot podržavam, iako su mi police s hranom totalno nepopunjene...

    avatar

    08.02.2008. (18:29)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja sam naučena da u kući uvijek mora biti malo kruha, par jaja, šećer, ulje, sol, brašno... kupnja ovih pizdarija na akcijama je definitivno pušiona - nekad ispadnu još skuplji "na akciji" nego po komadu... bojkot?? djeca moraju jesti, a i ja sam od onih što u kući nema baš stogodišnje zalihe, više volim friško meso, voće i naravno mliječne proizvode. da nas deru po ovim velikim supermarketima - definitivno (jedan kukuruzni francuz - preko 6 kuna!!!!) ma kenja na kvadrat!!!

    avatar

    08.02.2008. (19:02)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @barba, to čišćenje ananasa komplicirano brate ko´ nuklearna fizika ;D konzervo, blažena bila ;0))
    @Arhi, imalo je ljudskosti, unatoč ili zahvaljujući siromaštvu ;0)
    @Angelium, pogođeno.

    avatar

    08.02.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @jao, na ovom blogu zlonamjerni i zločesti komentari nisu dobrodošli. takvu zloću ne dopuštam. zbrisan si sad i unaprijed. žiško?

    avatar

    08.02.2008. (20:05)    -   -   -   -  

  • sarcastic bitch

    ne raste ananas na drvetu :D
    to me zanimalo, pa sam malo potražio xD ananas raste kao grm :D

    avatar

    08.02.2008. (21:11)    -   -   -   -  

  • popeye

    pozz mo!

    osobno "bojkot" smatram lakrdijom, jer sto ne kupis u ovom tjednu, nadoknadit ces u iducem... a valjda je to svima jasno , pa i trgovcima.

    u plocama konzum izgleda kao zadruga,a i od okolisa prave kokosinjac. eh baj d vej- neki dan sam unutra vidio vrapca kako se skrio iza fridza. poslije sam im to rekao na kasi, a one mi odgovorile da znaju, da je to kucni ljubimac.

    avatar

    09.02.2008. (00:10)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    meni je ta kupovina namirnica živa kazna... ma i općenito shoping ali pogotovo ovaj koji moram obaviti da bi imali što jest... u zadnje vrijeme se pravim lukava pa napravim popis u petak navečer i onda kupovinu obavi Jubav jer se on diže (jedino) vikendom rano i kad se ja dignem oko 10 sve stvari su već na mjestu... hehehhe.... kaj nije divan?

    avatar

    09.02.2008. (00:15)    -   -   -   -  

  • Mikas

    Ovo s ananasom je začuđujuće i sigurno je vezano za lošu mikrobiološku sliku, nečistoće ananasa prije guljenja . Kao i sve mora se prati , posebno ovakvo voće koje sadrži neravnu koru . No prema posljedicama nisu bili patogenci .
    Što se tiče Crvenkine slastice maunchmellow ili slično se piše , tu je problem više izražen i ovo nije prvi puta da se javljaju pritužbe na zdravstvenu ispravnost njihovih proizvoda . Mislim da je bila salmonela u pitanju prije ,ali da je to i demantiano od proizvođača. Gledajući na broj artikala koji se nalazi u Konzumu , ovo nije zabrinjavajuće ( pa i zbog posljedica) iako svakoga svrbi na njegovoj koži najviše. Treba pisati upravi Konzuma , i oni su osjetljivi na ovakve stvari kao i Vi . Čuvajte se jer i ananas u konzeri i kolači te mesni proizvodi ( npr. očajna ) nose sa sobom toliko kalorija da ih ni dole gore na Sljeme ne može sagorjeti .

    avatar

    09.02.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • Elektra design

    Definitivno podržavam akciju, ali kao što si i sama rekla - ona je unaprijed osuđena na propast. :(
    Ja evo, zaista niš ne kupujem. Osim kruha i novina (to moji uzimaju). I to nam je dovoljno. Inače, čak ni ne obavljamo ovdje tjedne kupovine već idemo u Italiju (svaka 2-3 mjeseca i kupimo si svega što nam treba po mnogo jeftinijim cijenama).
    I ja isto volim manje trgovine, nekako su mi mnogo toplije, prisnije i šta ti ja znam. Kad sam išla u Getro, imam odjećaj kao da sam u nekom ogromnom hangaru sa hrpom tih nekakvih polica. Užas. Ne volim to.

    Anyway, voljela bih da se ljudi opamete i podrže akciju, ali nekako čisto sumnjam u to kad naš narod MORA kupovati

    avatar

    09.02.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  • Anybody Listening

    svi se mi trujemo svačim i svjesno i nesvjesno. Ovo ljeto sam radila u jednoj trgovinici u Konzumu i umirala od smijeha koja se pomama stvori za stvarima čija je cijena pala za par lipa ili kunu. Što sve čini reklama-penzioneri stoje pred trgovinom i čekaju otvaranje da zgrabe prvi većinom škart od robe... Inače, ananas svježi volim,ali me isfrustrira. Slatko iskustvo,al kad ga očistiš ostane ti samo 1/3 za papanje i većinom su poluuveli...
    a mi smo takav čudan narod da je skoro pravo čudo što nismo navalili još više u šopingiranje. Baš danas čitam naslov u nekim novinama o dami koja podržava akciju i kaže "kupila sam osnovne stvari za 300 kn, umjesto za 1000 ovaj tjedan". I svim mogućim kalkulacijama-300 kn i nisu baš samo čiste nužnosti!
    a ja..ja sam student, podupirem skoro svaku akciju,a pošto inače ne volim šopingirati i nisam pri parama-ovih dana osim žvakaći i hrane u menzi ne budem ništa kupovala.. možda nećemo doprinesem,ali sumnjam, iskreno sumnjam

    avatar

    09.02.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • Znate li tko su Bubbly,Sinkyfrog,Diabolo i Snuggy?

    Iako nisam pročitala cijeli post, (budem kasnije), mislim da znam o čemu se radi ;(
    Samo bih dodala da KONZUM truje i svoje zaposlenike, ni krive ni dužne, jer jadni ne mogu naći drugi posao.
    Osim što ćete možda prestati kupovati kod njih, ne dajte prijateljima da se tamo zaposle. Ja sam jednu pustila i završila je u bolnici (jer je dodirivala salame, nije jela).

    avatar

    09.02.2008. (20:04)    -   -   -   -  

  • TDW

    Ja podržavam akciju, pa kud puklo da puklo!

    avatar

    09.02.2008. (22:47)    -   -   -   -  

učitavam...