Komentari

crofallout.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Funky Momak

    mislim da će igra biti dobra, ukoliko ne bude akcije (a la oblivion) nego dobro staro bacanje kocki, ali to će valjda biti upakirano u nešto poprilično zabavno i jednostavno (jesi igrao ikad knights of the old republic?). naravno očekujem potpunu slobodu, da svaka akcija ima reakciju, te fallout štih.

    avatar

    07.02.2008. (20:05)    -   -   -   -  

  • Funky Momak

    ok, naravno da znam da fallout nije po d&d pravilima. samo sam govorio kako bi stvarno sakalo da naprave neki fps/rpg hibrid ili da igra ne bude turn-based. a kod KOTOR-a bitke su tako dobre da uopće nemaš dojam da igraš turn-based igru.

    što se tiče m&b, igra je još nedovršena i više je nekakva simulacija nego rpg. možeš trgovati, štiti karavane od napada, čistiti zemlje od bandita, boriti se u areni. ima tu dosta questova i dosta gradova, iako dobar dio još nije dovršen. borbe su odlične, posebno na otvorenom, kad se susretnu dvije vojske i stalno pristižu pojačanja. u gradu možeš unajmiti vojnike, mislim da im je broj neograničen. naravno, nemaju osobnosi, jer ih ne vidiš nigdje osim u bitci.

    inače igra se izvan gradova odvija na mapi, osim kad dođeš u bitku. grafika je ok, samo ponekad kronično nedostaje detalja, a teksture su vrlo oštre, pa može izgledati čudno (u dvorcima, recimo).

    sve u svemu, to sad igram i super je.

    avatar

    07.02.2008. (22:02)    -   -   -   -  

  • Santea

    Ma i kada sam čitala PC Play uglavnom se nisam puno osvrtala na njihove kolumne,a pogotovo ne na ocjenjivanje igara tako da mi nije jasno čemu se ti ljutiš:)
    Ja samo znam tko će mi iz prve ruke reći kakva je igra?Jesi igrao što zanimljivo u zadnje vrijeme?Već dugo nikako pronaći igru koja mi odgovara,pa se uvijek vračam dobroj staroj Civilizaciji
    Budi mi pozdravljen

    avatar

    08.02.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...