Komentari

harpplayer.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Lovre

    Dragi moji prijatelji, svako od nas ima poneku manu, a moja je tipično dalmatinska zvana fjaka. Doduše bija san u pogonu 150%, al nikako da stignen napisat par riči o svemu ovome. Lin san da bi sija i nešto pisa. Al eto sad ću napisat par riči, pa kad mi dosadi prikinit, a vi me pitaje sve šta vas zanima o Trossingenu. Prije svega, ako želite doživit pravi svit usne harmonike, živit pet dana 24 sata sa ovin predivnim instrumentom, ponešto naučit, proširit krug prijatelja istomišljenika, dobro se zabavit i naslušat dobre glazbe, Trossingen je pravo i nezaobilazno misto. Dakle, ko god može ( a može više manje svako, računica je jasna - jedna kava manje dnevno i to je to) dogodine u Trossingen. Meni je ovo bila druga godina zaredom, a iden i dogodine.
    Sad ću odgovorit na pitanja:
    1. Crnac je Keith Dunn, pjevač i usnoharmonikaš, nastupija je na gala večeri zajedno
    sa Steve Bakerom i Paul Lambom & Kingsnakes, koji su također imali zasebne koncerte iste večeri. Tip je ludilo, prava crna Amerika. Ima san ga prilike upoznat i popričat sa njim, ka i sa meni najdražim likom (osim Filisca, koji je apsolutni as), Paul Lambom. Mislim da ima i neka slika sa njima.
    2. Više njih je sa cvikama, ne znam koji. Uglavnom tu su i Steve Baker, Paul Lamb,
    Carlos Del Junco,..
    3. Na seminaru se pojavljuju i razni inovatori, trgovci,...Žuta harmonika je inovacija
    jednog Nijemca, drvo od masline, oplata ručno rađena na kalupu, pa savijana malim gumenim čekićem, plate od Lee Oscara. Ludilo posao, lud čovik, al harmonika je vrlo ugodna za držanje i vrlo zvučna. Interesantno.
    Ostalo pitajte. Igi, ima još slika, ako možeš stavi ih.

    avatar

    06.02.2008. (17:01)    -   -   -   -  

  • kice

    stai pa ti si se i nas sitia obicnih smrtnika hehe vidim da ti je bilo strava u njemackoj a kako i nece s tim hebenim sviracima...nego mene zanima ako mozes malo rec vise o cijeni radionice kad se treba prijavit koliko para uzet sa sobom sta di kako smjestaj koji su uvijeti za prijavu uopce sta moras znat koji usnjak uzet itd...jer ja se opasno pripremam za krenut ove godine a maybe i iggya nabrisemo hehe...ajd daj malo o tim administrativnim stvarima pospikaj...i daj te skripte kad ulovis vremena iskopiraj i posalji na adresu ja sve placam znam da si u poslu i fjaki ali to ti ura posla...ajd please i pozdrav do svidanja

    avatar

    06.02.2008. (18:44)    -   -   -   -  

  • Iggy

    Evo još jedno pitanje. Otkud Suzuki harmonike u Hohnerovoj tvornici ?

    avatar

    10.02.2008. (18:58)    -   -   -   -  

  • lovre

    Ovo šta vidite na slici je štand lokalnog trgovca Didija, koji na svakoj koncertnoj večeri otvorio svoj mali shop. Tu se može naći svašta što se tiče harmonike, od brošura, malih pojačala, mikrofona, do raznoraznih modela harmonika koje nisu isključivo Hohner proizvodnje. Svaku večer bi proveo barem pola sata kraj ovog štanda.
    A sad odgovor Kici: za otić tamo, platit smještaj i hranu te tečaj treba ti cca 500 eura. Mi smo probili šemu jeftinog smještaja u mjestu Wegheim, nekoliko km udaljenom od Trossingena,kod jedne bake, jako jeftino, 16 eura noć. Spiza, ako radimo klopu kod bake koja nam u smještaju daje i kuhinju dođe 10ak eura dnevno. Ako se organiziramo, četvero npr. u jedno auto, gorivo iziđe 60-80 eura po glavi. Tečaj iznosi 220 eura. Nešto love za koju pivicu navečer, i to ti je to. Al ima jedna caka- ne možeš odolit onom moru ponuđenih harmonika i svega popratnog. Zato je dobro poć sa nekim tko je iskusan i koji je već osjetio šopingholičarsku stast vezanu uz harmonike. Ja sam ove godine proša znatno bolje financijski nego lani, baš zbog tog iskustva.
    Prijave kreču oko osmog, devetog mjeseca i traju do sredine desetog, a najlakše je otić na stranicu grada Trossingena, sa dene strane ima u izborniku o tečaju , a onda je lako.
    Pitajte samo sve šta vas zanima, ovako mi je puno lakše!

    avatar

    10.02.2008. (21:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...