Komentari

potragazasmislom.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • -~*(malena)*~-

    ja prwa.....heheheh......
    imaš zakon blog....moj je bolji.....
    whahahaha......ma samo se malo zekam....
    ali svakako svrati....kisssssssam te.....

    avatar

    04.02.2008. (09:19)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    ja sam pretprošle subote izašla i nije bilo bog zna kako, da bi se sutradan probudila s misterioznim ali jakim bolom u vratu...ovo je istina živa...nemam pojma odakle mi ta bol, ali me je rasturala skoro dva dana...ne znam da li sam iz tvoje priče, ali se tvoj apriča uklopila u moju...kissssssssss

    avatar

    04.02.2008. (14:12)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    e, sad vidim za link, pa ti hvala...uzvraćam istom mjerom pa te stavljam na dvor..nego, još bih dodala vezano za ovo sa strane ( tvoje želje u tvom boxu), kod mene je to ovako : ja čitam jednu knjigu u dva dana ( otprilike, nekad i jednu dnevno), više ne kupujem knjige jer nemam kuda s njima, pišem skoro svakodnevno na blogu 4 godine i još uvijek nisam bez teme i ideje, filmove gledam isključivo preko interneta ( imam sajtove gdje nema kojeg filma nema, samo klikneš i uživaš, uključujući i ove koji se tek vrte po kinima), tako da mogu na miru da pratim svaki detalj filma i da ga razvlačim koliko hoću i kako hoću... na taj način kliknem na 10-15 naslova koje eliminišem u 3. minuti ako se ne pokažu obećavajući, da bi prokrčila put nekom izvanrednom ostvarenju koje se našlo na poziciji br. 16 a za koje se manje zna... da kupujem cd-ove ili da idem u kino, vjerovatno bih bankrotirala i izgubila silu vremena dok ne bi našla ono što vrijedi...zato je internet zakon....jednom riječju,ne dopuštam da mi bilo kakav urednik uređuje bilo šta što ću gledati, slušati ili čitati...a što imam da kažem, kažem javno i izložim svoj stav na opšti pretres ( na blogu naravno)...kisssssss

    avatar

    04.02.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  • Genijalni Ud.

    A, jedan dan u godini kad možeš bit svoj:)
    Jebam mu pasa, ja san možda u abnormalnoj fazi ljubavi il nekog slićnog kurca. Znam da se ti teško zaljubljuješ i da ne voliš regularne žene, vjerojatno tražiš neku koja te razumiije, s kojom se možeš zajebavat na razini, da ne moraš pazit što češ reć. Šta onda napraviš, sve il ništa?

    avatar

    04.02.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • Štambukica

    Ma dobro da ste se zabavili! Nego nešto mi se činiš posebno sretan što si se obukao u transvestita.... :))))))

    avatar

    04.02.2008. (17:23)    -   -   -   -  

  • Mary Pickford

    Ovaj stravičan opis tvoje muške spodobe umaskirane u neodređeno ljudsko biće imade kontra učinak te nakon čitanja ostadoh horni :D Još da sam mogla oblizati onaj JA SRCE CIGANOVIĆ, vjerojatno bi u tvom mjestu nastala povećana potražnja za lijesovima jer bi dobar dio muškaraca (po)umirao od ljubomore.
    Mada, iskreno da velim - opako mi se svidio i opis Pipi Duge Čarape (da ne kažem baš Pipice te započnem opscenu temu na ovom blogu:)

    avatar

    04.02.2008. (18:57)    -   -   -   -  

  • cebo-amebo(potraga za smislom)

    @ regina - zavidim ti, a pomalo i divim...
    @ genijalni (super-size) ude - ja sam ti totalni papak u ljubavi, zaljubljujem se u ideale i vlastite predodžbe, a ne u stvarne osobe. ja sam ti jednu curu vidio prije 4 godine i od onda vidim samo nju. usput se nađe još poneka vrijedna pogleda, ali ona... A nisam ni pošteno popričao s njom!
    @ štambukica - e nemoj mi tu sad bacat neke aluzije... ionako me starci u poluozbiljnom tonu uvijek podbadaju oko pitanja moje navodno labilne seksualnosti... a to sve zahvaljujući činjenici da su cure od krvi i mesa u mom životu rijetke kao čednost u javnoj kući.
    @ lolita - da... ti uvijek djeluješ i pišeš u skladu sa svojim imenom i crvenilom kojim si obojana. i zbog tog si carica. činjenica da te privlačim nije mi strana, jer obično imam takav efekt na ljude kada se prerušavam u to čudno trojstvo... a dogodilo se samo jednom...

    napišem uskoro post o tom svojevrsnom ljubavnom paradoksu ude...
    dragi ljudi i udovi, do čitanja...

    avatar

    04.02.2008. (19:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...