Komentari

glassanchi.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • pod sth crossom

    super blog..
    gle kaj se tice humanitarki ne znam,zivim vani no prvo kaj pregledam su net stranice sa vijestima iz Hrvatske i muka mi je kad vidim da se apsolutno nista ne mjenja.Isti igraci( citaj lopovi) kolo vode, iste price, kriminal cvate i nekak mi se cini da cijelo to drustvo tamo odlazi pomalo vrit.
    sad musko-zenski poslovi..u braku sam i ne kuzim tu podjelu.Ja ti doma kuham,perem sudje,usisavam,stavim ves prat i nije mi bed to radit,jer jednostavno ona ne stigne sve sama.Istina da uglavnom zena radi te poslove,ali kad god treba ja uskocim.Ritam je ovdje puno brzi,radi se dulje i kaj bi ja trebal.Sjedit na kaucu,vrtit kanale na tv i gledat nju kak se trga,nakon 10 sati rada u firmi,radeci veceru i slicno.Ne mislim da u meni vise ne vidi musko, zato kaj perem sudje,vec naprotiv, mislim da u meni vidi potporu.Djeljeci sa njom poslove,mislim da joj iskazujem postovanje,ljubav i zahvalnost za sve sto i ona radi za mene.Jedino kaj mi ne ide je peglanje,probal sam,ali sam prekurio par stvari pa je skontala da je pegla sigurnija u njenim rukama.Cure kao,kak se zove ponocna ili slicno,ili su jako mlade ili ne znam kaj bi ti rekao-ne zelim vrijedjati.Uglavnom probude se jednog dana sa trbuhom do zuba,sljivom pod oku i macho man-om koji hvata umisljene klinke okolo po narodnjackim klubovima,dok one zongliraju peglu,kuhacu i usisavac jer se boje i sljive pod drugim okom.Good luck to them..
    eto toliko od mene

    avatar

    03.02.2008. (05:44)    -   -   -   -  

  • taubek

    već sam negdje napisal kaj mislim o tim "humanitarnim" akcijama
    a i u tvojem postu ima par stvari koje sam i ja navel.....o tome još
    mogu samo reć jedno :financijski inženjering više ne prolazi pa je
    trebalo zmislit nekaj novoga.....
    a kaj se tiće ovog drugog, znam sve raditi......peglam, kuham, šivam,
    delam goblene, perem prozore, idem na plac......
    jedino kaj me razlikuje od žena je to da nemam pms
    i (još za sada) me nitko ne jebe.......osim u mozak......

    avatar

    03.02.2008. (06:35)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    hvala na natuknici, Anchi
    Humanitarna akcija: "Izmislimo potrebe onima koji već imaju sve!"
    "Ona" se valjda zeza ili je riječ o nekoj novoj, ultrakonzervativnoj generaciji

    avatar

    03.02.2008. (08:40)    -   -   -   -  

  • skaska

    sam ti laj ženska. trebali bi svi lajati i početi GRISTI i karavana bu se prije ili kasnije zaustavila

    avatar

    03.02.2008. (09:54)    -   -   -   -  

  • malisa

    AJDE SRCEKO KAD SE TOLIKO VESELIS KOMENTIMA DA TE OBRADUJEM SVOJIM HEHEHEHEH
    DAKLE HUMANITARNE AKCIJE .
    DA ZA NJIH JESAM AL OCU ZNATI SVE ..KO KOME TKO STO KOLIKO ZASTO NA KOJI NACIN I KAKO . POD KOJIM USLOVIMA I U KOJEM KONTEKSTU. TAK ONDA VAZI INAVCE PUJ PIK NE VAZI....
    STO SE POSLA TICE JA POSTUJEM SVAKI POSAO I DA BIH GA MOGAO CIJENITI MORAM GA PROBATI RADITI. TEK ONDA DOBIVAM PRAVU SLIKU O SVEMU. MUSKIH I ZENSKIH POSLOVA NARAVNO IMA MA KLIKO SE GO TKO TRUDIO TO OPOVRGNUTI. MUSKARAC JE JACI I SNALAZLJIVIJI OD ZENE JER GA JE PRIRODA TAKOVIM NACINIL. DALE MU JE VISE I JACE MISICE I KOSTI.LUCIDNOST I DOMISLJATOST U SEGMENTIMA MEHANIKE I LOKOMOCIJE . ZENI SU MNOGI ATRIBUTI U TOM SMISLU USKRACENI PA USLJED TOGA POSTOJE POSLOVI KOJI ZENI NE LEZE. NE KAZEM DA SVI NEMOGU RADITI SVE. COVJEK JE IPAK SVOREN NA SLIKU BOZIJU PA MOZE RADITI SVE, AL NESTO ZENI BOLJE IDE NEGO MUSKARCU I OBRATNO. U TOM KONTEKSTU POSTOJE TAKOZVANI MUSKO ZENSKI POSLOVI. LAKSE JE MUSKARCU CJEPATI DRVA I PRENOSITI VRECE CEMENTA NEGO ZENI DOK JE ZENI OPET LAKSE PRATI KRISTALNE CASE. JEDNOSTANO MUSKARCI NEMAJU TU OSJETLJIVOST U RUKAMA TU POTREBITU NJEZNOST. MUSKARCI SU GRUBI MASIVNI I TROMI. ZENE SU CILIJE NJEZNIJE I OKRETNIJE. DAKLE NEK KAZE STO KO OCE BOJ JE ZENU I MUSKARCA NACINIO RAZLICITIMA O CEMU DANAS SVAMODERNA NAUKA GOVORI I TU AKOJE ZDRAVA RAZUMA DISKUSIJE NEMA.
    SAD SE SJETIUH AJD IDE MENE MOJA ZEMSKA IZMASIRAT. STISCE STISCE JA NIST NE OSJETIM . UMORILA SE JADNICKA OD DESET MINUTNOG STISKANJEPA POSUSTALA I PRESTADE. REKO JA STO JE JEL TO SVE. KAZE PONA PA BOLE ME RUKE KOLKO TE GBNJETEM A TI KO PANJ. NI DA MRDNES. JA REKO PA JA CEKAM OCEL LI POCET I NIST NE OSJECAM. A TI VEC UMORNA HEHEHEHEH NEGO AJDE OVAKO . LEGNEM JA NA POD I REKO . AJD SKACI SAD PO MENI KO DA GAZIS KUPUS. JEDINO TAKO NESTO OSJECAM A OVO SRUCICAMA NISTA. DI CE CURA NA MRCINU . JA BIO 120 KILA ONA 65 I TO KAD DOLAZI SA PUNIM CEKERIMA SA PIJACE. ETO TO VAM JE TO . I SAD CE ZEMSKO RADIT ISTO KO I JA . MA NEMA SEME. A DA VIDIS STO PERE SUDJE . DOK J AOIPEREM JEDAN TANJUR I RAZBIEJM OSTATAK KOMPLETA ONA OPERE SVE ZIVO I NEZIOVO. PA DI CU JA PRAT SUDJE NIJE TO ZA MENE.PA ONA JE ZMAJ ZA TO.DAKLE KAD MENI NEKO PRICA O TOME KAKO NEMA MUSKIH I ZEMSKIH POSLOVA ZNAM DA LUPA GLUPOSTI....IZ SAMO NJEMU POZNATIH RAZLOGA.

    avatar

    03.02.2008. (11:01)    -   -   -   -  

  • inspektor Clouseau

    Predlažem humanitarnu akciju SPASIMO HRVATSKU!
    Kako je krenulo mislim da će onih 200 obitelji morati jako puno zvati humanitarne telefone. Već vidim Keruma i Todorića kako u suzama zovu 060 0000.
    Kako kaže stara poslovica "pružiš prst a ode ruka"
    Umjesto da rade posao za koji su masno plaćeni smišljaju kako da otmu na perfidan način ono malo što je ostalo.
    Pozdrav

    avatar

    03.02.2008. (12:14)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Neće ti se baš svidjeti, mislim... HDZ, ha, je malo subjektivno, ali zadržimo se na činjenicama, narod je tako htio, dapače ova pobjeda HDZ-a je prva u povijesti tranzicije dva puta za redom, i sa još boljim rezultatom... Znam sada ide ono samo seljaci, primitivci.... Ali riječ je o ponegdje blizu 50% stanovništva i preko 30 uopće...To jest respektabilno! Osim toga, De Gol, mislim, je odavno rekao da parlamentarna demokracija nije niti blizu savršenstva, ali ima i veliku prednost, najbolje je od do sada pokušanog.... Osim toga paušalne osude, kategoriziranje, tog biračkog tijela uopće ne stoje, jamčim ti iz iskustva sredine koju iznimno dobro poznajem. Kaos i ludosti su bile puno veće u doba koalicijske vlasti, jesu... To ne znači da ova vlast nije puna problema, ludosti, nelogičnosti i lopova, dapače, samo izbor je ograničen realnošću. Ljudi naprosto biraju manje zlo.... Ima dobre vlasti?
    Humanitarke? Mala faktična ispravka, 22% uzima Šuker, ne HT. Oni 30-50% od ostatka radi korištenja njihovih brojeva....osim kada se, rijetko, propagandno, odreknu. A opet, mislim da ti je promakla poanta, razvijanje dobrog duha, zajedništva, OSJEĆAJA solidarnosti....na kraju se ipak desi i neka konkretna korist. Osmero djece koja čuju, a možda ne bi, jesu čudo....
    Da ne bude zabune, davno, u doba rata, sam bio šokiran noćnom provalom zaposlenika tvrtke čije smo skladište koristili za inozemnu pomoć. Belgijanac koji ju je dovezao je samo slegnuo ramenima i naveo da su oni u međunarodnim organizacijama presretni ako 50% dospije tamo kuda žele... Toliko o ljudskoj dobroti....mislim i gdje nema HDZ-a.
    E, sada, papučari... Ma, ti i Ponoćna imate različite vizure. Naravno da je sve što navodiš primjereno PRIJATELJU s kojim spavaš, bračnom drugu, je li.... Ali da si baš nekada sanjala o muškarcu u roza pregači, hajde, priznaj...? Zaposleni na usisavaču ti je pokretao leptiriće u trbuhu...? Pa i sada...zbilja kada sanjariš o muškarcu, vidiš ga u sudoperu? Malko sam sumnjičav.... Kao i ovaj "crossom" višlje... Ili pregača ili šljiva... Ma, nemoj. Je, snalazimo se svi kako možemo u nekoj situaciji, ali to smanjuje strast, pouzdano, o tome je riječ... O tome da žena nakon finog restorana jest spremnija na svašta, nego li nakon što joj muž ispegla veš...o tome da više privlače muškarci s ušminkanog koktela, s TV-a, s teniskog terena, iz BMW-a.......... Koliko god nitko ne sumnja da ti zbilja voliš i sasvim si zadovoljna svojim kućnim primjerkom.... Ponoćna naprosto govori o IGRI, načelu, strasti, traganju, avanturi.... a ti o miru, kauču popodne, smiraju.... I obje ste, naravno u pravu!!! Ovisi što izabereš.

    avatar

    03.02.2008. (12:56)    -   -   -   -  

  • Đus

    slažem se s kolegom inspektorom. shodno tome, sve što dajem za nekoga, dajem izravno toj osobi, iz ruke u ruku. stat ćemo valjda jednog dana ovoj gamadi na rep...

    avatar

    03.02.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • Štambukica

    Ja sam baš nekidan napisala post na temu "humanitarnih" tj. lopovskih akcija pa mi se ne da ponovo o tome...
    Što se tiče muško-ženskih poslova-to je obična šovinistička izmišljotina po kojoj bi žene trebale preuzeti odgoj djece i dosadne poslove po kući,a muškarci bi mogli radit uzbudljivije poslove i zajebavat se okolo....

    avatar

    03.02.2008. (12:59)    -   -   -   -  

  • Poison Whisper

    Evo jedne blogerice koja nije dugo pisala.... znaš da nije to jer mogu bez vas, već sam prisiljena biti bez vas zbog kroničnog nedostatka slobodnog vremena... ali usprkos svemu našla sam ga malo... tako da možda večeras nadopunim svoj blog jednim postom... :-)
    Smatram da nesmije biti podijele posla na muško-ženske i ne dijelim mišljenje sa osobom čiji si komentar navela. Ja sam u vezi sa kuharom i privlačno je gledati muškarca kako kuha iako to nisu neka egzotična jela, isto tako pomaže u kućanskim poslovima i ništa mu nije problem (osim što mu trebaš reći kaj da napravi, sa čim... uglavnom uputstva), i to nimalo ne umanjuje međusobnu privlaćnost, a ostaje nam puno više slobodnog zajedničkog vremena koje tada provedemo ili zajedno ili svaki radeći ono što njega opušta. Današnja svakodnevnica drugačija je od one kada je žena bila doma cijeli dan i imala vremena voditi kućanstvo... a sada se od nje očekuje da ima uspješnu karijeru od 8-10h na poslu, da bude dobra kućanica ostatak dana (kuhanje, pospremanje, peglanje), da bude savrešena majka od 00-24h, da bude najbolja žena (biti raspoložena za kvalitetno vrijeme sa mužem), a da bi ona bila sretna treba imati i nešto vremena za sebe... i smatram da sa takvim životnom tempom treba podijeliti uloge i poslove u kućanstvu i odgoju ako ljudi žele da njihov brak uspije. Pogled na muža koji mi pomaže u kućanskim poslovima neće umanjiti moju želju za bliskosti, upravo suprtono imati ćemo više vremena i moći ćemo jedno drugo usrečiti; a pogled na muža koji će cijeli dan doma imati daljinski u ruci dok ću ja biti zatrpana poslovima i obvezama, ne da će smanjiti želju nego će ju ubiti... a takvo stanje kroz izvijesno vrijeme dovesti će do velikih svađa dvoje nesretnih i nezadovoljnih ljudi i konačno do rastave. To je samo moje mišljenje. :-) pusa mami.

    avatar

    03.02.2008. (13:55)    -   -   -   -  

  • PiLePiLeNcE

    eo i ja se priključujem onima što nisu dugo pisali....ne,nisam vas zaboravila:) nego sam jednostavno malo previše zaokupirana određenim stvarima oko mene koje pod hitno moram riješiti kako god znam i umijem....
    ....a što se tiče muškarca sa peglom (i ostalim pomagalima hahaha) u ruci-nemam ništa protiv!

    avatar

    03.02.2008. (14:31)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ne gledam, a opet se zaletim i dam. Zapravo bi trebalo podržavati nekakve vanvladine projekte nešto slično kao u Americi, ali bi tu trebala debela kontrola. A kakvi smo bojim se da bi sve krenulo u krivo.
    Stvarno ne zna čovjek što misliti.

    avatar

    03.02.2008. (14:50)    -   -   -   -  

  • Frozen Kid

    Ja bi reko da MOGU bez nas

    avatar

    03.02.2008. (16:49)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Ja ponekad popiz...pa nazovem na one famozne 060-humanitarne tel i odmah se pokajem. Ne zato što sam darovala koju kunu, jer kad sam nazvala darujem je od sveg srca, već zato što sam je darovala onom buldogu- Mudriniću ! Kad su u pitanju pužnice nisam dala niti jednu jedinu kunu i to zato jer se skupljao novac SAMO za bolesnu djecu branitelja ! I njih mi je već puna kapa ! Zar su njihova bolesna djeca važnija od ostale bolesne djece ? Trebaju li i u bolesti biti privilegirani ? Ja mislim da ne.,a kažeš da pužnice nisu niti ugrađene osim nekolicini. Pa u čijem je džepu završila ta silna lova ? Na kraju država je ta koja treba graditi bolnice, plačati školovanje i sve ostalo, jer nam ionako previše otimaju. Plačamo porez i na disanje...
    O podjeli posla u kući... moj muškarac može doći u kuhinju samo jesti, ja trčkaram oko njega...tako sam odgojena. Doduše bilo bi mi drago da netko ide samnom na plac, da mi pomogne nositi a i plačati...no to je već druga priča.Svejedno mislim da o tome treba odlučiti par , a ne okolina. Bitno je da su oni zadovoljni svojim ulogama u toj zajednici.
    Uf, baš sam te zagnjavila ! Sama si kriva - tražila si da se izjasnimo !
    Pozdrav

    avatar

    03.02.2008. (17:58)    -   -   -   -  

  • Anara

    Anchi, napisali mi komentar i poslali, a on nestao u svemiru... I kaj sad da ponovimo, istina nebu doslovce isti!

    Da se kralo i privilegiralo i da se tako nastavlja već i vrapci zbore! Al niš od vike! Zakaj? Ovaj narod zaslužuje da ga se dere jer misli da se to njega ne dotikavle. Uskoro bumo postali država prava kakti ulaskom u Europu. I u Europi država prava isklljučuje pravdu. Dakle sralo i kralo bu s i dalje kak i u Europi. Bu Berluskoni dobil po prstima kaj se malo potkožil onak mimo zakona? Nebu, bu oslobođen zbog nedostatka dokaza ili nekaj trećeg - kak pri nama! Narodu se gade privilegirani i svi bu ju to rekli kad ih pitate kaj misli o našim političarima! Isti taj narod bu glasal za one kaj si delaju privilegije! Zato nam je jedino preostalo zvređati narod! Dakle koliko je ovaj narod glup nema mjere! Narode jebem ti mater što si i nas koji mislimo povukao u glib! Ovaj narod je moralno i etički još davno odumro! Zato smo apatridi! A zato bu nas jebala država!

    Žene i muškarci u Rvata su u odnosu kak Crkva propovijeda: rasplodnice i mužjaki! Drkađijska popadija drže obavezne tečajeve prije crkvenog vjenčanja! na kojima bi pozavidio svaki komičar! Ženi popadija daje čast da drži tri kuta u kući, a pride mora biti i bespogovorna davateljica pičke kada se mužjaku to prohtje jer njen je zadatak i da rađa male Hrvate. Što više to bolje. Jen godišnje! Mužjak je "glava" obitelji, vođa i učitelj, neprikosloveni gazda! Pokoju šamarčinu babama Crkva smatra nestašlukom ispižđenog gazde obitelji jer nije donela pivo dok je gledal tekmu u kojoj je naša reprezentacija zgutala par golova, po običaju! Ne smije se dirati u hrvatsko domoljublje što je dužnost mužjaka da ga širi! I opet smo na istome; ovaj narod je definitivno glup kad prihvaća crkvenu doktrinu dominacije mužjaka! Jebeš svijet u kojem su mužjaci dominantni, a babe rasplodna služinčad! Ovaj tekst je pisao muškarac iz naše komune!

    avatar

    03.02.2008. (19:17)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Nikad ne uplačujem nikakve novce za humanitarne akcije, jer znam da ne ode u prave ruke; više sam za one akcije kad odeš i odneseš nekome nešto potrebno. . .prije par godina kupila sam vreću brašna, bilježnice i još neki školski pribor, stala pred kuću i istovarla jednoj obitelji( i danas mi ta osoba kaže . . .nikad neću zaboravit onu vreču brašna) potrebna je samo sitnica ponekad da bi nekome pomogli. . .evo toliko i pozdrav

    avatar

    03.02.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • pipi duga

    Sve si to super rekla,svaka ti na mjestu...a što se tiče komentara odande dođođ slažem se s tobom u potpunosti,i napisala sam tamo malo duži komentar. meni je baš seksi muškarac od 190 KAKO PEGLA,PA IMAO I ROZA PREGAČU :))))

    avatar

    03.02.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • pipi duga

    Anara,svaka čast!

    avatar

    03.02.2008. (20:56)    -   -   -   -  

  • borivoj

    od to svašta nešto, odabrao sam nešto i nije loše.
    pozdrav, boro :-)))

    avatar

    04.02.2008. (08:24)    -   -   -   -  

  • little bluestar

    Anchi draga, slažem se s tobom, ali vjeruj mi u državnoj upravi, a naročito na sudovima tajnice i službenici nemaju pravo na nikakvu obleku ni bilo što slično, nemoj brkati to s Saborom i visokim gradskim služenicima i njihovim tajnicama, koji očito i mogu putovati na kubu i imaju pravo na obleku.
    Ove humanitarne "navodno" akcije su najgori način pljačke...a što uopće reči.
    A muško-ženski poslovi....pa ja cijenim muškarca koji pomaže u kući, ai isto tako sama znam popraviti poneke stvari u kući sa šarafcigerom....no sve to ima svoje granice...ja svom mužu ne bi dopustila da si natakne rozu pregači i pegla...može peglati, ako ja moram nešto drugo obaviti, može kuhati, ali da ću se ja "odmarati", a on će u roza pregači peglati..ne bi išlo.
    Do određene granice je sve ok, ali moje muško mora biti muško, a ja ipak žensko, pa ne ću baš ja štemat i bušiti zidove, a on će prati veš. Pa i samom konstitucijom tijela žene su fizički slabije, pa neke stvari nam baš i nisu "moguće" za napraviti....
    Ugl. ne slažem se ni sjednom od vas dvije, postoji neka sredina....i ja i on možemo obavljati sve poslove ali do neke mjere....da ja ne glumim rambo ženu, a on muškića u roza pregačici!!!

    avatar

    04.02.2008. (09:46)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    što se tiće humanitarnih akcije, nije da baš vjerujem da sakupljen novac ode tamo gdje mu je bila namjena, zato kad god mogu pomažem ali tako da npr. ono što sam namjenila pokloniti odnesem tamo gdje je to potrebno, lako se to sazna a osim toga i u našoj blizini žive ljudi i djeca kojima je prijeko potrebna pomoć, pa onda daj tu pomoć....
    a muško ženski odnosi neću previše samo bi htjela istaknuti da mog supruga nije sram objesiti veš kad ja to nestignem niti je mene sram pokositi travu kad on radi, to nije svakodnevno ali da uzajamna pomoć treba biti to stoji. A ono što kaže Svašta, ali... da nam je neko poželjniji u odijelu a ne manduri, ima donekle pravo. Pa zar i mi nismo poželjnije sriktane nego s majicom s ostatkom graha, flekavim hlačama i komadićima tijest u kosi....
    A za rozu pregaču ne bi se bunila ako bi prao suđe a ispod nje nenosi ništa, svašta bi mi tada palo napamet.....vama ne bi...

    avatar

    04.02.2008. (12:45)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Pa ja sam malo pročitao tvoju desnu stranu i našao među velikim muškarcima blog Malisa. A jest ti veliki !!!

    avatar

    04.02.2008. (18:11)    -   -   -   -  

  • ravencrow88

    ma ja sam previše skeptičan prema svim tim humanitarnom akcijama...
    a što se tiče bloga, nemam uvijek vremena da pišem...

    avatar

    04.02.2008. (20:41)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    @N@ DEJMONčitajuči moju desnu stranu bloga vidiš da je "Mališa" za mene velik.
    Rugaš se.
    Za tebe je "Mališa" mali a koliki si ti kad te nema na desnoj strani?

    avatar

    04.02.2008. (22:03)    -   -   -   -  

  • uglavnombezopasna

    Hm,humanitarne akcije...pa,ja se u vecini trudim sudjelovati i svjesna sam cinjenice da
    se svi na tim akcijama bogate,a najmanje oni koji trebaju.Ali jednostavno se uvijek nadam
    da ce barem dio doci do onih,do kojih treba.A i mozda,ako se vise novaca prikupi manje ce
    se oni nakrasti,a i malo me pece savjest,ako vidim reklamu i ne nazovem,
    jer sto mi te 3,44 ili 5 ili 6kn znace u zivotu?Nista,ali nekome mogu puno znaciti.Zar ne?

    A sto se tice musko-zenskih poslova,mislim nismo u 17.st. takve stvari uopce ne bi trebale
    postojati jer sto znaci muski posao,a sto zenski?Nekada zene nisu imale pravo glasa,znaci li
    to da su bile manje vrijedne?A muskarci koji rade takozvane zenske poslove,jesu li i oni manje
    vrijedni,manje muskarci?A sta je sa muskarcima koji zive sami i moraju raditi te poslove?
    Jesu li i oni manje muzevni ili su samo sposobniji od drugih i nisu mamini sincici koji su
    navikli da ih netko sluzi.

    Nema te dugo kod mene?:)
    Pozdrav ti ostavljam...

    avatar

    04.02.2008. (22:04)    -   -   -   -  

učitavam...