Komentari

cheshirecat.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • dmj

    Puno točkica, sejo........
    A stope... Jesu li to tragovi zlih ljudi koji su sred kupusa iscipelarili nekog jadnog, zalutalog vola? Pa ih sad Jezebel Holmes istražuje zaogrnuta škotskim plaštom i s ugaslom lulom u kutu usana...
    Ili je možda snijeg uistinu zapao samo da se jasnije vide tragovi zvijeri, ko što onaj Crnogorac reče, a te stope su žig, Killroy was here, znamen neke beštije koja nam je odnijela kakovu beznačajnu, nepaženu sitnicu, ukradenu ovlaš i spremnu za šanersku prodaju ispod cijene u lokalnoj birtiji?
    Neko malo rabljeno srdašce, recimo?

    avatar

    02.02.2008. (19:15)    -   -   -   -  

  • *jezebel*

    pa kad sam tockasta :)... tri mi ovaj put nisu bile dovoljne...
    stope su ono sto onaj koji cita misli da jesu. s moje strane nema bas neke veze s volom u kupusu (pa i ako ima, onda ce prije biti rijec o ovci), iako mi plast niposto nije stran... doduse, malo mi je nespretno prebacen preko ramena. prezime mi pristaje, nema sta...
    btw... kilroy nije nuzno bestija (cesto mu sami pomognemo da se potpise.), a sitnica ne nuzno beznacajna... ali ima kilroya i kilroya...:)

    avatar

    02.02.2008. (22:13)    -   -   -   -  

  • dmj

    "Gdo je taj Killroy?" - pitao bi Josif Visarionovič, pogrešno uvjeren u jedinstvenost dotične individue...
    "Who am I to blow against the wind?" - dopjevao bi Paul Simon, jer šteta da komentar prođe bez dobre pjesme.
    "Ae." - složio bi se dmj na konstataciju o nenužnoj beznačajnosti sitnice, jer se slaže, ma on se uvijek slaže. Nadasve je nesklon protivljenju.

    avatar

    03.02.2008. (03:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...