Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Marole

    Od ovoga projekta ipak neće biti ništa, doznajemo od izvora bliskog Juri Francetiću. Židovi su uputili prosvjednu notu, kako nam potvrđuje naš izvor, međunarodnom Sudu za ljudska prava u Strasbourgu zbog ovog drskog čina negirajući tvrdnje žitaoca Jasenovca da im je hladno. Židovi su, pozivajući se na Al Gorea, zaključili da se Jasenovčani mogu grijati na struju s tri spirale, a ne, citiramo, izvoditi kerefeke oko mazanja očiju javnosti hipotermijom i siromaštvom, otkopavajući neke stare sjekire. Također, prema izjavi Zorana Vakule iz DHMZ-a koji kaže da su u Jasenovcu i Gradiški Staroj, u posljednje tri, četiri godine odstupanja od prosječene temperature, više za do pet, šest stupnjeva Celzijusovih, vidi se da je dotok plina u taj kraj samo jedna od gnjusnih ekshibicija, stoji u priopćenju. Potsjećamo da se nadležni organi Jasenovca i Gradiške Stare, unatoč svim problemima koji ih okružuju godinama, isključivo bave dovođenjem plina. Naš sugovornik zaključuje da tu nema i ne može biti govora o koincidenciji. Izjavu Francetića, gradonačelnika Jasenovca bilo je nemoguće dobiti. Sada je na Sudu da odluči.

    avatar

    29.01.2008. (13:04)    -   -   -   -  

  • Žavijer

    Isti dan, ako se ne varam, navečer je prikazan The Grey Zone na jednoj od televizija... Hladan, secirajući, krajnje uništavajući,
    i vrlo plinovit... Za referencu.
    Istinabog, ne može čovjek kada je na odgovornoj poziciji načelnika jasenovačke općine
    misliti na sve, ali ovaj put je
    ubo datum s presicom,
    do balčaka.

    avatar

    29.01.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • suzi q.

    Mate, Mate, svi smo za te!

    avatar

    29.01.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • prljava igra (!)

    Glen Or Glenda - Ed Wood, Bela Lugosi

    super film

    avatar

    29.01.2008. (21:04)    -   -   -   -  

  • vjetrasta

    Parafrazirat ću halter skelter i reći You, genious you!!

    Otkuda početi: Lurda Jurak, Crkva koju vodi Isus Krist, rodak Josip, "moja prijateljica" ili možda Ave Maria sa zaglavlja...?
    Oduševljena sam Ugovorom, doduše, kako kaže majka jednog frenda "više odu nego ševljena" ali nećemo sad o tome.

    avatar

    29.01.2008. (21:56)    -   -   -   -  

  • plurabelle

    Jebote, kakav crnjak! Naslov ovog novinskog članka me podsetio na onaj vic u kome Hitler s pratnjom obilazi jedan od svojih logora. Kako je vetar duvao, nešto pepela iz dimnjaka ložionice palo je na rever njegovog kaputa, na šta ga on nervozno pokretom ruke otrese i reče: "Ma, mani me se čoveče!"

    avatar

    29.01.2008. (22:27)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Vjetrasta, hvala, hvala. Što se tiče ovog parcijalnog o-du(še)vljenja, mogu li išta učiniti da tvoj ushit bude cjelovit?

    avatar

    29.01.2008. (23:22)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..maca - bre.

    avatar

    30.01.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...