Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Athena Air

    I kad se sve posloži, na kraju opet balada. Neću reći da mi je žao, jer nije, znam da si se gurnula dalje i osvojila jedan novi vrh i da ćeš uskoro naći neki novi za osvajanje. I zapravo ne ocjenjujemo ovdje ničiju uspješnost ili neuspješnost, jer svi imamo priliku napraviti nešto, cijelog života. Pitanje je želimo li to. Kod tebe to čak nije ni pitanje. Sretno, draga, vidimo se uskoro!

    avatar

    28.01.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    sigurna si da je on pravi za tebe? ako da, zašto se ne boriš? ljubav mi je uvijek na prvom mjestu i zbog nje sam sposobna sve napraviti. zbog ljubavi sam se borila ko lavica i isplatio mi se svaki i najmanji napor...

    avatar

    28.01.2008. (17:43)    -   -   -   -  

  • Olena

    Neću pitati "zašto dižete ruke" jer vi najbolje znate zašto... no junaci, ovi i novi a ni oni stari, ne odustaju od ljubavi nikada... Pozdrav...

    avatar

    28.01.2008. (22:46)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Mene je život naučio da ostavlja onaj tko ne voli, a ne onaj tko voli, ni pod kakvim uvjetima. To je ujedno i indikator te iznimno rijetke, prave ljubavi.

    avatar

    29.01.2008. (10:54)    -   -   -   -  

  • Archie The Nezasitna

    pa ti se vratila :D,a ja odlazim s bloga... Oprosti,ali ovaj post ne mogu komentirati, mučno mi od ljubavi

    avatar

    30.01.2008. (18:42)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    svatko ima svoje razloge, žao mi je što se nisi spremna boriti za pravu stvar, a kažeš da je to-to..

    avatar

    31.01.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • jedna od onih koja tajne

    ista stvar se i meni dogodila. ista. volili smo se al nismo mogli bit više zajedno. i ja sam mislila da ljubav pobjeđuje sve al sad znam da ipak nije. bilo je teško, plakala sam danima, godinama... i danas mi je teško al sad sam sretna uz drugog čovjeka kraj sebe...znam da je bio čovjek mog života a i ja njegovog al nismo mogli bit skupa. drži se...

    avatar

    31.01.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • Šima

    Junakinja si i kad shvatiš da se ne isplati spašavati ono što nema budućnosti!

    avatar

    31.01.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  • Wanda

    Ali nisi junakinja. I svjesna si duboko u sebi da to nije to, inače bi bili skupa. Jedno od vas dvoje je bilo slabo. Odbijam prihvatiti onu floskulu koju jedan partner uvali drugome da, iako se volite najviše na svijetu, ne možete biti jedno s drugim. To je po meni teška pi*darija, koju netko pokušava prodati da vam da na važnosti da ste vi ona prava/onaj pravi, ali zapravo je to: sorry, but jebiga, ali nisi. Ljudi koji se vole i koji su stvoreni jedno za drugo moraju biti zajedno. Sve drugo je zavaravanje i bijeg od stvarnosti. Osjećala sam se ovako kao ti sada. Jednom. I vjeruj mi, ne bih nikad više u životu htjela zavaravati sebe. Ako ti je lakše ovako, samo daj. Najbitnija si u svemu sada ti. Prekidi su dobar period za napadaje sebičnosti:-)

    avatar

    31.01.2008. (15:53)    -   -   -   -  

  • callmesanya

    Naravno da si junakinja. Ne vrijedi se boriti za nešto čega nema.. Nisu bitni razlozi, bitno je to da poslje prekida nema smisla vraćati se natrag jer, kako moj tata kaže, Sanya, ti se možeš pomirit' ali nakon prekida ti ostane čvor.. I to se ne zaboravlja.. Izdrži.. Prvih dana je najteže.. poslje može biti samo bolje.. Pozdrav..

    avatar

    31.01.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  • Mladi u Puli(i u RH)

    da ti zelis biti junakinja ti bi bila junakinja. nemoj samu sebe omalovazavati, a druge uzdizati u nebesa... svi smo mi ljudi. jako je bitno sto mislimo sami o sebi. ti mislis i kazes da je on junak, a jeli on to zapravo?
    vjerujem da si junakinja.
    ciao

    avatar

    31.01.2008. (18:43)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Tu ljubavi nema , oprosti na iskrenosti.

    avatar

    31.01.2008. (23:49)    -   -   -   -  

  • žućo

    :(...nazalost premalo informacija da se moze sta dodati.Ljepo napisano,smrc-najezio sam se,a to nije normalno za mene...Pa ti stvarno volis-zar stvarno postoji nesto sto je jace od ljubavi???

    avatar

    01.02.2008. (13:49)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    01.02.2008. (17:27)    -   -   -   -  

  • wonderfullight

    od ljubavi je jača samo Smrt, ali ona tu ljubav učvršćuje, nikada je ne slomi. čovjek koji nikaad nije volio, nije zaslužio ni smrt, već da se pati u ovoj agoniji koja se zove Život- sam i otuđen, poput povodljivog pepela

    avatar

    01.02.2008. (19:07)    -   -   -   -  

  • walkingcloud

    Jesi. Ti si junakinja novog doba. No, ima i tragičnih junaka, koji nakraju ostanu bez duše, a dobili su cijeli svijet zauzvrat.
    Čuvaj se te prevare. Meni je uzela previše.

    avatar

    02.02.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    skroz zanimljiva perspektiva...

    avatar

    02.02.2008. (23:34)    -   -   -   -  

  • qaya

    Draga moja, to je pismo osobe bez posebnog iskustva u zivotu koja je mozda uspjesna (materijalno) ali svakako nije junakinja. Junaci se naime bore, mnogi do smrti, a zato su i junaci. Ima nekoliko poslovica (a one samo dokazuju da nema nista novo pod suncem tj. mnogi su prosli ovo sto ti prozivljavas) a vazno je da: ''Gdje ima volja tu je i nacin''.
    Tvoje pismo je samo romanticarski pogled na ''pravu ljubav za cijeli zivot''. A ostaje istina da su samo nezavrsene, nerealizirane, ljubavi-prave ljubavi. I takve nas zderu do kraja zivota. Tako ce tebe i ova, mada ces uskoro (i godina dvije spadaju u taj vremenski period) sresti novu ljubav. Nekog s kim ces ''moci'' zivjeti i, j'b ga, nakon nekog vremena i potrositi tu novu ljubav bas tim zajednickim zivotom. I zato glavu gore, niste vi jedan za drugog. To je samo jedna nesretna ljubav koja ce samo zbog te cinjenice u tebi ostati i prava ljubav. Steta

    avatar

    03.02.2008. (13:05)    -   -   -   -  

  • Taajni svijet

    Ljepoto, volim te... i zato što te volim... povlačim se...
    Ljepoto, znam da me voliš i zato što me voliš... ostavljaš me...

    ne treba više ništa reći, sve je ovdje jasno, i tebi, i njemu, i meni, i...

    avatar

    03.02.2008. (20:42)    -   -   -   -  

  • Just As I Am

    Nekako razumijem i tvoju perspektivu...
    Da, treba se boriti, ali znati i kada je kraj toj borbi.

    avatar

    04.02.2008. (12:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...