Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • aquaria

    Lijepo da si to stavila sister, sad znam da uopće nisam u depresiji, samo sam na tri pitanja razmišljala da li da stavim ono za jedan bod ili ne, dakle imam 1.5 bodova od 63 i idem dalje pjevajući :D Moram samo napomenuti da pod C uopće ne nude normalan odgovor. Ako se i jesam kod nekih pitanja kolebala, ni slučajno se ne doživljavam neuspješnom osobom, a ovdje se implicira da se u najmanju ruku osjećaš takvom, kad je za nula bodova odgovor: Osjećam da sam neuspješna osoba. A tebi će ubrzo biti bolje. I baš sam znatiželjna što ćeš imati za reći kad jednom budeš imala dvoje ili više djece ;) Pusa!

    avatar

    27.01.2008. (12:47)    -   -   -   -  

  • nema me

    eh, ja imam 4 djece, sad bih malo uživao u sexu, jel to u redu?:)

    avatar

    27.01.2008. (16:33)    -   -   -   -  

  • želimo dijete

    molim te,vrati se na blog ŽELIMO DIJETE
    I PROČITAJ PAŽLJIVO SVE.
    I GORNJI POST!

    avatar

    27.01.2008. (16:35)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Eto, meni kaže da sam razdražljiva i imam puna 3 boda na K :))))
    Pa nije ni čudno da malo poludim s vremena na vrijeme posebno kad su mi klinci stalno bolesni i vrtić smo zadnji put za ozbiljno vidjeli još prošle godine :)))))
    Ti se ništa ne brini, to je prilično normalno da te malo pere depra, i mene uhvate takvi periodi, sve je to za žive ljude tj žene :)))))

    avatar

    27.01.2008. (18:45)    -   -   -   -  

  • Redakcija Jučerašnjih novina

    Cure, polako. Ne žurite! Kaj vas briga tko što govori, a vi odrađujete? To je tak. Djaca i kuća traže mnogo. Ako želite red i čistoću onda padate s nogu. To je tak. Kradite vrijeme za igru i smijeh. Eto to nestane nepovratno. Ostalo ide kako treba biti. Kad odrastu dolazite na red. Dobro je Creativa rekao. Nikad nije kasno. Ako imate starce da uskoće, odlićno, ako ne uzdajte se use i u svioje kljuse. S tim da je vaše kljuse i partner. Imam odraslu djecu i mama sam na poziv i svejedno vidim kak su umorni. Ovo vrijeme opet traži na drugi način više. Veliš da si bivša apstinentica. Imam post, poslušaj i budi sadašnja! Pozdrav!

    avatar

    29.01.2008. (17:40)    -   -   -   -  

  • slaven178

    o, plodio bi se ja i množio, ali mi se ne prima

    avatar

    29.01.2008. (21:52)    -   -   -   -  

  • *****

    Baš ću sad ić ispunit taj test da vidim kaj će meni reć... Inače, šaljem veliki pozdrav malom anđelu koji me uvijek razveseli predivnim okicama kad dođem na ovaj blog. :)

    avatar

    01.02.2008. (16:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...