Komentari

endimion17.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Vidjeti viđeno

    a tebe skroz ne kužim.... tražim slike i iskočiš ti a od slika ni traga... Halo - odaberi drugu kategoriju... ili je to jedini način da te netko posjeti??? Ne kontam

    avatar

    26.01.2008. (19:55)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    @Vidjeti viđeno: Članak je u seriji članaka koji se jako dotiču industrijske fotografije. I svaki članak ima velik broj linkova na visokorezolucijski arhiv NASA-e.

    avatar

    26.01.2008. (21:12)    -   -   -   -  

  • Jasan Jezik

    Izgleda da je upravo ta zastava najintrigantnija siroj publici, svi je nesto icekuju. :D
    Me 2...
    Mene interesira, nevezano za ovu temu, je li ti ikad palo na pamet progovoriti o circle cropovima?

    avatar

    26.01.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    @Jasan Jezik: Ma ta zastava je glavni argument, a najgluplji je. Doduše, ima jedna kvaka s tim. No o tome kasnije. :)
    Krugovi u žitu? Nije. Ne znam previše o tome i ne spada baš u pseudoznanost. Vidim to kao društveni fenomen i nekakvu vrstu umjetnosti. Ne znam, ako osjetim da ima potrebe, osvrnut ću se i na to.

    avatar

    27.01.2008. (00:54)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Mozda nesto za religiozne "believere": Ne znam dali ti je poznata "Specola Vaticana" ili "Papina zvjezdarnica" u Castel Gandolfo. Iz tog observatorija je tadasnji Papa Paul VI pratio spustanje Apolla 11 na Mjesec i nakon spustanja astronautima poslao poruku, blagoslov i cestitke. I zastava Vatikana je bila gore. Nakon zadnjeg spustanja Apolla 17, donio ju je Papi natrag sam zadnji covjek na Mjesecu Eugene Cernan sa jednim kamenom sa Mjeseca kao poklonom od americkog predsjednika. Zastava i kamen jos uvijek stoje u muzeju tog starog vatikanskog observatorija uz natpis: "Simbol napora covjecanstva i nade za mir medju narodima".

    avatar

    27.01.2008. (03:37)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Znam da sam ostavila komentar kod tebe, sada ga nigdje ne vidim, niti u blog editoru niti kod tebe..:)..gadne vizije sada imam u glavi, ali te opet moram pohvaliti..meni su neke stvari još jasnije dok čitam tvoje postove..:).

    avatar

    27.01.2008. (20:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...