Komentari

toncitadic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • veneraukrznu

    Još će kazalištarci puno puta izići na bis :)

    avatar

    22.01.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  • nažigač

    A ja mislio: razgovor s Mikijem Bandićem i Jakuševcu. To bi tek bio pravi razgovor! Što se tiće EPH, gadnu si jabuku zagrizao, Tonći. Gadnu...

    avatar

    22.01.2008. (14:31)    -   -   -   -  

  • turimti

    ...Zašto od 2004. do danas nije provođen ekološki dio ZERP-a?
    Zašto već 2004. nije donesen Zakon o Obalnoj straži i plan njenog opremanja?
    Zašto od 2004. do 2008. nije sagrađena barem polovica ribarske flote i veletržnica ribom?
    Zašto nitko iz Vlade ne može jasno reći koliki je ekološki održivi maksimum izlova ribe u Jadranu i koje su vrste od dna?
    Zašto glavni tajnik UN nije na vrijeme upozoren na neutemeljene pritiske iz EU, te na nelegalno slovensko proglašenje Zaštitne ekološke zone?
    Zašto nije pronađeno trajno rješenje o morskom razgraničenju sa Crnom Gorom?
    Jer bez svega toga je primjena ZERP-a od 1. 1. 2008. samo dobra kazališna predstava! točno!kazlište za nepismene...dragi moj propali saborniče; pravo je pitanje -zašto smo pogasili tvornice ribe, rasprodali flotu ribarskih brodova, zašto nismo izgradili nove brodove, zašto smo odustali od naplate koncesije talijanskim ribrima...
    i,ja šetam komižom pa pričam s ljudima koji dosta toga znaju. zašto je neptun propao?! zašto predsjednik ceha ribara božanić se kurči po tv, a imao je 20% dionica u propalom neptunu. zašto je brod edi prodan da bi danas vozao turiste.
    jedan bivši diretur tvornice mi kaže kako su u titino vrijeme talijani plaćali 250 milijuna? godišnje za dopuštenje ribolova u jadranu.zerp je sviranje nježniku. koliko je interesantan za ovu zemlju vidljivo je po tomu što ni ta tema nije ti pomogla da uđeš u sabor.
    veletržnica u rijeci je dokaz naše gluposti.svi imaju svoje restorane i svoje prekupce.kaj će im tržnica?!
    ako je zerp kurčenje, a jeste izgradimo brodove ala sardina 1, budimo brži od talijana, izgradimo brodove obalne straže ...u titino vrijeme najela sam se skampi , lice sa talijanskih brodova koje su pohvatali ondašnji graničari. ovi danasnji ne bi uhvatili ni staru babu sa sveca...oladi dečko.budi pametan...

    avatar

    22.01.2008. (14:36)    -   -   -   -  

  • Kanye

    Pogledajte slovensku stranu o ZERP-u.... http://tratina.myminicity.hr/sec

    avatar

    22.01.2008. (14:46)    -   -   -   -  

  • slaven178

    jebe mi se za ZERP, zanima me homo-brak!

    avatar

    22.01.2008. (21:09)    -   -   -   -  

  • duršlag

    Napokon da netko pametan objavi cijelu kronologiju tog j......ZERP-a,jer vlada oćito ne namjerava govoriti o svojim kiksevima.Stalno na slovenskoj TV slušam kako smo nevjerodostojni što se preuzetih obveza tiće.S druge strane slušam Sanadera kako tvrdi da je ZERP naše neotuđivo pravo.Sad je jasno tko laže , a tko govori istinu.Sanader zbog HSS-a govori ono što govori,a ovi iz HSS-a zbog biraća traže ono što vjerojatno znaju da je nemoguće,jer su nas Sanader i ekipa uvalili u govna do vrata sa saborskom odlukom iz 2004. gdje piše da se ZERP neće primjenjivati na zemlje EU.Taj isti Sanader je pokojnog Račana razapinjao zbog potpisa na neki papir nakon sastanka s Drnovšekom, koji su Janezi nazvali :Sporazum o razgranićenju na moru, a ovo sad je puno veći gaf i nikome ništa.Kad već toliko želimo za stol s tim europskim mustrama,onda im bar nemojmo dozvoliti da nas zbog naše gluposti prvo dobro popljuju pa da nas onda tretiraju ko najzadnje smeće.Koga vraga nismo već davno sklopili Ugovor o ribarenju,gdje bi jasno definirali pod kojim uvjetima i kada netko može haračiti po našem moru?A što se tiće tvog neizbora za Sabor,smatram da si se kandidirao u pogrešnoj izbornoj jedici,gdje pametni ne prolaze.Što se pak tiće komentara stanovitog lika pod nazivom "turimtikitu" gdje te zlurado naziva "dragi moj propali saborniće"možda nije ni svjestan koliko se sada tupana domoglo stolca u Saboru i koliki od njih neće beknuti za cijelog mandata jer naprosto nemaju svoje mišljenje.A i da imaju ,koja korist od toga..

    avatar

    23.01.2008. (00:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...