Komentari

cinnamonandincense.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Shady Jane aka John Wayne

    tafan. ovo je bilo skeri.
    ja sam se uvijek bojao da imam skriveni podrum u kojem zivi bice boje bijele kave slicno lordu voldemortu, samo nema nos nego ima usta velicine tanjurica za kavu, iz kojih su virili nekakvi ljigavi mali zubi. nema niti jedne dlake na sebi, i naborano je kao novorodjence. ima nekakvu poderanu zelenu tuniku i fleke od hrane s prednje strane.
    mislila sam da se moze kretati kroz zidove, pa sam imala upaljeno svijetlo i jos sam se bojala zaspati jer sam ga nekoliko puta sanjala, a bilo je jako grozno, jer nije mogao govoriti i stalno je stenjao, ali onak koda ga nekaj boli.

    neznam dal se sjecas, ali kad sam bila djetec, isla sam stalno kod bake na spavanje. to je bilo zato sto su baka i deda u gradicima bili umorni od toga da spavam s njim u sobi, i starci, pa su me slali u goricu, jer sam bila uvjerena da me tamo to nesto nece pronaci.

    kroz vrijeme sam se (samoterapija:/) uvjerila da mi on zapravo nece nista, nego da jednostavno zivi u mojoj kuci. kad sam vec bila drugi razred, izmislila sam cijelu pricu o tome zasto sam ga ja vidjela da postoji, a drugi nisu. dio teorije je da, iako vise ne sanjam to, on jos uvijek tu zivi, samo ga ja ne vidim jer sam postao previse odrastao. djeca ga vide samo kad su umorna.

    ono sto je fascinantno je, sto je moj buraz to nesto nazvao Prajmf. imao je mozda dvije godine kad je poceo govoriti da je pod njegovim krevetom prajmf i da je tuzan jer je nesto ukradeno. bez brige, tad jos nismo znali za lotr :)

    avatar

    20.01.2008. (14:33)    -   -   -   -  

  • Shady Jane aka John Wayne

    a sad sam odlucio ostaviti kwl normalni komentar.

    zasto pobogu tvoja majka misli da ti treba puder u boji? oke, jesi malo blijed, ali to je onak, aristokratski blijed. kao vampir. to je onak dio tvoje osobnosti. hm. sad sam se sjetio svoje majke. danas je dobar dan.
    dobio sam hranu. pravu hranu. i nitko se nije derao na mene jos od pol jedan.

    uputstva su uvijek retardirana. za sve. ja ih izbjegavam citati, tako da propustim vazne funkcije razlicitih stvari.
    recimo, nisam do prije 3mj znala da mogu stavit sifre na slike, tj, znala sam da moj mob to moze ali nisam znala koj je tvornicki kod pa nisam to mogla koristiti. a onda sam nasla uputstva. u njima pise da ako stisnem zovi, to pokrece naredbu koja se zove zovi, i pogodi kaj se tad dogodi. mda.
    jedina uputstva koja sam procitala iz cistog mira bila su ona od kalkulatora. volim svoj kalkulator.

    pederu, doci cu kod ti. danas. samo nisam dugo jeo do danas pa mi je muka.

    avatar

    20.01.2008. (14:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...