Komentari

candyshop333.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mala garava

    Ima jedan stih crvene jabuke koji uvijek ali baš uvijek takne u srce i danas nakon 6 godina kad san prebolila kad san krenila dalje taj stih podsjeti na nešto:uzmi me kad hoćeš ti,bar mene možeš uvijek imati.. Bila san tu za njega kad niko nije bija,kad je bilo svako stranje,kad ga je policija vatala jer ga je bivša prijavila za zlostavljanje i on je nakon 6 godina otišao nakon samo jedne jedine glupe rečenice,ti znaš da ja tebe volin... I napravija je opet istu glupost iza koje je jednom zauvijek bilo gotovo. Ali kažu naši stari u svakom zlu neko dobro . Ta priča od 6 jebenih godina otvorila je jedna nova vrata jedne nove priče koja mi neda mira noćima i koju san ja ovaj put zasrala do kraja... I da mogu vratit vrime dala bi sve da prominim to šta san zasrala. Imala sam priliku da nesuđeni postane suđeni,ali ja san i ovi put pobigla ća... Eto mala volila bi da se ćešće javiš:)) Ma može i na mail ako oćeš... Pusica

    avatar

    20.01.2008. (16:12)    -   -   -   -  

  • jon snow

    Bok malička.
    Mislim da se nemaš kaj sramiti svojih gluposti. Svi mi izvodimo veće ili manje gluposti.
    Žene starije 10-20 godina od tebe rade pet puta veće gluposti i to inteligentne žene.
    U proteklih pola godine sam i ja upadao u razne glupe situacije, doduše ja nemam opravdanje da je mene vodilo srce umjesto razuma, ono što je mene vodilo nalazi se ispod srca.
    Ono što je tvoja prednost je da si ipak još na početku života kada i je najbolje prolaziti kroz takve gluposti.
    Pogledaj o čemu si pisala prije dvije godine, vjerovatno su ti sada smiješne neke tadašnje velike patnje. Djeluješ mi dosta zrelije.
    Sa Slavoncem će vrijeme učiniti svoje, ako nečete imati kontakta to će biti i prije nego što misliš. Kao što si rekla nemaš ni vremena ni volje da se opterečuješ sa pizdarijama.
    Ako mene pitaš Crvena Jabuka ionako i nije neki jebački band.
    Drži se. Čitamo se negdje u travnju ili svibnju. ;)

    avatar

    21.01.2008. (22:29)    -   -   -   -  

  • °mademoiselle K.°

    je imas mozda msn?
    aj volila bi da se cujemo..hehe
    moj ti je ramona-ri@hotmail.com
    pozZ

    avatar

    23.02.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...