Komentari

timotej.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Timotej

    Zadnjih godinu-dvije vrlo često sam se vraćao kući poslije 22h i kasnije. Radim do 16h a u popodnevnim satima sam na raznim informatičkim seminarima/akademijama koje pohađam kako bih lakše položio odgovarajuće certifikate (Cisco, Microsoft, CompTIA...). Zadnja dva mjeseca sam malo predahnuo, ali u ponedjeljak mi počinje još jedan takav višemjesečni seminar. Blogove i forume koje volim pratit ću koliko stignem, a vjerojatno ću nastaviti i s ovim blogom. Uostalom, odskenirati ili prepisati poneki citat nije teško niti oduzima previše vremena. A nekoga će možda potaći da pročita cijelu knjigu ili bolje prouči autora dotičnih riječi. To mi je glavni motiv. Pozdrav svim dragim blogeri(ca)ma! :-)

    avatar

    18.01.2008. (18:09)    -   -   -   -  

  • leticia

    U mnoštvu puteva nije lako razaznati pravi....kako ne biti skrupulozan, niti biti preuzetan.
    Grijeh da me ne baci u tjeskobu, ili grijeh da ne uzmem olako....Istina je da se po našoj reakciji vidi u koga se zapravo pouzdavamo, kao što kaže ovaj tekst. Ponekad je tako teško razlučiti što je grijeh, što pak nije....Netko će trčati svaki čas na ispovijed ne što je uvrijedio Boga, nego da izbjegne Njegovoj pravdi...opet radi sebe, samo radi sebe. Kad ne znamo, a često ne znamo- dobro je stati, moliti, osluškivati....ne predavati se nikakvim krajnostima.
    Timotej....nedostajat ćeš nam, ali tako je kako mora biti. Vjerujem da ćeš za blog nalaziti vrijeme, kao što i kažeš, na korist drugima. Neka te Bog vodi u svemu što radiš. Želim ti da uvijek slijediš volju Njegovu.

    avatar

    18.01.2008. (20:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...