Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Lugarka

    A da odmah probaš s hranom? Ono što unosimo u organizam odražava se na vanjski izgled kako na ljude tako i na životinje. Kapsule? ccc čemu to ako već imaš prirodno? Maslinovo ulje pa nema zdravijega od toga. Nego vidim da bi napravio sve za malog psa pa ti umjesto da ga kupaš u šamponu koji sadrži više štetnih tvari (koje mogu samo naštetiti koži) nego učiniti dobro, savjetujem da si nabaviš knjigu "Čistoća je pola bolesti" - Pat Thomas.
    Iznenadit ćeš se koliko štetnih tvari koristiš u kućanstvu, koliko štete nanosiš svojoj bebi, pa i samom sebi, evo što piše na koricama te knjige:
    "Svi želimo biti čisti i njegovani te živjeti u zdravu okruženju.
    Peremo, trljamo, ribamo, dezodoriramo i dezinficiramo sebe i svoje domove u želji da budemo zdravi i otporni.
    No je li to uistinu siguran način?
    Šokantno je da većina proizvoda koje upotrebljavamo za osobnu higijenu i čišćenje svojih domova sadrži vrlo otrovne sastojke, za koje je dokazano da, između ostaloga, uzrokuju hormonalne poremećaje, psihičke tegobe, neplodnost i oštećenja fetusa ili rak.
    Knjiga ČISTOĆA JE POLA BOLESTI donosi detaljan prikaz uobičajenih sredstava za čišćenje: što sadrže, kako se prodaju i kako se pretjeruje u njihovoj primjeni. Govori o tome kako štetni sastojci ulaze u naše tijelo kroz kožu i respiratorni sustav.
    No pruža nam i dragocjene savjete o tome kako možemo smanjiti svoje izlaganje štetnim sastojcima te upotrebljavati prirodna sredstva.
    Ovo je knjiga koja bi se morala naći u svakom domu."

    avatar

    18.01.2008. (12:33)    -   -   -   -  

  • MojPasSigmund

    Ovaj šampon je provjereno dobar...nema greške.
    Knjiga...dodajem ju na popis knjiga koje želim imati.;)

    avatar

    18.01.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Mislim da je maslinovo ulje pun pogodak - i uvjerena sam da je mali pas alergijice "pokupio" na livadi, a ne hranom...:(((
    Neka čim prije ozdravi; a ne sumnjam uz gazdu kakav si Ti! Znam da će biti dobro, jer sve do sada si sve odlično uspio - pa ćeš i alergije - otjerati...Makar i snagom volje - Tvoje i maloga psa...
    Ne, nikada neću zanemariti maloga psa - ona ima posebno mjesto u mom srcu i u mom životu....Kao i Tvoj wuf u Tvom, iako beskrajno voliš i ostale članove obitelji...Zar ne?!
    Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    19.01.2008. (01:37)    -   -   -   -  

  • Šnauceri

    O, pa mali pas ima i dalje problema. Sve sam ti rekla o alergijama, teško je otkriti uzrok, pa stoga i liječiti. Ako vrijedi za ljude, vijedi i za malog psa. S obzirom da sam ja alergičar i liječim se dugo, najbolje rezultate postižem podizanjem imuniteta. A u vrijeme ambrozije stručnjaci kažu da mi alergičari trebamo svaki dan prati kosu i obavezno robu koju smo nosili taj dan na pranje, jer čemu tablete i zatvaranje u kuću, ako smo ušli u kuću s milijun zrnaca ambrozije ili druge napasti na glavi i omiljenoj majici. :)))
    Mali pas, samo hrabro.
    Pozdrav

    avatar

    19.01.2008. (09:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...