Komentari

inspektorclouseau1.blog.hr

Dodaj komentar (39)

Marketing


  • koliko tuge u ovome svijetu

    Ne šminkam se, osim za posebne prigode. Slažem se s tobom, žene nisu toliko dobri vozači. Iako ima nas da i jesmo, no žene su mnogo pažljivije tijekom vožnje od muškaraca-ali to si i sam već rekao.

    avatar

    17.01.2008. (23:56)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    haha ja se ne šminkam tijekom vožnje il sl, dapače koncentirana sam na vožnju, nikad nisam imala problema s vožnjom, čak mi nikad nitko nije potrubio, osim u autoškoli lolll :) al to je normalno ne? mislim da sam imala dobrog instruktora, ne bih rekla da su žene lošiji vozači od muškaraca, već bih rekla da su neke osobe bolje, neke gore, to ne ovisi o spolu, već o osobi, biću...

    avatar

    18.01.2008. (03:49)    -   -   -   -  

  • trill

    Sviđa mi se kako si postavio stvari :)
    Baš sam jučer dobila zgodan vic na tu temu, ustvari više kao misao dana. Kaže otprilike ovako:
    Da bi smanjili broj nesreća na cestama
    muškarcima treba zabraniti uzimati alkohol
    a ženama...
    ........................benzin.

    :))))

    avatar

    18.01.2008. (09:05)    -   -   -   -  

  • tratincicamala

    Hm...
    sad bi se upustila u raspravu,ali kako dam prvi put ovdje...sa smješkom ću ostaviti lijepi pozdrav...na kraju krajeva ima istine u tomešta pišeš... ; ))

    avatar

    18.01.2008. (17:16)    -   -   -   -  

  • wiseguy

    sjećaš se one amerikanke koja je spalila blok motora na rentacaru jer je cijlo vrijeme u prvoj vozila... ili jedan moj kolega koji je polomio obje osovine na vectri jer se zabio u šljivu sa 140, njemu ništa... ima dobrih na obje strane, a loših još više

    avatar

    18.01.2008. (19:15)    -   -   -   -  

  • Elyca

    jednom je moja prijaateljica, bezobrazno uletila s autom ispred jednog tipa! Kad nas je stigao na idućem semaforu...kroz prozor nam je davao mote prstom u glavu...valjda je značilo . "pa da li si ti normalna?"
    Moja je prijateljica, polako otvorila prozor ...izbacila svoju lijepu glavicu kroz njega i na sav glas rekla:
    - Šta je??? Al' ne vidiš da sam plavuša!!!!

    avatar

    18.01.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Ne znam kako na kriminalistici nisu naučio notornu stvar. Pravo žensko nema smisla za orijentaciju ni koliko je crno ispod nokta, a rikverc je ženi misao imenica i doviđenja. Nema dalje, sa šminkom ili bez nje.

    avatar

    18.01.2008. (22:44)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Da, imbecilnost nije stvar spola. :)

    avatar

    19.01.2008. (00:04)    -   -   -   -  

  • Genijalni Ud.

    Draga mislim da nas netko slijedi.
    Gdjee, tko?
    Pa iza nas, pogledaj u retrovizor.
    Al dobra mi je frizura.

    Naravno da ne mislim ovako, statistički gledano mlade žene prouzroće 30& manje nesreća od maldih muškaraca, a iza 55 godine taj je broj jednak. Dakle žene su sigurnije na cesti, osim za sbe kad se odluće bacat u more.

    avatar

    19.01.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • dozvola za osmijeh

    ...ali zato vas žene vrhunski "vozaju".....

    avatar

    19.01.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    naravno, ovaj primjer to najbolje pokazuje

    avatar

    19.01.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    slažem se s tobom. nekad me sram kad vidim kako pripadnice moga spola voze. pitam se tko pušta takve koze na cestu. naravno ja tu ne spadam. ja im vičem glupe babe :)

    avatar

    19.01.2008. (18:38)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    A činjenica je da ima i smotanih žena i smotanih muškaraca za volanom. Pa, ako su već muškarci nešto spretniji, žene, kao što si rekao - voze sigurnije. :-)

    avatar

    19.01.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  • greentea

    dakle, dragi kluzo, ti zaista znaš svašta,ali o ženama ne znaš ništa! ne nasjedamo mi na te muške spike. vi ste uvijek lijepe i slično!
    razmisli. zašto gubiti vrijeme na šminkanje prije vožnje, kad i u kolima postoji ogledalo! E!
    to je ipak stvar ekonomičnog utroška vremena kojeg nikad dosta jer se svemir širi i vrijeme zaista ubrzava! nije to nešto što se nama ženama čini! to je fakat! svaka žena koja to jeste svjesna je da njezine trepavice moraju dosezati do zvijezda! moraju! dakle, maskara obavezno!
    a položaj mjenjača...mjenjača...hm...je li to ona šipka što viri bez veze između dva ugodno bliska sjedala i ometa kontakt? e, o tome nemam mišljenje....zasad. :)))))))))

    avatar

    19.01.2008. (23:27)    -   -   -   -  

  • blues sveženski

    ja ka žensko za volanom, kad vidin da netko zabušava u prometu na glas kažen: "glupača, ko je ke da vozačku" jer unaprid znan da se radi o vozačici, a kad čujen isti komentar na svoju vožnju, ne ljutim se. Slžen se sa Koo, šta se tiče smisla za orjentaciju. A pravila i znakovi mi nisu baš najjasniji bez obzirana vozačku dozvolu u džepu.

    avatar

    20.01.2008. (10:10)    -   -   -   -  

  • sopot1.blog.hr

    imam novi post-zanimljiv...

    avatar

    20.01.2008. (12:14)    -   -   -   -  

  • sopot1.blog.hr

    Zanimljiv članak... ti odmah kao pravi inspektor postavljaš pitanja, umjesto da skočiš u more..:)

    "Zaključak: muškarci možda voze bolje ali žene voze sigurnije!" Istina, ja čak mislim da one bolje voze, stvarno su oprezne, a ne kao neki muški divljaci.

    avatar

    20.01.2008. (12:30)    -   -   -   -  

  • uzorita

    #Clouse, zaključak je odličan! Ne vozim, a kad vidim prometnu kulturu jednih i drugih, nekako nemam ni volje da sjednem za taj volan. No vjeruj mi kad sjednem, šminkati ću se kad poželim
    i imati bar 2 parfema u pretincu! A tekst ti je tako dobar... Moj pozdrav inspektore, ma faca si znaš!

    avatar

    20.01.2008. (14:08)    -   -   -   -  

  • lion queen

    hhhehee ja ti se s mora spremam u zagreb, a pita me kolega s posla kako putujem. velim autom. a on viče: auuuuuu, ja se ne bih usudio voziti po zagrebu, pa idem busom, kako se ti snalaziš u zagrebu?! hehh kako se jedno žensko s mora snalazi u zagrebu: pa lako, uspostavim kontakt očima s vozačem drugog vozila i džek odmah staje, propušta, ima strpljenja...hehhee muškarci padaju na molećivi ženski pogled:):):)...istina je da sam jednom imala bliski susret s tramvajem, srećom se ništa nije dogodilo, osim što su putnici popadali po podu :):):) što ćeš, u rijeci nema tramvaja, pa tko bi računao s tim...eh, još se sjećam i kako sam uletjela u kružni tok po pravilu desne strane :):):) sjećam se samo zaprepaštenog muškarca kojem se na licu jasno ocrtavalo: "glupo žensko"...heh, ali tada nisam ništa kužila, jer sam mislila "glupo muško...valjda je red propustiti ženu u kružni tok, pogotovo kad nailazi s desne strane":):):) sad su u rijeci izgradili prvi kružni tok na škurinjama, pa se ja, nakon zagrebačke lekcije, podsmijavam riječanima kako nemaju pojma da u kružnom prednost ima onaj tko se nalazi u kružnom, a da pravilo desne strane mogu okačiti mačku o rep :):):) ....čovjek uči dok je živ, ako uopće preživi :):):)

    avatar

    20.01.2008. (14:08)    -   -   -   -  

  • Đus

    ma, kao da sam ja pisao post! :)
    svaka čast, slažem se sa svime od prvog do zadnjeg slova!

    avatar

    20.01.2008. (15:47)    -   -   -   -  

  • sopot1.blog.hr

    Suradnja sa sutra.hr je odlična! Stvarno očekujem da ću se tamo "zaposliti", imam podosta informacija vezanih za sutra.hr, ali ne želim izlaziti u javnost sa njima. Vidio sam da nisi tamo ostavljao previše komentara, ali sam gotovo svaki dan pisao nešto. Već sam se počeo pripremati za novinarstvo..:)

    Inače, dobro, ono što kažeš za 24sata je istina. Ali, ja hoću reći da uopće ne radim za javno.hr, a javno je uzelo tekst od mene i potpisalo autora-to poštujem. Najgore od svega je što će ta vijest izaći u tiskanom izdanju 24sata (moguće da je već izašla) kao "EKSKLUZIVA" (iako to za mene nije, ali znam kako oni rade), a ja neću ništa dobiti za to! Nije meni toliko do novaca, ali mislim da je to moj tekst i kao takav treba ostati! I javno.hr i 24sata zarađuju na meni, a ja ne dobivam ništa niti jednu kunu! Ja samo hoću reći kako nije pošteno sa njihove strane (ovo mislim na 24sata, javno.hr me potpisalo) da se tako koriste sa informacijama. Novinari iz 24sata mogli su otići na adresu koja je navedena na javno.hr i tamo onda otići i navesti to kao izvor informacije, a ne ovako. Stvarno sam se razočarao, najgore od svega je to što uopće nisam smatrao da je to neka bitna informacija. Eto, to mi je opomena, ali kako spriječiti da se ne koriste tekstovi bez da se pita?

    avatar

    20.01.2008. (22:08)    -   -   -   -  

  • sopot1.blog.hr

    Djevojke, ma nemojte se šminkati, ljepše je kada ste prirodno lijepe..

    avatar

    20.01.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • pogledaj=)=)=)

    http://marchyri.blog.hr/

    zaradaa na internetu.jednostavno i efikasno=)=)=)

    avatar

    21.01.2008. (21:54)    -   -   -   -  

  • sopot1.blog.hr

    Samo da poručim da imam novi post..:)

    avatar

    22.01.2008. (11:44)    -   -   -   -  

  • ponekad, jedva, možda

    Baš dobro!

    avatar

    23.01.2008. (00:21)    -   -   -   -  

učitavam...