Komentari

dio.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Štambukica

    vidjela sam taj blog,a vidila sam i debilne komentare na njemu! Zajebi to! Možda ta fufa ima više komentara,al ti si pametniji! komentare ti mogu izbrisat,al pamet ne mogu!!!

    avatar

    17.01.2008. (18:53)    -   -   -   -  

  • .ezaza

    Zanimljiva teorija o tom da glupe ljude privlače glupi i to....ima logike ;)) sličnosti se privlače :) pozz

    avatar

    17.01.2008. (20:49)    -   -   -   -  

  • .ezaza

    :D sad sam otišla vidit i taj ''post''...jesi li primjetio da je cura hmhm curica ;)) izbacila one dijelove u kojima su ''stručne'' riječi?...valjda joj se nije dalo gledat u rječnik (ako ga uopće ima) pozz :)

    avatar

    17.01.2008. (20:57)    -   -   -   -  

  • .ezaza

    pssst...a šta je font tag?? nešt sam kemijala i još uvijek su mi slova vel'ka, al svuda su vel'ka...i u boxevima...(??) :)

    avatar

    17.01.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • .ezaza

    sve je ok sa font tagom ;)) hvala, a sad stvarno pozz :D

    avatar

    17.01.2008. (21:45)    -   -   -   -  

  • menneskedyr

    Ipak joj je blog na 'derneku' :)

    Ah, ma neka se veseli. Mogao bi joj priprijetiti malo, doduše.. ;D

    avatar

    18.01.2008. (00:56)    -   -   -   -  

  • Anara

    Osnovno pitanje nije kakvi su turbo folkovci ili oni koji ih slušaju već razlučiti socijalnu sredinu iz koje su nikli! Zašto nastaju turbo-folk klubovi i zašto su puni - treba objasniti! Sam opis "takvih" slušača i izvođača je samo segment koji ništa ne znači bez relevantne sociološke analize. Dama koja ti je maznula dijelove tvog teksta a nije navela onkle su, samo je balavunder koja je pokazala da ama baš ništa ne zna i da se voli samo proseravati i kititi tuđim perjem! Neka te ne brine što ima više posjetitelja. Valjda ti je jasno kako se dolazi do posjetitelja na blogu; ostavljaš svima koji ti "padnu na tipkovnicu" pozdrav! Od tisuću "pozdrava" javit će ti se bar 100. Broj posjetitelja ništa ne znači, ali sadržaj koji ti šalju može nešto značiti!
    Usput nešto o autorskim pravima. Zakon ih vidi kao moralna i materijalna. Moralno autorsko pravo je neotuđivo i obvezuje autora na vlastitu deklaraciju! Materijalno pravo je otuđivo i autor ga ima pravo "prodati" samo u okolnostima održivosti moralnog prava! Znači dijelove tvojega teksta na blogu se mogu citirati, ali ne i cijeli tekst bez tvoje dozvole. Citati moraju imati, po zakonu, dodatnu "noticu" - ime i prezime citiranog, izvornik citata i vrijeme kada je original objavljen! Znači u tvojem slučaju radi se o "krađi". Možeš od vlasnika Bloga tražiti sankcije prema "lopovici" kako je navedeno u Pravilniku o korištenju Bloga! Kako dalje, oidluči sam, ali mislim da ti je najbolje rješenje sve objasniti na njenom blogu i prozvati je na izjavu savjesti! Ona to neće znati i neće moći jer je očito nemoralna osoba i to će ti pokazati kako imaš doista pred sobom neodgovornu balavicu!

    avatar

    22.01.2008. (12:50)    -   -   -   -  

  • nema_sanse

    Bez obzira, je li blog krave s 'derneka' pod cc ili komercijalnon licencon, ona je morala dobit tvoj pristanak za objavu tog teksta, jer u suprotnom se radi o krađi intelektualnog vlasništva. Zato, složija bih se s anarom, ili upozori vlasnike bloga (blog hosting) na kojen je njezinin o kršenju autorskih prava ili obavisti Blog.hr i traži od njih neka poduzmu mire protiv njih, u skladu sa zakonom o autorskon pravu.

    avatar

    23.01.2008. (14:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...