Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • luki 2

    Sreća draga! I alergije će proći - s igrom i u igri sa fantastičnim gazdom!
    Baš ste odlični i neumorni; puni snage za nove pothvate! Bravo vas dvoje (NARAVNO, NE ZANEMARUJEMO I OSTATAK OBITELJI - NJIMA ŠALJEMO VELIKO CMOK!!
    Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    17.01.2008. (11:38)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Mene ljuti kad kažu da je čovjek biće koje razmišlja, a da se životinje vode samo instinktom. moja kćer je nabavila malenog glodavca za kućnog ljubimca. nikad nisam mogla pomisliti da ću u kući imati nešto takvo, ali ona me stavila pred gotov čin! ja koja nisam bila ljubiteljica životinja u kući, zaljubila sam se na prvi pogled u to maleno bijelo stvorenjce. maleni glodavac ima svoju plastičnu kućicu u kojoj spava, uglavnom preko dana. na suprotnoj strani ima posudicu s vodom, nešto kao malenu cisternu sa špinom s koje dobiva kap po kap:):):)...jednog dana naš maleni glodavac izvadio je svu vatu i izvukao svu piljevinu ispod kućice, prenio je do cisternice s vodom, napravio si gnijezdo do pola cisterne, tako da mu je špina u kući i sada tu prebiva :):):) mali šljaker je očito razmišljao o svojoj komociji! izgradio si novu kuću s vodovodom!!!! i neka mi nitko ne kaže da je razmišljanje svojstveno čovjeku. ako se mi s njima ne možemo sporazumijevati jezikom, to ne znači da oni ne misle!!!

    avatar

    17.01.2008. (16:39)    -   -   -   -  

  • xx...[...˙˙DogS Are My LOvE˙˙....)...xx

    Hyy

    avatar

    17.01.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • xx...[...˙˙DogS Are My LOvE˙˙....)...xx

    Imam novi postek!!:))

    avatar

    17.01.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • xx...[...˙˙DogS Are My LOvE˙˙....)...xx

    navrati...

    KISSS

    avatar

    17.01.2008. (20:13)    -   -   -   -  

  • Šnauceri

    Nemoj biti tužan zbog alergija. Vjerujem da nije lako, ali korak po korak. Vidiš da je sretan u igri, njemu je lijepo s tobom i s njegovim četveronožnim prijateljima.
    Dečki i cure pozdrav!

    avatar

    18.01.2008. (00:21)    -   -   -   -  

  • MojPasSigmund

    Lion Queen...jednom kad uđeš u svijet neke životinjske vrste i kad pokušavaš svijet vidjeti njihovim očima onda neke stvari postanu jasne i nevjerojatne. Pozdrav malom glodavcu.;)

    avatar

    18.01.2008. (07:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...