Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Boletus

    Svi ćemo se odazvati. Kako je to humano.

    avatar

    14.01.2008. (21:31)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Oh, kako su Vlasti zabrinute za zdravlje pučanstva. Treba što duže ostati živ e kako bi se doživotno uplačivao porez, naravno.

    avatar

    15.01.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • odred

    Šta je bilo sa svjedočenjem Majerskog u Minhenu? Danas je bilo ročište za Pratesa. Akreditirano je bilo petero hrvatskih novinara: Petrušić, Despot... Je su ti javili otvaraju li se nove istrage za ubojstva Senića i još četvorice emigranata koji su ubijeni 70-ih pod ingerencijom Joze Perkovića?
    Javlja li ti se Dijana Pajagić? Je li još ljuta na Natašu Đurović i Vladimira Fabera? Kad Pajagićki počinje suđenje za neplaćene račune HT-u? Što je s njenim stanom u HOTO vilama?
    Čujem da sad živi kod neke Glavaševe rođakinje u Zagrebu, a da joj je i onaj stan na Šalati di je kuhala kafice Rojsu i Kapularu pod hipotekom.
    Pozdrav i nedaj da te orjunaši slome!

    avatar

    15.01.2008. (19:01)    -   -   -   -  

  • tukac

    Hajde Pero pusti moju tukicu na miru u ime zajednickih dana kod Pukice ;) !

    avatar

    16.01.2008. (15:09)    -   -   -   -  

  • ovajonaj

    hvalevrijedno je tvoje zalaganje za javno zdravlje, no i tu valja prije podrzavanja stvari pomno prouciti - naime postoje ozbiljne indicije da je tzv virus Hepatitisa C makinacija farmaceutske industrije....
    bas kao i kod HIV-a, na osnovu bezvrijednih testova (koji suprotno rasirenom misljenju, NE otkrivaju virus vec antitijela imunog sistema) se u biti zdravim ljudima (tzv. "rano otkrivanje") daju izuzetno stetne kemoterapije...

    avatar

    22.01.2008. (06:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...