Komentari

miculin.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • grintavac

    Jel si sigurna da imaš samo 38..daj provjeri još jednom:))))al isto ozdravi mi ti što bi reka Đibo

    avatar

    12.01.2008. (15:03)    -   -   -   -  

  • gustirna

    A lipoto moja, šta te snašlo? Znaš onu - Ko sa dicon spava, ostade prilađen! (malo san
    prominila, sukladno situaciji) . Sutra si ti ko puška!
    I tebi ću priporučit jednu zgodnu knjigu koju je napisa bračni par Barbara i Allan Pease -
    "Zašto muškarci ne slušaju, a žene ne znaju čitati zemljovide" - korisna je i zabavna.
    Ima i druga od istog dvojca - "Zašto muškarci lažu, a žene plaču"
    Iz mog skromnog bračnog iskustva (18:2 =9 do 10g. efektivno provedeno vrijeme u braku, s obzirom na odsustvo bračnog druga) - izdvojila bi jednu sitnicu - istina je da često nisam baš zadovoljna njegovim izborom poklona za mene. Ponekad bi više volila neku zgodnu sitnicu, nego parfem ili sat. A on opet puca na ove skupocjenije, misleći da će tako bar djelomice nadoknaditi nepovratno izgubljeno vrijeme. A ko bi nas zadovoljia? teško je proniknit šta žena želi, a kod muškoga se odma zna bez puno mozganja. Pročitaj knjigu, vidit ćeš. :-))

    avatar

    12.01.2008. (20:24)    -   -   -   -  

  • tigastibobi

    Blogami i ja san bi prihladjen ka pas sa fibron od 38 i to san pokupio od dice na poslu jerbo samo slinu i kasljlu po meni ...al eto nakon 3 dana san ozdravio :) a jesi se iz kesila na blogu eto vidis vi zenske stvarno neznate ca bi te em nevalja ovaki em nevalja onaki ..ja san po tvojoj miri prava pizda hahah jerbo gledam svoje mace ..emotivan san i sve ono ca spada u kategoriju pizde jedino ca se volinnnnnnnn karat ooooooooj majko moja :) Feel Better!

    avatar

    12.01.2008. (20:58)    -   -   -   -  

  • bik 48

    Dobro si ti to odlučila,hahha, nadam se da nećeš imat temperaturu sutra.
    Dobro ti je mati rekla, slušaj je,hahaha
    Hvala na komentaru i dobrodošlici na blog.

    avatar

    13.01.2008. (02:10)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    ozdravi, barem da nedilju ne propustiš, i ja radim s dicom, zasad samo kašljucam, ne znam jel od dice ili cigara, biće ipak od dice, a dicu svak želi imat.

    avatar

    13.01.2008. (02:32)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Lipoto, nadam se da si dobro, a ako ne slušaš svoju mater dođi u mene, hahaha, a ja ću moje poslat tvojoj, možda onda neko nekoga nešto i čuje,
    Kad sam počela radit i kad su nam starije kolegice govorile da se ne udavamo jedna krasna žena, tad već udata ali samo nekoliko godina starija od nas, danas na žalost mrtva, bi nam rekla, pustit vi njih, samo se vi udavajte, rađajte pa vi drugima govorite nek se ne udavaju.

    avatar

    13.01.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    lipoto moja ,,,,ja se nadan da če sutra fibra molat ,,,a isto tako me drži nada da si se butala ispo tuša jerbo jema nas ovod osan a ti se još nisi oprala ;-))))
    a aaaaaa čutin vonjaš ka rusulica ,,,sa moremo nastavi čakulat ,,,,ča nama triba ? muškarčina ili piška o navedenog ,,,,,,ja bi naradije kombinirano hahahhahhahha uvik san volila mješano meso hahhahahahha

    avatar

    13.01.2008. (17:48)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    A lipoto moja. Šta da ti kažem. Sve sam ti pametnoga rekla na sve ove ovdi teme. Znaš, ja ti mislim da se udavat triba, jer virujem da postoji onaj pravi. Ne mora znaćit da ćeš naletit na njega ali vridi pokušat. Nikad se ne zna, možda ćeš baš ti imati sriće i biti jedna od onih 10% sritno zaljubjenih, do kraja života, dok ih smrt ne rastavi. Dite je blagoslov. To znaš i sama. Tako da neću puno filozofirat. A šta se fibre tiće, proće, danas si ne loše izgledala. Na mlado je. A i bit će još vikenda. Neš ti jedan vikend doma, bez alkohola i zadimljenih klubova.
    Ajde vidi mail. Jedva čekam komentar:-)))

    avatar

    14.01.2008. (00:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...