Komentari

lehrerin.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Ja nisam zalutala, nego sam sa zanimanjem čekala da napišeš nešto novo :o)) Sviđa mi se kako si rekla 'koji je «ravnao» linije sinusoide', vrlo slikovit prikaz, a ujedno je odlično kada ti baš partner može najviše pomoći u tome kada te netko povrijedi ili razočara na bilo koji način. Pokvareni ljudi... oh da... vidim da si se i ti susretala s njima. Ja sam iz svojih iskustava naučila da iskrenost uvijek pali i da se kad-tad pokaže da je zaguljen onaj drugi, a ne ti. Vidiš, i ti si iz te priče izašla kao pobjednica, a čak i mala pobjeda je pobjeda, zar ne? :o)
    Sve u svemu, imala si doista zanimljivu i burnu godinu, a najviše mi je žao zbog događaja s bakicom na njezinom kraju, tu su jednostavno riječi suvišne... :o(
    No nisu suvišne ako vam poželim svu sreću svijeta u kreiranju tog malog bića čiji nastanak priželjkujete u 2008! Zavidim mu/joj već sada jer će, po svemu sudeći, imati divne roditelje :o)

    avatar

    10.01.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  • ŠTIT REVOLUCIJA

    HRVATSKI POLITIČKI MEŠETARI OPET SU NAS ZADUŽILI ZA 200 MILIJUNA EURA !



    Kultura prevare i laži



    Već je počeo siječanj 2010. godine, a Vlada RH, na čelu sa premijerkom Jadrankom Kosor nas je opet zadužila za 200 milijuna eura. Hrvatski vodeći politički mešetari nemaju plan razvoja naše zemlje. Ministar financija Ivan Šuker u medijima se hvali kako se Hrvatska zadužila, tj. digla novi kredit kod inozemne banke. Sablasna politika se provodi, a nikoga kao za to nije briga. Na sceni vladaju mešetari, koji brinu samo za vlastite interese. U Hrvatskoj demokracija postala je farsa. Nigdje u svijtu se nije bilo tako lako obogatiti preko noći kako se u Hrvatskoj moglo. Zapravo na djelu su bile organizirane bande.



    Sve propada i urušava se



    Jadranku Kosor prije nego što je došla za hrvatsku premijerku, mediji su najavili kao „radosnu vijest“, koja nam donosi „med i mlijeko“ i bolju budućnost. A ona nam je uvela novi krizni porez, PDV od 23 posto tzv. harač. Narod sve to gleda kao odobravanje, pa čak izgleda da i plješće. Vidjeli smo u četvrtak 14. siječnja 2010., emisiju na prvom programu HRT-a „Otvoreno“, gdje su se sjatili opet „isti“ mudraci: Ivan Šuker, ministar financija, Đuro Popijač, ministar gospodarstva, Božo Prka, bankar, dr. Drago Kovačević, ekonomista, Slavko Linić (SDP), saborski zastupnik, Ante Kovačev, predsjednik Uprave HBOR-a. Svako veče naslušamo se jalovih govora... Stoga nije nevažno tko su nam zastupnici u Saboru kao posredniku komuniciranja između vlade i javnosti. Nije nam ni bitno tko nam je predsjednik Republike Hrvatske.



    Gubitak hrvatskog sjećanja



    U TV emisiji „Otvoreno“ oni su se jedni drugima dodvoravali. No, na djelu je suvremeno licimjerstvo i mešetarstvo. Od njih nikoga nije briga kako narod živi. I da li narod ima što da jede i radi... HRT-ove emisije više ne vrijedi ni slušati ni gledati. Reklamira se uglavnom „fekalija umotana u celofan“, i tome se mnogi klanjaju. Laž je bolje nego istina. Vodeći političari uvode neke izmišljene fondove za spas gospodarstva, meni se čini da oni još vuku zadnje novce od naroda i narod pravi budalama. Politika se uglavno svodi na moć i bogaćenje pojedinaca. Ministar Šuker kaže: da dobiti kredit pod takvim uvjetima je „san“, jer je dobiven na 15 i pol godina sa 2,5 posto kamata. Nije nikoga briga tko će vraćati sve te hrvatske dugove. Morat će ih vraćati vaša djeca. Pogledajmo gdje su utrošeni svi podignuti dosadašnji krediti? Doslovice - nigdje!



    U Bjelovaru, 15. siječanj 2010.



    BJELOVAR / CROATIA

    Branko Stojković



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    095/814-82-90, 091/797-65-56

    brankostojkovic152@yahoo.com



    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    17.01.2010. (00:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...