Komentari

nkjaska.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Frenkie8

    ti klinček nemaš pojma kad si reko da kadeti
    ne plaćaju članarinu, al uprava nekima od
    šalje da moraju platit članarinu koju su već
    platili...a to šta neki od nas piju i puše i
    drograju se nije tvoj problem...

    avatar

    15.01.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • Frenkie8

    uprava to ne može riješit jer oni ne znaju radit... po papirima koje sam ja dobio trebao sam biti suspendiran pa na kraju ništa nisu napravili...a ja nisam ništa povrijeđen, članarina je moja obveza u klubu...

    avatar

    16.01.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • Frenkie8

    a za upravu kluba: 12 mjesec prošle godine niko od kadeta ne treba plaćati jer je rečeno da se ne plaćaju 7. i 12. mjesec, a obavijest da se neće plaćati 6. i 7. mjesec, a da se 12. plaća došla je tek u 1. mjesecu ove godine...za druge uzraste ne znam kad im je rečeno, ali kod nas je tako...

    avatar

    16.01.2008. (22:45)    -   -   -   -  

  • desinec

    Žao mi Franko što imaš takvo mišljenje o upravi ali po nizu radnji i aktivnosti uprave škole može se demantirati tvoja konstatacija da "uprava ne zna raditi" (ne znam da li znaš razliku između uprave kluba koju spominješ i uprave škole i tko radi u kojoj upravi??).
    Najlakše je nekome reći da ne zna raditi, ja bih te zamolio argumentirano tko i što ne zna, i po ćemu je netko prije radio bolje. Naravno može se bolje, ali prvo treba kompletna klima u cijelom klubu i u svim ekipama biti zadovoljavajuća, treba poboljšati uvjete za treniranje, a mislim da si svjestan da to ne može samo tako učiniti niti jedna uprava bez veće financijske pomoći i sponzora i samog Grada Jastebarsko, a ako ne znaš takve pomoći NK Jaska NEMA, i tu je na kraju sav taj problem oko ćega se sve vrti a najviše nezadovoljstvo igrača i roditelja. No da bismo riješili takve ogromne probleme treba postojati dobra volja i konsenzus svih, na što mislim i na upravu i na Vas igrače, a moram priznati da od Vas neprestano dolaze pritisci na upravu koji u najvećoj mjeri nisu argumentirani niti nisu u duhu dobrih odnosa uprave i igrača.
    Što se tiće članarine, uprava nemože posebno obavještavati svakog igrača o nekim promjenama, treneri su na vrijeme bili upoznati sa odlukom o plaćanju članarine i mislim da su oni trebali i igrače na vrijeme obavijestiti o toj promjeni.
    Na kraju mislim da ovdje nije mjesto o raspravama ovog tipa, pozivam sve igrače koji imaju bilo kakav problem ili neko nezadovoljstvo ili imaju riješenje za neke stvari koje se možda ne rade dobro ili kakav dobar prijedlog koji će bitno utjecati Školu nogometa slobodno se mogu obratiti e-mailom (imate na stranici email adresu Škole ili tajnika), može i anonimno, samo ako je konstruktivno i bez vrijeđanja, ja ću rado pomoći ili pokušati iznaći pomoć,naravno koliko je u mojoj moći.

    avatar

    17.01.2008. (10:18)    -   -   -   -  

  • Frenkie8

    Ono se odnosilo na upravu Škole Nogometa Jaska, ja nemam ništa protiv NK Jaske...

    avatar

    17.01.2008. (12:51)    -   -   -   -  

  • Frenkie8

    A za obaviještavanje ja nisam rekao da uprava mora svakog igrača obavijestiti posebno, ali da je to bilo proslijeđeno putem trenera do igrača prošle godine igrači bi znali za tu promjenu i platili bi, ali to nije bilo rečeno niti na jednom treningu, niti na jednoj utakmici...igrači kadeta su za to saznali tek 6.12.2008.

    avatar

    17.01.2008. (13:04)    -   -   -   -  

  • desinec

    znači imaš nešto protiv Uprave Škole, pa reci to ne vidim u čemu je problem, što to imaš protiv Uprave Škole???
    Što se tiće članarine, ponavljam, treneri su bili obaviješteni a kako je i na koji način i kada to trener prenio igračima, stvarno ne znam, no i da je tvoj datum točan mislim da je bilo dovoljno vremena da se ista plati, stvarno mi to nije jasno, kako je u svim kategorijama sve OK, sve recimo štima, ako se hvatamo samo članarine svi su platili na vrijeme, jedino je to problem kod kadeta, molim te objasni mi taj fenomen, možda meni to nije jasno ......

    avatar

    17.01.2008. (14:31)    -   -   -   -  

  • desinec

    nema smisla upuštati se u rasprave sa anonimusom no zar misliš da bi taj problem trebao riješiti admin?? I zar je to tako strašno pitanje da se nisi u stanju predstaviti pa da stojiš iza onog što kažeš?

    avatar

    17.01.2008. (19:09)    -   -   -   -  

  • Frenkie8

    Objasnit ću Vam, datum možda nije točan, ali ako nije 6. 1. 2008. onda je 5. 1. 2008. dakle mi smo saznali da se 12 mjesec plaća nakon što je taj mjesec prošao...a sigurno ne našom greškom...na zadnjem sastanku uprave škole, roditelja kadeta i kadeta samih gospodin Zdenko Vuković - Cena čitao je što su sve kupili, organizirali i napravili od novca koji su prikupili na razne naćine, među svemu i novac od članarina. Čitao je više od 5 min., a kadete je spomenuo samo u 2 navrata. To je bilo kada je rekao da su svim uzrastima kupljene lopte i kada je rekao da su kupljene 20 pari štucni za kadete...to sve nije sigurno govorio 5 min. znači bilo je još puno toga što je čitao za ostale uzraste. Kadeti imaju obvezu plačati članarinu, juniori ne, a na odvojeno gostovanje kadeti su morali ići autima, a juniori busom. Čemu onda plaćati članarinu kad ništa nemamo od toga, za treninge od pola sata? a nisu mogli staviti skupa u sat vremena dva uzrasta kao nas i juniore u par navrata?

    avatar

    17.01.2008. (22:24)    -   -   -   -  

  • Frenkie8

    A kao što Vi sami kažete:"Što se tiće članarine, ponavljam, treneri su bili obaviješteni a kako je i na koji način i kada to trener prenio igračima, stvarno ne znam, no i da je tvoj datum točan mislim da je bilo dovoljno vremena da se ista plati" Tu kažete da su treneri bili obaviješteni, ali ne i igrači...

    avatar

    17.01.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  • desinec

    Već odavno sam pojasnio ovdje da neću dozvoliti nikakvo vrijeđanje, a posebno ne nekih anonimaca. Ukoliko imate potrebu vrijeđati onda to radite tamo gdje je i mjesto, napose nije kulturno u komentarima navoditi imena i prezimena a sam nemaš hrabrosti stati iza tih riječi svojim imenom i prezimenom.

    avatar

    18.01.2008. (16:06)    -   -   -   -  

  • desinec

    Papak si ti jer nemaš hrabrosti stati iza svojih riječi/uvreda, a gore ti je objašnjeno zašto se brišu komentari anonimaca

    avatar

    18.01.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • Frenkie8

    Zašto ne obnavljate rezultate i podatke svih uzrasta? primjer: za kadete popis igrača pišu imena koja su '89 i 90' godište, rezultati pišu od prošle dio i cijela predprošla sezona, a otprilike tako je i s ostalim uzrastima... I kada će se uvjeti za treniranje poboljšati? Na zadnjem našem sastanku je rečeno da treneri moraju raditi po pravilniku Škole Nogometa Jaska, a to su nikakvi treninzi, igrači konstantno padaju sa formom, a siguran sam da nisu zbog trenera tako "loši" treninzi...

    avatar

    18.01.2008. (22:35)    -   -   -   -  

  • desinec

    Drage volje ću Vam pojasniti neke stvari, kao prvo ako si pratio cijelo vrijeme blog mogao si primjetiti da ovo nije službena stranica kluba, već moj privatni projekt koji sam zbog dobrobiti kluba počeo raditi, naravno bez naknade i u svoje slobodno vrijeme. Kada više nisam imao slobodnog vremena obavijestio sam na blogu da nadalje će se obnavljati jedino osnovna stranica i pozvao sve koji se žele uključiti u izradu bloga, no naravno nitko se nije javio a ja sam to više nemam vremena uređivati.
    Što se tiče uvjeta apsolutno se slažem sa svima da su uvjeti loši, no kada će se poboljšati nije u velikoj nadležnosti Škole, jer Škola nije vlasnik ničega već klub, škola ima za cilj i obvezu voditi cjelokupnu brigu o natjecanju i svim popratnim stvarima, financije i administrracija, o nabavci opreme i slično za pomladak, a klub tj. Uprava kluba treba voditi brigu o objektu i terenima za igru i treniranje. Nažalost kakvo je sada stanje u klubu teško da će se išta ili barem značajnije uskoro promijeniti..
    Treneri rade najbolje što znaju i umiju, Pravilnik škole kao takav ne postoji već postoji pravilnik o radu škola nogometa na nivou HNS-a te je on uzet kao temelj za rad. Svaki trener je individualac no osnove norme ponašanja i rada u jednom klektivu su poznate i njih se svi trebaju pridržavati, a to se odnosi i na trenere, dužnosnike kluba ali i na igrače.
    “a siguran sam da nisu zbog trenera tako "loši" treninzi...” ja bih te zamolio I za tvoje stručnije mišljenje da mi objasniš smisao ove rečenice ili daš barem odgovor zašto su onda loši treninzi.
    Ja sam ovdje administrator i tajnik škole, ne mogu reći da sam stručan po pitanju trenera da bih mogao kvalitetno ocijeniti njihov rad i vrijednosti, ja se ipak bavim nekim drugim stvarima u školi, mislim da si uponat koji je posao tajnika, za takve konstatacije postoje mjerodavne osobe koje su po tom pitanju stručne.
    Na kraju, situacija u klubu nije najbolja, postoje veliki problemi, posebice financijski i nažalost radimo najbolje što je moguće u datim uvjetima i sa raspoloživim kapacitetima, Vi ćete i nadalje biti nezadovoljni, ali rješenje preko noći ne postoji, i svi koji žele igrati i trenirati u Jaski su dobrodošli ali isto tako ako netko ne želi u HR postoje na stotine klubova pa ako je negdje drugdje bolje morat će svoju sreću potražiti tamo. Nema smisla na ovim stranicama se bespotrebno ispucavati, ukoliko želiš ili želite u nedjelju poslije termina možemo porazgovarati o svemu što te ili Vas zanima, ja ću doći u dvoranu samo mi javi mailom da ćete biti tamo i u koje vrijeme možeš i poslati sms ili nazvati.

    avatar

    19.01.2008. (00:09)    -   -   -   -  

  • Frenkie8

    Zahvaljujem na svim odgovorima! A da su treninzi loši, ono loši piše u navodnicima, što ne znaći nužno da su loši i znam da se ne može puno napredovati sa treninzima u ovakvim uvjetima...

    avatar

    19.01.2008. (13:54)    -   -   -   -  

  • desinec

    I još nešto.....Mislim da bi konačno trebao prestati animoziteti između pojedinih igrača i uprave škole, vjerojatno je postojala ili još uvijek postoji kriva predodžba o nekim ili o većini ljudi iz uprave, ja vas uvjeravam da uprava čini sve da situacija na svim nivoima bude zadovoljavajuća, fer i korektna, no tražimo da od ekipa i pojedinaca bude također takav odnos. Svi smo mi ovdje prolazni, i mi kao uprava i vi kao igrači, NK Jaska je bila i bit će, naša je zadaća i obveza da održimo kontinuitet natjecanja i igrača, da nikome po mogućnosti ne nedostaje ništa od opreme i osnovnih sredstava za treniranje, da vam se pruži mogućnost treniranja uz asistiranje stručnog osoblja (koliko je koji trener stručan i kakav ima pristup je tema za neka druga mjesta) i na tim zadacima uprava škole konstantno radi. Da ima možda krivih poteza i od strane uprave, ne dvojimo i ne bježimo od toga, u radu su greške moguće, potrebne i realne za očekivati no bitno je da smo svi toga svjesni i pokušavamo ih svesti na minimum i naglašavam ovo je veliki kolektiv, mnogo je tu djece različitih osobina, roditelja različitih pogleda i ambicija, i sve to skupa treba izbalansirati da stvar ne izmakne kontroli, a tu treba biti tolerantan i spreman na kompromise.......
    Što se tiče, jednom spominjane opreme i lopti, ovako točno prije godinu dana kada je sadašnja uprava preuzimala opremu škole od kluba, zatečeno stanje je bilo, čitaj pažljivo, 5 (slovima pet) lopti od toga dvije za igru i tri loše, pa sad Vi prosudite da li su lopte nabavljene ili nisu, pitanje njihove kvalitete, da li su dobre ili nisu u tom trenutku nije bilo prioritetno, već samo količina, znači lopte su količinski nabavljene za sve kategorije, a posebno za juniore i kadete su kupljene za igru, tri kvalitetne adidas lopte (cijena jedne lopte je bila cca 600-700kn)......
    Sad ono pitanje autobusa, to se može podvući pod onu poslovicu tko radi taj i griješi, i sa sadašnje perspektive to je greška, ne uprave već moja osobna kao tajnika koji vodi brigu oko prijevoza i trenera iz jednog banalnog razloga, kadeti i juniori išli su na različite destinacije a financijsko stanje u to vrijeme je bilo, recimo to pozitivna nula, i da "ušparamo" predložio sam trenerima da pitaju da li roditelji mogu voziti na utakmice, i roditelji kadeta su odgovorili pozitivno dok kod juniora to nije bilo tako i za njih sam naručio autobus, i stoga mogu reći da sam pogriješio, a da sam znao da ćete iz toga dići takvu buru vjerujte bus bi naručili a platili bi ga malo kasnije kad bi se blagajna popunila........

    avatar

    19.01.2008. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...