Komentari

majta.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • jimbo

    Lijepa priča.
    A glede magle jel... danas je Sarajevo bilo baš i na Dnevniku jer je razina smoga povećana za... čini mi se peterostruko od nekakve normale, i apsolutno se ništa ne vidi a i nije zdravo.
    Ovdje nema Pantovčaka, al zato ima drugih brda i planina, pa ću morati ja u potragu za suncem, sve mi se čini...

    avatar

    09.01.2008. (01:10)    -   -   -   -  

  • buxman

    dobar blog

    ako želiš zaraditi novac preko interneta
    ne šalim se,ljudi stvarno zarađuju preko bux-a

    kontaktiraj me ako želiš

    avatar

    11.01.2008. (11:11)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Dobro mi je poznat taj čudesni efekt iz vremena dok sam redovno planinarila. Kakav kontrast zna biti između zamagljene šume gdje jedva vidiš nekoliko desetaka metara u krug i veličanstvenog osunčanog pogleda kad se iz tog oblaka izađe. Hvala ti na dobrim željama, draga moja. I ja tebi želim što više sunca i tvoje vlastito brdo koje se uvijek izdiže iznad mora magle :) Pozdrav veliki! :)))

    avatar

    11.01.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • Tužni pas

    Mi s Pantovčaka često organiziramo sunce na vrhu kada je magla u dolini. To radimo zato jer vas volimo i brinemo za vas iz doline. Nekada smo organizirali i kavu kod predsjednika ali više ne. Dođite opet. :-))

    avatar

    14.01.2008. (15:13)    -   -   -   -  

  • trill

    Lijepo :)
    Sunce je nekako poslije magle još jače, još više sjaji i još je ljepše. I lakše prolazimo kroz maglu kad znamo da je sunce negdje tamo. Samo trebamo doći do njega. Ili ono do nas :)

    avatar

    15.01.2008. (08:51)    -   -   -   -  

  • borgman

    u nekim pričama magla se migolji svuda oko nas. Zađe ispod majice, čini nas nervoznima, promrzlima...uplašenima. Što ako ostane? Što ako više nema Sunca? a onda, skoro uvijek, ili se vjetar smiluje, ili Sunce odluči... zrake svjetla postanu jače. I kao da s njima i naša odlučnost i volja dobiju snagu... Tvoja priča ima veze i sa stablima jablana koja pričaju priču travi kako njih grije Sunce. Trava ne vjeruje, proglašava stabla lašcima, a opet se onako promrzla i hladna upija uz drvo koje od nekuda upija toplinu Života... I pita se:- Ipak, možda je to istina, ovo drvo vidi Sunce... da mi je biti toliko velik-a....

    avatar

    21.01.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • Irida

    Dugo me nema! Radila sam na novom portalu. Više o portalu na mom blogu.Ne, ne napuštam blog, ipak je blog moja prva ljubav i na njemu sam susrela sve, moje divne virtualne prijatelje, samo će na njemu sada možda biti malo drugačiji sadržaji, a i još ću malo biti neredovita dok se portal ne uhoda, posjeti moj novi portal i zaželi mi sreću. magicus. info magazin

    avatar

    27.02.2008. (16:34)    -   -   -   -  

  • vorja

    Majta, ovo sto si napisala (prije vise od mjesec dana, a ja tek sad citam) je kao da si pogledala u dubinu moje duse i napisala ono sto sam ja dozivio. Moj "Pantovcak" je bio u Bruxellesu.

    avatar

    02.03.2008. (09:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...