Komentari

mamakreativka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Suncokretic

    Slika je malo premala, a i teško je to reći, pokušaj ti izračunati cijenu a mi ćemo ti reći da li je premala ili prevelika.
    Ovako male su meni ispadale slike dok sam ih pokušavala staviti u Image......, sad koristim Tinypic ili Photobucket (valjda sam dobro napisala) i dobro mi ispadnu.

    avatar

    08.01.2008. (19:26)    -   -   -   -  

  • salvetna tehnika

    @To je moje dijete stavilo moj zadnji rad i napisala koliko bi dali.Šta ja znam možda 50 kn?
    A u ovo ti ja ne znam stavljati,to sve moja kćer radi.

    avatar

    08.01.2008. (20:02)    -   -   -   -  

  • prirodno_celav

    ovde mi se ne učitava slika (može bit do modemske veze) ali ću ti odgovorit na pitanje o vremenu. hehehe nigdje nikad ne stignem na vrijeme, sat ne nosim ima mobitel, a i njega ponekad zaboravim.

    avatar

    08.01.2008. (21:09)    -   -   -   -  

  • prirodno_celav

    evo učitala se i slika. ne znam što predstavlja, izgleda mi kao sviječnjak, ali fali gornji dio. no šta je da je, lijepo je. ja ti nisam mjerodavan za određivanje vrijednosti, jer prvenstveno gledam funkcionalnost a ne ljepotu, a ovo je stvarno lijepo. no reći ću ti to ovako. moj mali je ovo ljeto sa rođakom došao na ideju da prodaju na improviziranom štandu, svaki od njih je prodavao svoju ideju. ovi moj je napisao nešto na papiru i ubacio u bocu te to prodavao kao "poruka u boci" dobio je toliko da ni sam nije mogao vjerovati (100 kn). sve ovisi o uloženom trudu i kreativnosti, nemoj podcjenivati sebe.

    avatar

    08.01.2008. (23:40)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Još jedna lipa nježna vaza, ili je to boca.
    Ne mogu procjenit koliko je velika, ali ako je veća onda bi moglo 50kn, a ako je manja onda 30 kn. Inače , ni ja ti nisan baš neka faca za procjenit. Pozdravić :-))

    avatar

    08.01.2008. (23:42)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Imam sličnih stvari koje sam napravila, ali i podjelila, ništa nisam prodala. Prošle godine sam napravila heklane torbice za mobitel, tražila sam za nijh 20 kuna, nekima je i to bilo puno, pa sam više podjelila nego prodala (neke sam svoje radove objavila početkom prošle godine na svom blogu) Pozdrav ti ostavljam

    avatar

    09.01.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...